- 21 Kasım 2018
- 64
- 22
- 35
-
- Konu Sahibi adventurestarts
İkili gruplara bak canım vardı hem beşik hem anne tanı yatak olan modellerSelam tecrübelli anneler, özellikle sizlerin yardımına çok ihtiyacım var :) Kararını vermiş hamişlerin de tabii.. 6. aya doğru ilerlerken yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyoruz. Fakat park yatak veya birkaç aylık anne yanı beşik arasında çok kararsız kaldım. Yatak odam çok küçük ve aslına bakarsanız ilk süreçte yanımda olmasını istiyorum oğlumun.. Eşimi de gidip içeride yatmaya alışmasını istemiyorum. Ya anne yanı beşik alıp yanımda tutacağım, ya da park yatak veya karyola alıp odasına koyacağım.. Çok kararsızım, yorumlarınızı bekliyorum
İkili gruplara bak canım vardı hem beşik hem anne tanı yatak olan modeller
Merhaba ben park yatak aldım kızım hiç uyumadı içinde hep yanımda ve sallanan küçük beşiğindd uyudu. Verdiğim paraya hiç degmedi. Hiç önermiyorum haldır huldur resmen keske almayıp güzel bir yatak alsaydım çok pişman oldum
Yok canım modelini atarım bulabilirsem normal karyola gibi oluyor ama korkuluğu sürgülü oluyor indirip anne yanı yatak yapabiliyorsunayrı ayrı mı oluyor yoksa sallanan yataklardan mı bahsediyorsun canım?
Ben park yatak aldım ayak ucu yeri fermuarlıydi tuvalete alıştırma olayı başlayınca fermuarini açtım oradan girdi çıktı yatağına benim park yatak büyüktü anne yanına sığacak küçük modellerde var alt kısmı ayarlayınca sallaniyorlarda ben 5yasina kadar kullandımSelam tecrübelli anneler, özellikle sizlerin yardımına çok ihtiyacım var :) Kararını vermiş hamişlerin de tabii.. 6. aya doğru ilerlerken yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyoruz. Fakat park yatak veya birkaç aylık anne yanı beşik arasında çok kararsız kaldım. Yatak odam çok küçük ve aslına bakarsanız ilk süreçte yanımda olmasını istiyorum oğlumun.. Eşimi de gidip içeride yatmaya alışmasını istemiyorum. Ya anne yanı beşik alıp yanımda tutacağım, ya da park yatak veya karyola alıp odasına koyacağım.. Çok kararsızım, yorumlarınızı bekliyorum
merhaba kraft joy park yatak aldim ilk 6-7 ay ust kademesinde yatti.sonra ust kademeyi cikarttik altta yatiyor hala 1.5 yasinda oglum.biz cok memnun kaldik.60×120 olcusunde. yatak odasinda ayak ucumuza koyduk yanimizda yer yoktu.anne yani alirsaniz bebek donmeye baslayinca tutunup kalkmaya baslayinca tekrar yatak almaniz gerekecek.park yatak olunca gerek kalmiyor iki kere yatak almaya.ust kademe zaten anne yani gibi ayni yukseklikte hemen hemen.Selam tecrübelli anneler, özellikle sizlerin yardımına çok ihtiyacım var :) Kararını vermiş hamişlerin de tabii.. 6. aya doğru ilerlerken yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyoruz. Fakat park yatak veya birkaç aylık anne yanı beşik arasında çok kararsız kaldım. Yatak odam çok küçük ve aslına bakarsanız ilk süreçte yanımda olmasını istiyorum oğlumun.. Eşimi de gidip içeride yatmaya alışmasını istemiyorum. Ya anne yanı beşik alıp yanımda tutacağım, ya da park yatak veya karyola alıp odasına koyacağım.. Çok kararsızım, yorumlarınızı bekliyorum
merhaba kraft joy park yatak aldim ilk 6-7 ay ust kademesinde yatti.sonra ust kademeyi cikarttik altta yatiyor hala 1.5 yasinda oglum.biz cok memnun kaldik.60×120 olcusunde. yatak odasinda ayak ucumuza koyduk yanimizda yer yoktu.anne yani alirsaniz bebek donmeye baslayinca tutunup kalkmaya baslayinca tekrar yatak almaniz gerekecek.park yatak olunca gerek kalmiyor iki kere yatak almaya.ust kademe zaten anne yani gibi ayni yukseklikte hemen hemen.
memnunuz hicbir sorun yasamadik.1.5 yildir kullaniyor.fermuarli kapisi var.ordan kendi girip cikabiliyor.kullanisli.ayrica bi yere gidecek olursaniz yatagi sokup cantasina koyunca bi pazar arabasindan daha az yer kapliyor.Kraft nasıl peki kalitesinden memnun musunuz , ben de çokça görüyorum ama malum sebeplerden çıkıp da bakma fırsatımız olmadı hiç
ay ben de bu konuyla ilgili her basliga park yataktab ne kadar memnun kaldigimizi yaziyorum.hatta tam diyecektim sanirim 2-3 yasa kadar kullanir diye siz demissiniz.sepet besik anne yani bebek odasi montesori yatak derken bi dunya esyaya para dokup sonra da hersey cok pahali diye dert yaniyolar ya guluyorum :) ama aynen para coktur her birinden alirsin sirayla.Anne yani kaç ay kullanacak ki israf tamamen israf
2 yıl 2 ay sürekli kullandık hala da devam
Ana para çoktur önce anne yani sonra şu klasik saçma sapan herkesin foto çektirdiği sepet beşik sonra virt sonra zırt alabilirsiniz
Canım gebeliğin hayırlı olsun. Ben kaynanamlarla yaşıyorum tek odamız var. Odamda eşya da çok, bir de bebişe dolap alınca iyice yer küçüldüğü için ben sepet beşik aldım anne yanı. Bebeğim doğduğundan beri onda yatıyor. Şimdi 4,5 aylık.Selam tecrübelli anneler, özellikle sizlerin yardımına çok ihtiyacım var :) Kararını vermiş hamişlerin de tabii.. 6. aya doğru ilerlerken yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyoruz. Fakat park yatak veya birkaç aylık anne yanı beşik arasında çok kararsız kaldım. Yatak odam çok küçük ve aslına bakarsanız ilk süreçte yanımda olmasını istiyorum oğlumun.. Eşimi de gidip içeride yatmaya alışmasını istemiyorum. Ya anne yanı beşik alıp yanımda tutacağım, ya da park yatak veya karyola alıp odasına koyacağım.. Çok kararsızım, yorumlarınızı bekliyorum
Bundan alan arkadaşlarım bi de park yatak aldı