Cilt Bakımı Ürünleri Parlak cilt için bebek şampuanı :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
cnm aylardır kullnıyorum oncelerı 4 kerııdraky em yuzumu bununla daha demın de yazdım her cılt tıpıne uygun bebe sampuanı adı ustunde ph dengelı o yuzden merak etme cnm hala da kullnırım aksıne kuruluktan zıyade nemlıdır benım cıldım
ama bu sampuan nem saglıyo dıyemıcem bılemıyrum orasını da kurutmadugu kesın (karma cılt yapım var )

Canim ben guzellik uzmaniyim tabiki ph dengeli ama sonucta sabun icerdigi icin kurutabilir...ama senin cildin karma oldugu icin belki kurutmamistir...ama gunde 4 kez yikama en azindan 2 kere kullan...yada hemen ardindan oil free krem kullanirsan daha iyi olur..dengelemis olursun...

Canim ben guzellik uzmaniyim tabiki ph dengeli ama sonucta sabun icerdigi icin kurutabilir...ama senin cildin karma oldugu icin belki kurutmamistir...ama gunde 4 kez yikama en azindan 2 kere kullan...yada hemen ardindan oil free krem kullanirsan daha iyi olur..dengelemis olursun...

cnm bana goz dokotrum oyle oledıgı ıcın ole kullnıyordum goz yası kurulugu vardı bende once bunu kulln sonra damlanı damlat dedı bende gel zaman gıt zaman parlaklık sezdım kendımde anneme demeden o da dedı hatta kızım cıldınde bı parlaklık var dıye saka maka burnum alnım cok parlaktı
cnm zaten erınıyorum artık 4 kere yıkamaktan 2 kere yıkıyorum :34:
parlaklıktan zıyade makyajı super sokup atıyo vala o yuzden gırde gozlerım hasas benım o yuzden yıkıyorum bununla cnm
sabunda dusundum bı ara yuz sabunla yıkanınca gozeneklerı acar sıyah noktaların davetcısıdır denıldı basıları cok memnun bazıları degıl bende almadım cnm ya pırınc sabunu falan dusunuyodum ama vazgectım

Son düzenleme:
cnm yuzundekı sorunun buyuk mu bılmıyorum ama dalın oh dengelı oldugundan bence kulllnabılırsın bı zararı olmaz aam sorunun bılmıyorum tabı
bu arada cnm ben gunde 4 kez yıkıyordum sımdı ıkı kere falan yıkıyorum ama
4 kez yıkayınca daha etklı oluyo
o zaman daha bı parlak oluyodu cıldım sımdı makyaj temızlemek ıcın golzerım zarara gormesın cıldım gzel olsun dıye kullllnıyorum parlaklık dedıgım gııb 4 5 kere yıkayınca oluyo cnm

Canim benim yuzum feci bi sekilde alerji olmustu yuzume kortizonlu krem suruyodum bu aksam son kez surucem cumrtsi de alirim bebek sampuani .) Kremimi de siprs verdm yarn obr gun gelr .) Iksni birlkte baslrm kullanmya .)

Canim benim yuzum feci bi sekilde alerji olmustu yuzume kortizonlu krem suruyodum bu aksam son kez surucem cumrtsi de alirim bebek sampuani .) Kremimi de siprs verdm yarn obr gun gelr .) Iksni birlkte baslrm kullanmya .)

faydasını gorcenden emınım cnm gecmıs olsun bu arada :34:
umarım gecer alerjı bılırım cok kotu oluyo benımde gozlerım alerjıktır cok hassas tenlısın demekkı cnm

Bu bebek ürünleri goz makyajı temizliğinde süper ya. ayrıca benim kirpik dibimde gozumde falan kasinti olduğu için cildiyeci bana dalın johnson gibi bebek şampuanlariyls kirpik diblerini iyice yıka demisti arada yaparım ise yarar:) kullandığım yüz yıkama jeli bitince bi kaç gunlugune bunu denerim fayda görürsem devam ederim. Makyaj temizlemek icin bimde satılan johnson ürünler de Cok güzel ozellikle göz makyajı temizleme pedi. Makyajı kesinlikle ıslak mendille silmeyin. Oriflamede pembe sisede satılan tüm yüz makyaj temizleyici de cok güzel bilgilerinize. Ben ayrıca önceden iki uc hafta komili zeytinyağli bebek sabunu kullandım cildime hiç iyi gelmedi yüzümü gerdi bi tuhaf oldu ama vucudumu onunla yıkıyorum Cok güzel kurutuyor sivilceleri sirttakini falan. Tavsiye ederi

faydasını gorcenden emınım cnm gecmıs olsun bu arada :34:
umarım gecer alerjı bılırım cok kotu oluyo benımde gozlerım alerjıktır cok hassas tenlısın demekkı cnm

evet canım çok hassas benimde gözlerim hep alerji olur hele bu mevsimde polene alerjim var diye sürekli ilaç almak zorunda kalıyorum =) alerjim geçti daha iyi bu arada =)

bebek sampuanları da artık kansorojen ıcerıyosa yuh derım ya kım bılır o zman dıger urunlere ne koyuyorlar yalan bence nette herseye ınanmayın derım kızlar
amacım reklam yapmak degıl kesınlıkle ama gercekten yuzum hassas oldugu halde hıc bır sorunla karsılasmadım
karsılasırsam da yazıcamdan emın olabılırsınız
kullnalı 4 5 ay oldu gıbı sanırım

ben dalini göz makyajımı yıkamak için kullanıyorum ve çok memnunum, daha önce başka temizleyiciler kullanıyordum ama gözüm çok kez enfeksiyon kaptı, dalin kullanmaya başladığımdan beri sorun yok şükürler olsun,
yüzümü ise garnierla temizliyorum on numara :34:

Back
X