ParlayanYildizin Ceyiz Topigi...

herşeyin çok güzelll

mavi renk hep içimi açmıştır eminim mutfağına da çok yakışacaktır

güzel günlerde kullan sevdiğinle inşaAllah :)

Son düzenleme:
çokk güzel şeyler almışsın canım tebrik ederim. ben topiğine yeni bakıyorum düğünün ne zaman??

cok tesekkür ederim bitanem, dügünümüz henüz belli degil :31::31: hele bi nisan yapalim da :31::31: gerci o da belli degil askerligimiz bi bitsin :1::1::1: dua edin en kissa zaman da olsun

herşeyin çok güzelll

mavi renk hep içimi açmıştır eminim mutfağına da çok yakışacaktır

güzel günlerde kullan sevdiğinle inşaAllah :)

cok sagol canim, mavi benim de icimi acar ferahlatir, ins mutfagim da evimde güzel olur sevdigimle beraber mutlu oluruz
ve ins bütün sevenler kavusur mutlu huzurlu istedikleri evde otururlar :31::31::31::31::31:

Çok güzel ve zevkli bi çeyiziniz var.Dilerim hep mutlu günlerde kullanırsınız.Allah nazarlardan korusun:nazar:

:nazar::nazar: cok tesekkür ederim tatlim, ins canim tek temennim o
Allah herkezin gönlüne göre versin ins

maşallahh süper bi çeyiz olmuş herşeyin çok uyumlu çok güzell.. Rabbim güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım..

.

evet uzun zamandir yoktum yine, tabiki ceyiz alisverisim devam ediyor

yatak odam icin battaniye almistim resimlerini tekrar eklicem
ve buna ilaveten yastiklarini da gördüm ve ikitane kaptim hemen, resimleri:

crem rengi gül desenli iki yastik ve bir battaniye:

$71260020-02-F04.webp$71260020-02-F04.webp
$P08-09-11_17_28.webp$P08-09-11_17_29[2].webp

.

ve mutfagim icin aldiklarim:

silikon mutfak gereclerim (hepsi turkuaz renginge), sebze soyacagim Keramik soyacagi, ve ellambasi aldim

$1w-5v-blaue-Farbe-LED-Taschenlampe_yuwqnt1272264194198.webp$imagesCAEWGL2A.webp$848351.webp$41iflFuvhjL__SL500_AA300_.webp$A10188-23_1_14.webp

bunlar da pasta süsleme ve silikon cupcakeform gereclerim ve sekilli saklama kaplarim:

$Silikon-Spritzbeutel-Set-td_31495_1.webp$31527_b2_pv.webp$31527_b1_pv.webp
$31613_b1_pv.webp$31525_b3_pv.webp$31501_b3_pv.webp

Ben bu topiğe nasıl yorum yazmamışım,atlamışım hayret! Aldıklarının hepsi çoook çook hoş canım. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Aldıklarınız ilk sayfada toplansa çok çok güzel olur,hepsi bir arada görülse...

Ben bu topiğe nasıl yorum yazmamışım,atlamışım hayret! Aldıklarının hepsi çoook çook hoş canım. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Aldıklarınız ilk sayfada toplansa çok çok güzel olur,hepsi bir arada görülse...

:3: cok cok tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun, hepsini ilk sayfaya nasil topliyayim cok is o dedigin

.

canım annemle topiğine bakıp bakıp '' Maşallah çok güzel ,çok uyumlu'' diyip duruyoruz.İnş mutlulukla huzurla kullanırsın herşeyini:16::16:

Back
X