Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sağol canım aydınlattığın için, seni takip edicem sen kullan ayın 7sinde ona göre alırım bende, boşuna 3,75 i çöpe atmayım

sağol canım aydınlattığın için, seni takip edicem sen kullan ayın 7sinde ona göre alırım bende, boşuna 3,75 i çöpe atmayım

dimi öğrenciyiz biz de :119: 7si altın günü gibi
olur canım ben kullanmaya devam ederim bakalım nolcak

Son düzenleme:

yok yaa o kadar zeytin yağı kullandım kirpiklerim aman aman uzun diiller
rimel kabına neden yağ döktün orayı anlamadım ama :/

canım boş rimel kabına böyle saça kirpiğe iyi gelen yağlardan döküp geceleri rimel sürer gibi sürüp yatsak uzar diye söyledm annem yapmştı birsürü yağ koymştu ama kako yağı koymuştu içine missler gibi kokuyodu =)

bende dalin mi alsam komili mi diye düşündüm . bi ara komili zeytinyağlı kullanıyodum beğenyodum da :) sen ne önerirsin canım bunca zaman kullanmışssın memnunda kalmışsın hep dalin mi kullandın :)

ahahah süpermiş bu
bende bi zamanlar hint yağıyla (kirpikleri koyulaştırıyormuş)
tatlı badem yağını (bu da uzatıyormuş)
karıştırıp kullandm
pamuklu çubukla sürüyordum ben

yok yaa o kadar zeytin yağı kullandım kirpiklerim aman aman uzun diiller
rimel kabına neden yağ döktün orayı anlamadım ama :/

canım boş rimel kabına böyle saça kirpiğe iyi gelen yağlardan döküp geceleri rimel sürer gibi sürüp yatsak uzar diye söyledm annem yapmştı birsürü yağ koymştu ama kako yağı koymuştu içine missler gibi kokuyodu =)

bende dalin mi alsam komili mi diye düşündüm . bi ara komili zeytinyağlı kullanıyodum beğenyodum da :) sen ne önerirsin canım bunca zaman kullanmışssın memnunda kalmışsın hep dalin mi kullandın :)

ahahah süpermiş bu
bende bi zamanlar hint yağıyla (kirpikleri koyulaştırıyormuş)
tatlı badem yağını (bu da uzatıyormuş)
karıştırıp kullandm
pamuklu çubukla sürüyordum ben

ay iki kez gönderimşim nette sorun vardı herlde :) annemden tarifini öğrenp tekrar uygulamak istiyorumm :)

cnm ben komili aldim üç gündür kullanıyorum hem saçımda hem cildimde çook begendım yıkayınca yüzümü yumuşacık yapıo kokusuna hasta oldum zaten

alır almaz paylaşcam canım .)

olur canım ama bu topikte diil kirpik uzatmak için tarifler topiği var orda konuşuruz google amcadan yazınca hemen çıkıo aramakta zorlanma die
burdaki konu dağılmamış olur

Son düzenleme:
dersimm hoşgeldin dene dene yüzüm iyleşsin bende kullanıcam artık bebk ürünleri kullanmak istiyorum :)
tatlm bugun hemen alıp denedım bıle ılk yıkamada pek anlasılmaz tabı ama kokusu dokusu benı benden aldı bıle.marka olarakta dalın aldım gozlemlerımı paylasıcam.

evet cnm dalın kullndım hep
kokusu falan da hıc agır degıl butunlestık artık bıramakamıyorum

Sabununu kullanmaya başladığımdan beri siyah noktalarımda belirgin azalma var
Halbuki sabun siyah noktaya sebep olur diye okuyup çekinmiştim bende tam tersi oldu
Cildim kuru olduğu için yıkadıktan sonra biraz geriliyor ama nemlendirici kullanıyorum sorun kalmıyor
Kullanmaya devam ediyorum gelişmeleri yazarım

tatlm bugun hemen alıp denedım bıle ılk yıkamada pek anlasılmaz tabı ama kokusu dokusu benı benden aldı bıle.marka olarakta dalın aldım gozlemlerımı paylasıcam.

evet cnm dalın kullndım hep
kokusu falan da hıc agır degıl butunlestık artık bıramakamıyorum

kızlarr siz kullanıyosanız bende kullanıcam zaten cilt bakımımı komple değiştiriyorum yüzüm iyleşr iyleşmez kullnıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…