- Konu Sahibi mervemervemerve
3-4 gündür gunde bir kez kullanıyorum ama zaten parlak olan cildim daha da parladı evet:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-4 gündür gunde bir kez kullanıyorum ama zaten parlak olan cildim daha da parladı evet:)
ya siz böyle söyledikçe hemen kullanasım geliyoo amaaaa :)
kullan şekerim, ne kaybedersin:)
canım şu günlerde hiç bişey kullanamıyorum sadece doktorumn verdiği kremi kullanabiliyorm :)
geçmiş sayfalarda okumustum da nicke dıkkat etmemıştım, o zaman biz de daha uzun sürelı test etmış senınle paylaşmıs oluruz o arada:)
çıkması cok zor bir rımelım var, göz makyaj temızleyıcısı de kar etmıyor, bebe şampuanı da tam cıkaramadı ama malesef.
benim rimelim de suya dayanıklı ve çıkması zor ama zeytin yağıyla hemen çıkıyor gözlerini de yormamış oluyorsun
kızlar ben bu bebe şampuanının tek faydası olarak temizlikte ii diyorum parlaklık sezinlemedim henüz kaç gündür de kullanıyorum ama güzel temizlediğine göre parlaklık da verir dimi
sabun kullanmakta korkar biri olarak her gün bebe şampuanına devam ama 7sinden sora dalin alırım sanırım
savatage bence almamışken agulardan alma derim sızlaması sorun deil dersen al ama![]()
bende daline geççem lavantalısı mı varmışkızlar var mı başka kullanan bide herkes dalin mi kullanıyor :) ben bugün yeni doğan bebek şampuanı gördüm onu mu alsam acaba :) bu arada dalinin lavantalısı varmış aynı lavanta gibi kokuyoo ben bilmiyodum olduğunuu![]()
rica ederim canım bende sen almadan söliim didimsağol canım bende memnun musun diye sorucaktım önce davranmışındalin aliyim o zaman, önemli olan cildim sonuçta
![]()
bende daline geççem lavantalısı mı varmış![]()
Çok güzel minnaciiikk ben bugün doktora gittim bana la roche köpük verdi bebek sampuani kullanabile miyim dedim olur dedi valla bebek sampuani Alicam bı kopuke o kadar para veremem .))
canım o köpük yağlı cilt için değil mi sen yağlı olmasından mı şikayetçisin anlamadım :26:
benim cildim karma, kuru kısımlar için aldm şampuanı yumuşak yapsın parlatsın die
kızlarr siz kullanıyosanız bende kullanıcam zaten cilt bakımımı komple değiştiriyorum yüzüm iyleşr iyleşmez kullnıcam :)))
Kizlar belki ise yaramistir ama cildi cok kurutur bebe sampuani....