Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Şampuan değil de Dalinin bebek sabununu aldım bugün merak edip
Günlük temizlik için sabun arayışındaydım ilk olarak bunu deneyeceğim
Ama cildim çok kuru acaba sabun daha beter yapar mı
Sonuç alırsam paylaşacağım

Cildin kuruysa sabun kullanma bence canım ya.Daha çok kurutur.Bence sen onu vücuduna kullan duş sırasında.Bende kullanmıştım bir ara :) Ben sebamed kompakt kullanıyorum şu yeşil olandan.Ama sabun içermiyo.Onu deneyebilirsin.

illa dalin mi olması gerekiyor ben dun komili bebe şampuanı aldım içinde zeytinyagı varmış onla temizlesem bişey olmaz heralde dalin alacaktım ama komili de indirim vardı bi alana bi bedava :D:D bende aynı fiyata bir yerine iki tane aldım olur dimi olur dıyıverin :D

illa dalin mi olması gerekiyor ben dun komili bebe şampuanı aldım içinde zeytinyagı varmış onla temizlesem bişey olmaz heralde dalin alacaktım ama komili de indirim vardı bi alana bi bedava :D:D bende aynı fiyata bir yerine iki tane aldım olur dimi olur dıyıverin :D

Ben komili bebe şampuanını aşıgım resmen :) Gerçi yüzümü onunla hiç yıkamadım zaten cildim yağlı ama senin cildin yağlı değilse iyi gelebilir:)

Cildin kuruysa sabun kullanma bence canım ya.Daha çok kurutur.Bence sen onu vücuduna kullan duş sırasında.Bende kullanmıştım bir ara :) Ben sebamed kompakt kullanıyorum şu yeşil olandan.Ama sabun içermiyo.Onu deneyebilirsin.

Cildim kuru diye hep tedirgin olup çoğu şeyi kullanmaktan vazgeçiyorum ama buna cesaret ettim :)
Bu sefer deneyeceğim bir süre,bakalım nasıl olacak
2 gündür devam ediyorum sabunla temizledikten sonra hep kullandığım nemlendiricimi kullanıyorum
Bir sorun yok şu ana kadar bakalım ...
Sabunun kokusu harika uzun süre de kalıcı
Sadece kokusu için bile devam edebilirim :37:

Son düzenleme:
Cildim kuru diye hep tedirgin olup çoğu şeyi kullanmaktan vazgeçiyorum ama buna cesaret ettim :)
Bu sefer deneyeceğim bir süre,bakalım nasıl olacak
2 gündür devam ediyorum sabunla temizledikten sonra hep kullandığım nemlendiricimi kullanıyorum
Bir sorun yok şu ana kadar bakalım ...
Sabunun kokusu harika uzun süre de kalıcı
Sadece kokusu için bile devam edebilirim :37:

Evet kokusu çok güzel :) Bak bunu da dene bir gün kokusu cok güzel hem kremli bu da iyi gelebilir bence kurumayı önler diyo hem :)

$132_TenderlyCaringCreamSoap.webp

saol canım :109: bende bugün bime bakiyim dedim 3,75 yazıyodu kafam karıştı :26: internete de baktım bi sonuca ulaşamadım :27:

ayın 7 sinde öğrenci maaşımı alcam o zaman alabilicem anca, memnun kalıp kalmadığımı yazarım :27: bnnu arkadaşımız daha erken kullanıcak galba ondan öğreniriz ..

