- 15 Nisan 2019
- 73
- 35
- 27
-
- Konu Sahibi Luckyluck07
Hayır hiç sanmıyorum. Bişey ısırsa bi iz olur herhangi bi nokta yok. Ağrı sanki böyle kramp ağrısı gibiydi. Ama saniye sürdü ağrı geçti yerinde morluk kaldıKonunuz taşınabilir, bir şey ısırmış olabilir mi? Ya da farketmeden yanlış bir hareket yapmış olabilir misiniz?
Bildiğim kadarıyla o enfeksiyondan kaynaklanıyor. Öyle olsa acır diye düşünüyorum. Şuan morluk var ama dokunduğum zaman hiç bir acı yokDolama diye bişey var , o olabilirmi
Hayır hiç sanmıyorum. Bişey ısırsa bi iz olur herhangi bi nokta yok. Ağrı sanki böyle kramp ağrısı gibiydi. Ama saniye sürdü ağrı geçti yerinde morluk kaldı
Bildiğim kadarıyla o enfeksiyondan kaynaklanıyor. Öyle olsa acır diye düşünüyorum. Şuan morluk var ama dokunduğum zaman hiç bir acı yok
Evet baktım genellıkle tırnak kenarında cıkıyormus . Gecmiş olsunBildiğim kadarıyla o enfeksiyondan kaynaklanıyor. Öyle olsa acır diye düşünüyorum. Şuan morluk var ama dokunduğum zaman hiç bir acı yok
Şuan morarmış bi vaziyette ama dokununca bi acı yok.morarcak derecede çarpsam bi hassasiyet olur benceFarkında olmadan bir yere çarptığınızı önemsemeyip unuttuğunuzu düşünüyorum ama yine de kesinlikle gösterin
Sizede çok geçmiş olsunKonuyla alakasız sabah bacağımı açık bulaşık makinesi kapağına çarptım o kadar şişti ve acıyor ki.
Neyse geçmiş olsun size de.
Sabaha kadar bakacağım. Devam ederse en azından bi sağlık ocağına danışırımBazen vücutta dolaşım sokundan kaynaklanan morarmalar olabiliyor. Gözlemleyin bakalım morarma yayılıyor mu yoksa sabit mı kalıyor. Eğer morarma artarsa vakit kaybetmeden doktora gidin
Sabaha kadar bakacağım. Devam ederse en azından bi sağlık ocağına danışırım
Acildekilerin çoğu da pratisyen. Ne fark eder ki?Sağlık ocağı anlamaz. Sorun görürseniz acile gidin.
Acildekilerin çoğu da pratisyen. Ne fark eder ki?