Parktaki kadın

Yüzümu nerden gordunde yuzune vurmus dıyorsun bu sorumsuzlukla ıkı cocugumu ben bu yaşa getırdım zorluklarını ben cekıyorum sız degıl ve böyle konusmak sızın haddınızede değil acaba sız cok sorumlumusunuz merak ettim kı sızın gıbıler mükemmeldir dimi kanatsız meleksınız kımse hatada yapamaz size göre Allah sızın gıbı onyargılı kalp kıran ınsanlardan uzak tutsun inşallah bızden çocuklarımızdan bu yüzden bu haldeyız ıste sizın gıbıler yüzünden

Yaq gerçekten bu bıle anormal se kım dogurup uresın o zaman ınsan hata yapamaz böyle kişilere göre onlar hatasızmıs gıbı konusuyorlar bu ne hadsızlık

Önce yazdığımı doğru oku, anlamaya çalış sonra konuş :)
El kadar bebeği bırakmaya devam et sen aynen süpersin.

Yukarıda 3 nokta var okunmamış mesaj fln yaziyorya yan yana 3 tane nokta ona basın üye yasaklama var nicklerini yazıp engelleyin. Konunun devam etmesini istemiyorsanız moderatörümüz MuneMune hesabı doğrulanmış üye. var onu etiketleyip konunuzun mesaj yazılmasina kapatilmasıni isteyebilirsiniz. Sahsen konunuz çok farkli yerlere saptı kimsenin anneligini sorgulamak kimsenin haddi değil. Konunuzu kapattırmanızı öneririm

Parktaki salıncaklar önden korumali oluyor zaten.Çocuğu oturtup çıkarmak bile güç istiyor.Hemen yanindaki müdahale edebileceginiz mesafedeki bankta oturup izlemenizde sorun görmüyorum ben.Her an çocuğa yapışık durmak bana daha sağlıksız geliyor.

Geçen burada 4 yaş çocuğunu balkon tehlikeli diye kayınvalidesine göndermek istemeyen üyeye "aman çok pimpiriklisin kocaman çocuk ne olacak" tarzı yorumlar yapılmıştı.Bu konuda ise böyle yorumlar

Her turlu elestırılıyor insanlar yazık gerçekten kımsede doğru dürüst anlayış empati kalmamış

Kımsede empati kalmamış işte ınsanlık dünya bu yüzden kırlendı guvensızlestı samımıyetsızlestı ama halada aynılar

Ya. Madem tahammulsuzsun lafımı söyler ceker gıderım kafasındaysan ne dıye yorum yazıyorsunuz ne tahammülsuz ınsansınız

Ya. Madem tahammulsuzsun lafımı söyler ceker gıderım kafasındaysan ne dıye yorum yazıyorsunuz ne tahammülsuz ınsansınız
kız bir söyledik bin işittik Tamam haklısın valla keşke saçını başını yolsaydın. Kim oluyorsa sana bağırıp çağırıyor hadsiz kadın. Yarın yine parka git olurda görürsen yapış yakasına

Senlik hiçbir sorun yok
O bir toksik kan emici
Çok bilmiş boşver zihninde yer etmesin

Yine de bir şey olmalı ya. durup dururken bunu dememiştir kadın. Ha dediyse saçmalık ama çok tuhaf geldi bana
Hiç tuhaf gelmesin o kadar saçma insanlar var ki havaalanında dış hatlarda bir kadın türk değil türkçe bilmiyor , pasaport sırasında gelip bebeğim ayağını arabasının önündeki güvenlik şeyine koymuştu gelip ayağını indirdi ben şok oldum eşim olmasa onun canını okuyacaktım . Hatırlayınca gene delirdim

çocuklar çok küçükse uyarmakta haklı olabilir ama neden kavga eder gibi uyardı onu anlamadım
yanlış üslup doğru sözün celladıdır diye boşuna dememişler

Bence kadın deli cevap vermemekle iyi yapmışsın eskiden ben de herkese cevap verip tartışıyordum baktımki çirkefe taş atma üstüne sıçratır. Hiç muhatap olma pislikeri bulaşmasın. Tatilde kadının biri bana bulaştı bozdum cevap veremedi hakaret etti ben mesleğim ve fiziksel yapım ötürü yapılıyım kadını döverdim o lafın üstüne ama dedim ki tatildesin boşver terbiyesiz dedim kafamı çevirdim muhattap olmadım otelde sürekli yüz yüze geldik tatil sonuna kadar en son geldi özür diledi helallik istedi helal etmedim bu ders yeter kendisine boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…