Park yatak icine yatak acil yardim!! :(

Evet dogru simdi hatirladim yazdigini bizde de pamuk yorganlar var aslinda onu altina koyabiliriz

Bizde çökme olmadı yatakta. Birde bebek 8aylık falandı aşağı indirdiğimizde,ozaman yataktan alırken kendisi yardımcı oluyordu oturur pozisyona geliyor veya ayağa kalkıyordu. Ben hiç bunları araştırmadım açıkçası,gerekte duymadım. Birde 20 cmlik normal beşik yatağım vardı, onu denemiştim, bu seferde baya kalın olmuştu,üst kademe ayarındaydı neredeyse

Yani omurga sagligi icin daha iyi bir yatak alinmasi daha iyidir muhakkak tabi bilemiyorum da 2 3 tane habire yatak alip duracaksinix ozaman . Onu alt kademeye inince dusunursjnuz acele acele smdiden niye dusunup panik yapiyorsun . En az 5 ay yatak ustte zaten

Ben süngerciye gidip sert sungerden kestirip kılıf diktirmistim. İlk 5 ay onda yattı. Sonra ortopedik yatak aldım. İnternete sizin park yatağınızda uygun cesitlerde bir suruuuu ortopedik yatak var. En baştan ortopedikyatak alipta kullanabilirmisim zaten ilk 3 4ay Çocuklar kalkıp oturamıyor.

Iste cocuk olmadan butun alternatifleri dusunuyoruz bosluktan :)

Biz sunger yatak almistk baska yatak bulamamistk 10 yil once ama cocuk rahattti bildfnz sungerdi 1 yil anca kullandik zaten

Evet iste biz de en optimum olanını bulmaya calisiyoruz. Su an herhalde bosluktan ve neyle karsilasacagimizi bilmediğimizden tum ihtimalleri goz onunde bulunduruyoruz :)

Biz sunger yatak almistk baska yatak bulamamistk 10 yil once ama cocuk rahattti bildfnz sungerdi 1 yil anca kullandik zaten
Aslinda ben de dusununce annelerimiz sanki biliyor muymus bambudur latekstir ortopediktir yataklari..onlar da ya pamuk ya sunger yatakta yatırmışlar bizi. Biz mi pimpirikleniyoruz acaba

O zaman ben de ortopeidk ve park yatak icin olan yataklari bi arastirayim

Aslinda ben de dusununce annelerimiz sanki biliyor muymus bambudur latekstir ortopediktir yataklari..onlar da ya pamuk ya sunger yatakta yatırmışlar bizi. Biz mi pimpirikleniyoruz acaba
Bilemedim ki canim acikcasi brazda cocuguna bagli benimki yerde bile uyuyabiliyor sefil uyku seviyor kimi cocuk ariyor rahat saglikla kucagina al insallah

Evet iste biz de en optimum olanını bulmaya calisiyoruz. Su an herhalde bosluktan ve neyle karsilasacagimizi bilmediğimizden tum ihtimalleri goz onunde bulunduruyoruz :)
Valla yerin varsa ufak bi besik sonrasi da montesori yatak almani tavsiye ederim en rahati yer yatagi oluyor . Park yatagi cok kullanamadim ben cocklar ne isterse oyle oluyor

Park yatağı 4 yaşını bitirene kadar kullandı oğlum,simdi kardesi kullanıyor. Icine visco dedikleri turden bir sünger yatak almıştık kardesi icin yenisini aldik. Tam yatağın enine boyuna denk olursa yuvarlanıp araya düşmez ilkinde 10 cm kadar kısaydı yatak,öyle bi sorun yaşamıştık. Ben seviyorum park yatakları. Etrafı da file olduğu icin gece elini kolunu çarpsa da sorun yok ama mobilyalar bize göre değil çok deli yatıyor benimkiler

O zaman ben de ortopeidk ve park yatak icin olan yataklari bi arastirayim
Bebeklere yumuşak yatakta yatırmayın boğulma ve yüzünün gömülme riski var dedikleri için ben en sert sungerden kestirdim her yatak bana yumuşak gelmişti. Ama 5 aydan sonra da ortopedik şart olmuştu.

masallah Allah bagislasin. O zaman olculerine ayrica dikkat edelim biz

Bebeklere yumuşak yatakta yatırmayın boğulma ve yüzünün gömülme riski var dedikleri için ben en sert sungerden kestirdim her yatak bana yumuşak gelmişti. Ama 5 aydan sonra da ortopedik şart olmuştu.
Istanbulda cok yer bilmiyorum sunger kestirmek icin bir yer bulabilir miyim bilemiyorum su an. Ama aklimda bulunsun bu ihtimal de

Valla yerin varsa ufak bi besik sonrasi da montesori yatak almani tavsiye ederim en rahati yer yatagi oluyor . Park yatagi cok kullanamadim ben cocklar ne isterse oyle oluyor
Hem yerim yok hem de kirada oturuyoruz bu yuzden park yatak su an bizim icin en dogru yatak

Hele gece yatılı bir yere gideceksek ya da tatile, toplayip yatağı da götürdük oh mis.bogulma furumuna katılmıyorum. Ben dogduğu gunden beri coculari yüzükoyun yatırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…