• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parlak laminant parke kullananlar

smelos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
91
12
98
arkadaşlar yardım istiyorum parlak laminant parke kullanan varmı aranızda kullanımı nasıl merak ediyorum cok acil ev yaptırıyorum görüntüsü cok hoşuma gidiyor yalnız kullanımı nasıl fikirlerinizi bekliyorum ona göre yaptırıcam evim bitsin fotolarını hemen paylaşıcamm

parlak parke yaptıracaksan piano parke diye geçenler var adını ben öyle biliyorum baya bi parlak ama ben sana mat parke vede mümkünse açık renkte kullanamnı tavsiye edebilirim:hulya:

Frezya35'e katılıyorum. Benim parkelerim çok parlak değil, normal laminant parkelerden koyu renk ikiçocukla çok sıkıntı çektim çünkü ayak izi belli ediyor. Yazın o sıcaklarda bile çocuklarımın ayağına ince çorap giydirdim terlik giymeyi sevmedikleri için. En ufak tozu pisi tüyü göstermeside cabası.

teşekkür ederim acaba kullanışlımı diye merak ediyordum benimde küçük bir kızım var heralde hiç temiz tutmaz mat yaptırmak en iyisi galiba

Back
X