- Konu Sahibi mervemervemerve
-
dün ben baktım canım 3,75 miş fiyatı
2 3 gündür akşamları kullanıyorum gözüme kalem dahi çeksem zeytin yağıyla siliyordum kalıntı kalmasın die ama kaç gündür
agu kullanıorum annem bayram etcek zeytinyağını bıraktım die
ilk kullandığımda da bi yumuşaklık pürüzsüzlük hissettim bakalım uzun süre kullanınca nolcak her akşam kullanıyorum
kokusu falan yok öyle hafif bişi uçup gidio koku da
ben bunun yanında başka şeylerle de yüzüme bakım yapıorum ya hangisinin etkisi tam olarak bilemiorum
ama tüylenme yapmadığı sürece kullanmaya değer sabundansa
ki ben yüzüme hiç sabun değdirmem peelingle temizliyordum şampuandan sora onu da bıraktım
sonuçta onda daha çok kimyasal war dime
sağol canım aydınlattığın için, seni takip edicem sen kullan ayın 7sinde ona göre alırım bende, boşuna 3,75 i çöpe atmayım
yok yaa o kadar zeytin yağı kullandım kirpiklerim aman aman uzun diiller
rimel kabına neden yağ döktün orayı anlamadım ama :/
yok cnm ya ben bayagıdır kullnıyorum ne kıllnma ne baska bısey
vala 3 ay oldu heralde ılk kez tamam ıste bu dedıgım bı urunum var hemde cok ucuz
arkadaslar her marketten almayınderım kampanya olunca eve stok yapın derım ben ole yapıyorum mesel agecenlerde bımde buyuk boyu 7 tl gıbı bı fıyattaydı cok ucuzdu
hala kullnıyorum
dalın kullnıyorum cnm ben sımdı bunu kullnıyorum ya baska markayı gecmeyı dusunmuyorum
bu arada dalın sampuanın kokusu artık ustume yapıstı resmen
canım boş rimel kabına böyle saça kirpiğe iyi gelen yağlardan döküp geceleri rimel sürer gibi sürüp yatsak uzar diye söyledm annem yapmştı birsürü yağ koymştu ama kako yağı koymuştu içine missler gibi kokuyodu =)
yok yaa o kadar zeytin yağı kullandım kirpiklerim aman aman uzun diiller
rimel kabına neden yağ döktün orayı anlamadım ama :/
yok cnm ya ben bayagıdır kullnıyorum ne kıllnma ne baska bısey
vala 3 ay oldu heralde ılk kez tamam ıste bu dedıgım bı urunum var hemde cok ucuz
arkadaslar her marketten almayınderım kampanya olunca eve stok yapın derım ben ole yapıyorum mesel agecenlerde bımde buyuk boyu 7 tl gıbı bı fıyattaydı cok ucuzdu
hala kullnıyorum
dalın kullnıyorum cnm ben sımdı bunu kullnıyorum ya baska markayı gecmeyı dusunmuyorum
bu arada dalın sampuanın kokusu artık ustume yapıstı resmen
ahahah süpermiş bu
bende bi zamanlar hint yağıyla (kirpikleri koyulaştırıyormuş)
tatlı badem yağını (bu da uzatıyormuş)
karıştırıp kullandm
pamuklu çubukla sürüyordum ben
ay iki kez gönderimşim nette sorun vardı herlde :) annemden tarifini öğrenp tekrar uygulamak istiyorumm :)
sanırım bende istiorummmm kakao yağı da istiorumm
bu bebek şampuanlarında sls var mı?
canım boş rimel kabına böyle saça kirpiğe iyi gelen yağlardan döküp geceleri rimel sürer gibi sürüp yatsak uzar diye söyledm annem yapmştı birsürü yağ koymştu ama kako yağı koymuştu içine missler gibi kokuyodu =)
bende dalin mi alsam komili mi diye düşündüm . bi ara komili zeytinyağlı kullanıyodum beğenyodum da :) sen ne önerirsin canım bunca zaman kullanmışssın memnunda kalmışsın hep dalin mi kullandın :)
alır almaz paylaşcam canım .)
bu fıkır cok hosuma gıttı kızlar bende denemezsem benımde adım dersımm degıl
tatlm bugun hemen alıp denedım bıle ılk yıkamada pek anlasılmaz tabı ama kokusu dokusu benı benden aldı bıle.marka olarakta dalın aldım gozlemlerımı paylasıcam.dersimm hoşgeldin dene dene yüzüm iyleşsin bende kullanıcam artık bebk ürünleri kullanmak istiyorum :)
bende dalin mi alsam komili mi diye düşündüm . bi ara komili zeytinyağlı kullanıyodum beğenyodum da :) sen ne önerirsin canım bunca zaman kullanmışssın memnunda kalmışsın hep dalin mi kullandın :)
sağol canım aydınlattığın için, seni takip edicem sen kullan ayın 7sinde ona göre alırım bende, boşuna 3,75 i çöpe atmayım
tatlm bugun hemen alıp denedım bıle ılk yıkamada pek anlasılmaz tabı ama kokusu dokusu benı benden aldı bıle.marka olarakta dalın aldım gozlemlerımı paylasıcam.
evet cnm dalın kullndım hep
kokusu falan da hıc agır degıl butunlestık artık bıramakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?