- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Bende kesmiştim parmağımı kurban bıçağıyla patates doğrayayım derken bildiğiniz yarmıştım. Kanaması yarım saat durmamıştı. Eşim panik halde doktora gidelim derken ben gitmeyeceğim deyip sarıp sarmalayıp gidip yemeği hazırlamaya devam etmiştim. Ertesi gün iş yeri hekimine gösterdiğimde keşke acile gitseydin dikiş atılırdı ama artık bişey yapılamaz deyip sıkı sıkı sarmıştı tekrar. Aşı yaptır demekte aklına gelmemişti muhtemelen. Bıçağınız çok eski değilse muhtemelen sıkıntı yaratmaz. Öteki taraftan aşı da hiç acı Ağrı yapmıyor. Bana deseler yaptırırdım muhtemelen. Tedbir almaktan zarar gelmez. 24 saatlik çok hafif bir omuz ağrısı yaşarsınız en kötü ihtimalle.Iyi aksamlar hanimlar..bugun yemek yaparken bas parmagim baya derin kesildi..acile gittik dikis gerek gormediler temizleyip bi guzel sardilar neyse tetanos aşimi en son ne zaman yaptirdigimi sordular .. 10 yil olmustur dedim ..yapilmasi gerektigini soylediler o an zaten cok canim aciyodu birde igne acisi duymak istemedik korktum istemiyorum dedim.. doktor da ev doktoruna git kesin yaptir dedi .. ölümcül olabiliyomus. .gercekden korkuyorum igneden ..bilgisi olan arkadaslar lutfen cevaplayin.. yaptirmak zorundamiyim yarin doktora gideyimmi.?
birşey olmaz paslı değilmiş. Sabah akşam birşeyler keserken elimize denk geliyor, birşey olmuyor.Pasli degildi hatta yeni bicak takimi
Haklisiniz ben kendim zaten okadar dikkatsizim ki hic bakmam biseyi dograrken ..bu kez baya kemige dayamisimbirşey olmaz paslı değilmiş. Sabah akşam birşeyler keserken elimize denk geliyor, birşey olmuyor.
Tesekkur ederim valla korkuyorum.. bide esimden azar isittim neden yaptirmadin cocukmusun sen diyealtı ustu bır ıgne yahu
gecmıs olsun
bı kadın olarak turlu turlu acılar cekmeye programlanmıs vucudumuza ıgne vız gelır dıye dusunuyorumTesekkur ederim valla korkuyorum.. bide esimden azar isittim neden yaptirmadin cocukmusun sen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?