dün ben baktım canım 3,75 miş fiyatı :1:
2 3 gündür akşamları kullanıyorum gözüme kalem dahi çeksem zeytin yağıyla siliyordum kalıntı kalmasın die ama kaç gündür
agu kullanıorum annem bayram etcek zeytinyağını bıraktım die :60:
ilk kullandığımda da bi yumuşaklık pürüzsüzlük hissettim bakalım uzun süre kullanınca nolcak her akşam kullanıyorum
kokusu falan yok öyle hafif bişi uçup gidio koku da :D
ben bunun yanında başka şeylerle de yüzüme bakım yapıorum ya hangisinin etkisi tam olarak bilemiorum
ama tüylenme yapmadığı sürece kullanmaya değer sabundansa :52:
ki ben yüzüme hiç sabun değdirmem peelingle temizliyordum şampuandan sora onu da bıraktım
sonuçta onda daha çok kimyasal war dime :60:

dün ben baktım canım 3,75 miş fiyatı :1:
2 3 gündür akşamları kullanıyorum gözüme kalem dahi çeksem zeytin yağıyla siliyordum kalıntı kalmasın die ama kaç gündür
agu kullanıorum annem bayram etcek zeytinyağını bıraktım die :60:
ilk kullandığımda da bi yumuşaklık pürüzsüzlük hissettim bakalım uzun süre kullanınca nolcak her akşam kullanıyorum
kokusu falan yok öyle hafif bişi uçup gidio koku da :D
ben bunun yanında başka şeylerle de yüzüme bakım yapıorum ya hangisinin etkisi tam olarak bilemiorum
ama tüylenme yapmadığı sürece kullanmaya değer sabundansa :52:
ki ben yüzüme hiç sabun değdirmem peelingle temizliyordum şampuandan sora onu da bıraktım
sonuçta onda daha çok kimyasal war dime :60:

zeytinyağı mııı :) annen kesinlikle haklı bayram etmekte ama merak ettim kirpiklern nasıl uzunlar mı :)) yanı bi rimel kabına azcık yaglarla karıştırp sürülebilir annem hazırlamştı zamnnda her aksam zorla sürdürrdü :))

benim bi sivilce sorunum yok ama yüzme ne sürersem sürym sivilce çıkarırı o yüzden nemlndrclerimi ozene bezene seçerm :)) bu arada sen hangi marka kullanıyosn canım ben komili almayı düşündm zeytinyağlı ama kıllanma yapmasn :)):1:

yok cnm ya ben bayagıdır kullnıyorum ne kıllnma ne baska bısey
vala 3 ay oldu heralde ılk kez tamam ıste bu dedıgım bı urunum var hemde cok ucuz :52:
arkadaslar her marketten almayınderım kampanya olunca eve stok yapın derım ben ole yapıyorum mesel agecenlerde bımde buyuk boyu 7 tl gıbı bı fıyattaydı cok ucuzdu
hala kullnıyorum
dalın kullnıyorum cnm ben sımdı bunu kullnıyorum ya baska markayı gecmeyı dusunmuyorum
bu arada dalın sampuanın kokusu artık ustume yapıstı resmen :52::52::52:

benim bi sivilce sorunum yok ama yüzme ne sürersem sürym sivilce çıkarırı o yüzden nemlndrclerimi ozene bezene seçerm :)) bu arada sen hangi marka kullanıyosn canım ben komili almayı düşündm zeytinyağlı ama kıllanma yapmasn :)):1:

vala 3 ay oldu heralde ılk kez tamam ıste bu dedıgım bı urunum var hemde cok ucuz :52:
arkadaslar her marketten almayınderım kampanya olunca eve stok yapın derım ben ole yapıyorum mesel agecenlerde bımde buyuk boyu 7 tl gıbı bı fıyattaydı cok ucuzdu
hala kullnıyorum
dalın kullnıyorum cnm ben sımdı bunu kullnıyorum ya baska markayı gecmeyı dusunmuyorum

hala kullnıyorum

zeytinyağı mııı :) annen kesinlikle haklı bayram etmekte ama merak ettim kirpiklern nasıl uzunlar mı :)) yanı bi rimel kabına azcık yaglarla karıştırp sürülebilir annem hazırlamştı zamnnda her aksam zorla sürdürrdü :))

yok yaa o kadar zeytin yağı kullandım kirpiklerim aman aman uzun diiller :4:
rimel kabına neden yağ döktün orayı anlamadım ama :/

Back
X