Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dün ben baktım canım 3,75 miş fiyatı :1:
2 3 gündür akşamları kullanıyorum gözüme kalem dahi çeksem zeytin yağıyla siliyordum kalıntı kalmasın die ama kaç gündür
agu kullanıorum annem bayram etcek zeytinyağını bıraktım die :60:
ilk kullandığımda da bi yumuşaklık pürüzsüzlük hissettim bakalım uzun süre kullanınca nolcak her akşam kullanıyorum
kokusu falan yok öyle hafif bişi uçup gidio koku da :D
ben bunun yanında başka şeylerle de yüzüme bakım yapıorum ya hangisinin etkisi tam olarak bilemiorum
ama tüylenme yapmadığı sürece kullanmaya değer sabundansa :52:
ki ben yüzüme hiç sabun değdirmem peelingle temizliyordum şampuandan sora onu da bıraktım
sonuçta onda daha çok kimyasal war dime :60:

sağol canım aydınlattığın için, seni takip edicem sen kullan ayın 7sinde ona göre alırım bende, boşuna 3,75 i çöpe atmayım :10:

sağol canım aydınlattığın için, seni takip edicem sen kullan ayın 7sinde ona göre alırım bende, boşuna 3,75 i çöpe atmayım :10:

dimi öğrenciyiz biz de :119: 7si altın günü gibi :60:
olur canım ben kullanmaya devam ederim bakalım nolcak :8:

Son düzenleme:

yok yaa o kadar zeytin yağı kullandım kirpiklerim aman aman uzun diiller :4:
rimel kabına neden yağ döktün orayı anlamadım ama :/

canım boş rimel kabına böyle saça kirpiğe iyi gelen yağlardan döküp geceleri rimel sürer gibi sürüp yatsak uzar diye söyledm annem yapmştı birsürü yağ koymştu ama kako yağı koymuştu içine missler gibi kokuyodu =)

yok cnm ya ben bayagıdır kullnıyorum ne kıllnma ne baska bısey
vala 3 ay oldu heralde ılk kez tamam ıste bu dedıgım bı urunum var hemde cok ucuz :52:
arkadaslar her marketten almayınderım kampanya olunca eve stok yapın derım ben ole yapıyorum mesel agecenlerde bımde buyuk boyu 7 tl gıbı bı fıyattaydı cok ucuzdu
hala kullnıyorum
dalın kullnıyorum cnm ben sımdı bunu kullnıyorum ya baska markayı gecmeyı dusunmuyorum
bu arada dalın sampuanın kokusu artık ustume yapıstı resmen :52::52::52:

bende dalin mi alsam komili mi diye düşündüm . bi ara komili zeytinyağlı kullanıyodum beğenyodum da :) sen ne önerirsin canım bunca zaman kullanmışssın memnunda kalmışsın hep dalin mi kullandın :)

canım boş rimel kabına böyle saça kirpiğe iyi gelen yağlardan döküp geceleri rimel sürer gibi sürüp yatsak uzar diye söyledm annem yapmştı birsürü yağ koymştu ama kako yağı koymuştu içine missler gibi kokuyodu =)

ahahah süpermiş bu
bende bi zamanlar hint yağıyla (kirpikleri koyulaştırıyormuş)
tatlı badem yağını (bu da uzatıyormuş)
karıştırıp kullandm
pamuklu çubukla sürüyordum ben :60:

yok yaa o kadar zeytin yağı kullandım kirpiklerim aman aman uzun diiller :4:
rimel kabına neden yağ döktün orayı anlamadım ama :/

yok cnm ya ben bayagıdır kullnıyorum ne kıllnma ne baska bısey
vala 3 ay oldu heralde ılk kez tamam ıste bu dedıgım bı urunum var hemde cok ucuz :52:
arkadaslar her marketten almayınderım kampanya olunca eve stok yapın derım ben ole yapıyorum mesel agecenlerde bımde buyuk boyu 7 tl gıbı bı fıyattaydı cok ucuzdu
hala kullnıyorum
dalın kullnıyorum cnm ben sımdı bunu kullnıyorum ya baska markayı gecmeyı dusunmuyorum
bu arada dalın sampuanın kokusu artık ustume yapıstı resmen :52::52::52:

bende dalin mi alsam komili mi diye düşündüm . bi ara komili zeytinyağlı kullanıyodum beğenyodum da :) sen ne önerirsin canım bunca zaman kullanmışssın memnunda kalmışsın hep dalin mi kullandın :)

ahahah süpermiş bu
bende bi zamanlar hint yağıyla (kirpikleri koyulaştırıyormuş)
tatlı badem yağını (bu da uzatıyormuş)
karıştırıp kullandm
pamuklu çubukla sürüyordum ben :60:

ay iki kez gönderimşim nette sorun vardı herlde :) annemden tarifini öğrenp tekrar uygulamak istiyorumm :)

cnm ben komili aldim üç gündür kullanıyorum hem saçımda hem cildimde çook begendım yıkayınca yüzümü yumuşacık yapıo kokusuna hasta oldum zaten :D

dersimm hoşgeldin dene dene yüzüm iyleşsin bende kullanıcam artık bebk ürünleri kullanmak istiyorum :)
tatlm bugun hemen alıp denedım bıle ılk yıkamada pek anlasılmaz tabı ama kokusu dokusu benı benden aldı bıle.marka olarakta dalın aldım gozlemlerımı paylasıcam.

evet cnm dalın kullndım hep
kokusu falan da hıc agır degıl butunlestık artık bıramakamıyorum :34:

Sabununu kullanmaya başladığımdan beri siyah noktalarımda belirgin azalma var
Halbuki sabun siyah noktaya sebep olur diye okuyup çekinmiştim bende tam tersi oldu
Cildim kuru olduğu için yıkadıktan sonra biraz geriliyor ama nemlendirici kullanıyorum sorun kalmıyor
Kullanmaya devam ediyorum gelişmeleri yazarım

tatlm bugun hemen alıp denedım bıle ılk yıkamada pek anlasılmaz tabı ama kokusu dokusu benı benden aldı bıle.marka olarakta dalın aldım gozlemlerımı paylasıcam.

evet cnm dalın kullndım hep
kokusu falan da hıc agır degıl butunlestık artık bıramakamıyorum :34:

kızlarr siz kullanıyosanız bende kullanıcam zaten cilt bakımımı komple değiştiriyorum yüzüm iyleşr iyleşmez kullnıcam :)))

Back
X