- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
cnm aylardır kullnıyorum oncelerı 4 kerııdraky em yuzumu bununla daha demın de yazdım her cılt tıpıne uygun bebe sampuanı adı ustunde ph dengelı o yuzden merak etme cnm hala da kullnırım aksıne kuruluktan zıyade nemlıdır benım cıldım
ama bu sampuan nem saglıyo dıyemıcem bılemıyrum orasını da kurutmadugu kesın (karma cılt yapım var )
Canim ben guzellik uzmaniyim tabiki ph dengeli ama sonucta sabun icerdigi icin kurutabilir...ama senin cildin karma oldugu icin belki kurutmamistir...ama gunde 4 kez yikama en azindan 2 kere kullan...yada hemen ardindan oil free krem kullanirsan daha iyi olur..dengelemis olursun...
cnm yuzundekı sorunun buyuk mu bılmıyorum ama dalın oh dengelı oldugundan bence kulllnabılırsın bı zararı olmaz aam sorunun bılmıyorum tabı
bu arada cnm ben gunde 4 kez yıkıyordum sımdı ıkı kere falan yıkıyorum ama
4 kez yıkayınca daha etklı oluyo
o zaman daha bı parlak oluyodu cıldım sımdı makyaj temızlemek ıcın golzerım zarara gormesın cıldım gzel olsun dıye kullllnıyorum parlaklık dedıgım gııb 4 5 kere yıkayınca oluyo cnm
Canim benim yuzum feci bi sekilde alerji olmustu yuzume kortizonlu krem suruyodum bu aksam son kez surucem cumrtsi de alirim bebek sampuani .) Kremimi de siprs verdm yarn obr gun gelr .) Iksni birlkte baslrm kullanmya .)
faydasını gorcenden emınım cnm gecmıs olsun bu arada
umarım gecer alerjı bılırım cok kotu oluyo benımde gozlerım alerjıktır cok hassas tenlısın demekkı cnm
iyi de kızlar bu bebek şampuanı kanserojen diye biliyorum ben. linke bakarmısınız.
KANSER YAPAN ŞAMPUAN RAFLARDAN İNDİ
iyi de kızlar bu bebek şampuanı kanserojen diye biliyorum ben. linke bakarmısınız.
KANSER YAPAN ŞAMPUAN RAFLARDAN İNDİ
evet canım çok hassas benimde gözlerim hep alerji olur hele bu mevsimde polene alerjim var diye sürekli ilaç almak zorunda kalıyorum =) alerjim geçti daha iyi bu arada =)
ayy bende dalin alcam ya korktm şimdi aklımda halen komili var ama emin olamadım :))
sen bılırsın cnm belkı sana komılı dah aıyı gelıcek bılemıyorum ıkısı de bebe sampuanı sonucta aynı degılmıdır
neyse bende dalin alıyım ay bugün alıcaktım unuttum ya =)
Komili şampuanda çok iyi gerçi ben yüzüme değil saçıma kullanıyorum HARİKA:)
canım ben saçıma doa şampuan kullanıyorum onu değiştirmek gibi bi niyetim yok =) tavsiye de ederim ama yüzüme komili düşnmüyo değilim =9
ayy bende dalin alcam ya korktm şimdi aklımda halen komili var ama emin olamadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?