Mutfak Dekorasyonu parlak mutfak dolbı kullanan var mı aciiiilll

• Konu Sahibi Konu Sahibi diar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
ev yaptırıyoruz da bir türlü karar veremedim parlak çok güzel görünüyor ama su lekesi parmak izi kalıyormuş mat seçmeye kalksam çok beğenmedim acil yardımm fikir verin

Parlak derken ''High Gloss'' ise kastettiğiniz bence çekinmeden tercih edebilirsiniz.
Ama tavsiyem su lekesinden veya el izinden çekiniyorsanız açık renklerini tercih etmenizdir.(koyu renklerde özellikle parmak izi belli oluyor)
Benim mutfak dolaplarım beyaz,seçerken çok kararsızdım ama kesinlikle doğru seçim yapmışım

canım benimkilerde lake onlarda parlak oluyor. benim dolaplarım üstü beyaz altı kahve. kahverengi çok su izi ve pamak izi oluyor. keşke altlarıda beyaz yaptırsaydım diye çok pişman oldum. beyaz harika hiç kiri belli etmiyor.

bende çok kararsız kalmıştım..evi mütahitten aldık..mutfak dolapla tezgah ara taşını kremli kahveli tonlarında koymuş mütaahhit..bende alt üst mdf lake krem rengi yaptırdım..inş. güzel olur..

Güzel duruyor fakat yemekten ooluşan buhar bile leke yapıyor dolaplarda.
Sık silmek gerekiyor.

bence parlak alma annemın oyle gunde 10 kere siliyor valla kullanışlı bişey al derim canım benımkıler mat cokta memnunum

teşekkür ederim cevapladığınız için zaten ben hepsini beyaz yaptırmaya karar verdim

Bence parlak al silmesi ve temizliği daha kolay oluyor matta kir tutma oluyor sık sık bile silsen zamanla kötü oluyor.

bende lake kullanıyorum parlaklar daha kullanışlı kiri üzerinden çok kolay akıyor ama matlarda kir resmen yapışıyor ovalaman lazım. ben kirada otururken mat vardı evde kendi evime parlak lake yaptırdım çok memnunum.

benim yatak odamda salonumdaki mobilyalarda parlak beyaz lake çokta memnunum temizliği çok rahat yapılıyo 3 yaşında çocuğum da var ama hiç çizik yok mutfak dolaplarımıda yeni yaptıracam parlak olacak yine ama renkte henüz karar veremedim mürdüm beyaz mı siyah beyaz mı olsun diye kararsızım

off aynı sorun benden var :26: parlak mı mat mı? ne renk seçmeliyim nasıl durur??
zar zor ev sahibi olacağız, bunlarda bir kere yapılacak haliyle.. çok kararsızım!
daha çok kişi yorum yapsa keşke fikir olsa bizede

ben mor beyaz yaptrdm beyaz akrilk tezgah ve ankastreyle harika oluo sana kalmş tabi :) fikir bnmkisi

ben mor beyaz yaptrdm beyaz akrilk tezgah ve ankastreyle harika oluo sana kalmş tabi :) fikir bnmkisi

mutlaka güzel olmuştur güle güle kullan canım ama mor - mürdüm gibi renklerin modası geçecek diye çekiniyorum ben :26: sıkılır mıyım diyorum kendi kendime..

Parlak ve açık renk tercih et bence canım.Benim mutfak dolaplarım üst kısım beyaz lake alt kısım koyu renk.ÜStte hiç problem yok leke kalmıyorda göstermiyorda.Ama koyu renk lekeleri hemen belli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…