Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
çıkması cok zor bir rımelım var, göz makyaj temızleyıcısı de kar etmıyor, bebe şampuanı da tam cıkaramadı ama malesef.

geçmiş sayfalarda okumustum da nicke dıkkat etmemıştım, o zaman biz de daha uzun sürelı test etmış senınle paylaşmıs oluruz o arada:)

Teşekkür ederim canım bende yüzüm geçer geçmez başlıycam artık :) yüz ürünlerimi de değiştrmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeym :)) hatta hazır bebek şampuanı kullanıyoken bebek nemlendiricisi mi kullansam diyorum o uygun olur diyolar :)

çıkması cok zor bir rımelım var, göz makyaj temızleyıcısı de kar etmıyor, bebe şampuanı da tam cıkaramadı ama malesef.

benim rimelim de suya dayanıklı ve çıkması zor ama zeytin yağıyla hemen çıkıyor gözlerini de yormamış oluyorsun :1:

kızlar ben bu bebe şampuanının tek faydası olarak temizlikte ii diyorum parlaklık sezinlemedim henüz kaç gündür de kullanıyorum ama güzel temizlediğine göre parlaklık da verir dimi :9:
sabun kullanmakta korkar biri olarak her gün bebe şampuanına devam ama 7sinden sora dalin alırım sanırım
savatage bence almamışken agulardan alma derim sızlaması sorun deil dersen al ama :1:

kızlar var mı başka kullanan bide herkes dalin mi kullanıyor :) ben bugün yeni doğan bebek şampuanı gördüm onu mu alsam acaba :) bu arada dalinin lavantalısı varmış aynı lavanta gibi kokuyoo ben bilmiyodum olduğunuu :1:

benim rimelim de suya dayanıklı ve çıkması zor ama zeytin yağıyla hemen çıkıyor gözlerini de yormamış oluyorsun :1:

kızlar ben bu bebe şampuanının tek faydası olarak temizlikte ii diyorum parlaklık sezinlemedim henüz kaç gündür de kullanıyorum ama güzel temizlediğine göre parlaklık da verir dimi :9:
sabun kullanmakta korkar biri olarak her gün bebe şampuanına devam ama 7sinden sora dalin alırım sanırım
savatage bence almamışken agulardan alma derim sızlaması sorun deil dersen al ama :1:

sağol canım bende memnun musun diye sorucaktım önce davranmışın :29: dalin aliyim o zaman, önemli olan cildim sonuçta :10:

kızlar var mı başka kullanan bide herkes dalin mi kullanıyor :) ben bugün yeni doğan bebek şampuanı gördüm onu mu alsam acaba :) bu arada dalinin lavantalısı varmış aynı lavanta gibi kokuyoo ben bilmiyodum olduğunuu :1:
bende daline geççem lavantalısı mı varmış :1:

sağol canım bende memnun musun diye sorucaktım önce davranmışın :29: dalin aliyim o zaman, önemli olan cildim sonuçta :10:
rica ederim canım bende sen almadan söliim didim :16:

bende daline geççem lavantalısı mı varmış :1:

bende bi tek ben bilmiyorum sanıyodum evet lavantalısıda varmış hatta aynı lavanta gibi kokuyo yeni gördüm şaşırdım . yarın doktora gidicem kullan derse hemen alcam bebekk şampuanı ama ben yeni doğan almayı düşünüyorum :))

kızlaaarr dalinin mini mini şişesi varmış görünce hemen aldım bakalım nasılmış :52:

Çok güzel minnaciiikk ben bugün doktora gittim bana la roche köpük verdi bebek sampuani kullanabile miyim dedim olur dedi valla bebek sampuani Alicam bı kopuke o kadar para veremem .))

canım o köpük yağlı cilt için değil mi sen yağlı olmasından mı şikayetçisin anlamadım :26:
benim cildim karma, kuru kısımlar için aldm şampuanı yumuşak yapsın parlatsın die

Son düzenleme:
canım o köpük yağlı cilt için değil mi sen yağlı olmasından mı şikayetçisin anlamadım :26:
benim cildim karma, kuru kısımlar için aldm şampuanı yumuşak yapsın parlatsın die

canım benim yüzümde karma ama aşırı hassas. nemlendirici sürmesem kuruyp geriliyo sürsem sivilce yapıyo çıkmazdayım yani .yağlı değil ama hassas olduğu için akneye meyilli sivilce ürünü kullanmamı önermişti eczacı noviderm markasını açtığım konuya bakarsan ne hale geldiğimi görebilirsin. :43: doktor lrp effaclar duo ve köpük verdi tedavı amaçlı kullanılıyo ürünler diye ama köpüğü almadım kremi de az önce sipariş verdim netten en kısa zamanda bebek şampuanı alıcam iyi gelceğine eminim zaten =)

kızlarr siz kullanıyosanız bende kullanıcam zaten cilt bakımımı komple değiştiriyorum yüzüm iyleşr iyleşmez kullnıcam :)))

cnm yuzundekı sorunun buyuk mu bılmıyorum ama dalın oh dengelı oldugundan bence kulllnabılırsın bı zararı olmaz aam sorunun bılmıyorum tabı
bu arada cnm ben gunde 4 kez yıkıyordum sımdı ıkı kere falan yıkıyorum ama
4 kez yıkayınca daha etklı oluyo
o zaman daha bı parlak oluyodu cıldım sımdı makyaj temızlemek ıcın golzerım zarara gormesın cıldım gzel olsun dıye kullllnıyorum parlaklık dedıgım gııb 4 5 kere yıkayınca oluyo cnm

Kizlar belki ise yaramistir ama cildi cok kurutur bebe sampuani....

cnm aylardır kullnıyorum oncelerı 4 kerııdraky em yuzumu bununla daha demın de yazdım her cılt tıpıne uygun bebe sampuanı adı ustunde ph dengelı o yuzden merak etme cnm hala da kullnırım aksıne kuruluktan zıyade nemlıdır benım cıldım
ama bu sampuan nem saglıyo dıyemıcem bılemıyrum orasını da kurutmadugu kesın (karma cılt yapım var )

Back
X