Parmağım durup dururken ağrıyıp morardı

Luckyluck07

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
73
35
27
Merhaba arkadaşlar. Bugün öyle durup dururken herhangi bir darbe falan almadan serçe parmağımda bi acı hissettim ve sonra yavaş yavaş morardı. Ara ara ağrıyıp morarma daha çok büyüyor. Sizce bunun sebebi ne? Daha önce böyle bişey geldimi başınıza. Sinir sıkışması gibi ama morarma olurmu onda bilmiyorum. Fotoğrafta rengi biraz açık çıkıyor ama durumu bunun gibi
16910912413422126699152056484535.jpg

Konunuz taşınabilir, bir şey ısırmış olabilir mi? Ya da farketmeden yanlış bir hareket yapmış olabilir misiniz?

Bazen vücutta dolaşım sokundan kaynaklanan morarmalar olabiliyor. Gözlemleyin bakalım morarma yayılıyor mu yoksa sabit mı kalıyor. Eğer morarma artarsa vakit kaybetmeden doktora gidin

Konuyla alakasız sabah bacağımı açık bulaşık makinesi kapağına çarptım o kadar şişti ve acıyor ki.

Neyse geçmiş olsun size de.

Bazen vücutta dolaşım sokundan kaynaklanan morarmalar olabiliyor. Gözlemleyin bakalım morarma yayılıyor mu yoksa sabit mı kalıyor. Eğer morarma artarsa vakit kaybetmeden doktora gidin
Sabaha kadar bakacağım. Devam ederse en azından bi sağlık ocağına danışırım

bir eğrilme şekil bozukluğu ya da şişlik gibi bişey var mı? Ben evde çarşaf değiştirirken ters döndü biraz acıdı
Şişip morarınca doktora gittim anlamadı ödem dedi
Meğer kırıkmış tedavi edilmediği için yanlış kaynadı tendonu kopmuş parmağım eğri kaldı (şekil 1-a)

Kırık olsa duramazsın :)) dedi ama gayet duruluyodu yani
Sonuç böyle oldu.
Bi yere sıkışmış ya da ters gelmiş, çarpmış olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_2249.jpeg
    IMG_2249.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 54
Yani sanmıyorum. Tamam kırıkla belki durulabilir. Ama ufacık da olsa bi acı olur. Bnde yok. Bastırıyorum ama acımıyor. 🤷🤨

X