Park yatak icine yatak acil yardim!! :(

Selam arkadaslar!
Artik hamileligimin sonuna geldik ama biz hala yatak alamadik ve panik olmaya basladim. Yatak olarak kraft park yatak almaya karar verdik o is kolay ama icine yatak olarak ne alacagimizi bilmiyoruz 😩 en az 1 yasina kadar park yatakta yatirmayi dusunuyoruz sonra buyuyen yataklardan alacagiz. Bu yuzden park yatak icine olan ince yataklardan alip, sonra alt kademeye gecince tekrar yatak alip, sonra da asil cocuk odasi aldigimizda yeniden yatak almak yerine park yatak icine bi defa yatak almanin bizim icin daha uygun oldugunu dusunuyoruz.
Lütfen yardim edin sizler ne aldiniz hangisi daha uygun olur bizim icin?
Park yatakkkkk kesinlikle... Almadigima pişmanım o tahta rahatsız venpahali beşikler den almış biri olarak soylelelyeyyim

Selam arkadaslar!
Artik hamileligimin sonuna geldik ama biz hala yatak alamadik ve panik olmaya basladim. Yatak olarak kraft park yatak almaya karar verdik o is kolay ama icine yatak olarak ne alacagimizi bilmiyoruz 😩 en az 1 yasina kadar park yatakta yatirmayi dusunuyoruz sonra buyuyen yataklardan alacagiz. Bu yuzden park yatak icine olan ince yataklardan alip, sonra alt kademeye gecince tekrar yatak alip, sonra da asil cocuk odasi aldigimizda yeniden yatak almak yerine park yatak icine bi defa yatak almanin bizim icin daha uygun oldugunu dusunuyoruz.
Ebebebkte var park beşik içi yatağı onlara bakabilirsin 🌸

Merhaba. Ben de park yatak kullanıyorum. Park yatak için satılan yataklar -ucuz olması için sanıyorum- genellikle fazla yumuşak süngerden oluyor. Ben biraz araştırma yapıp sert döşeme süngeri kestirdim istediğim ölçülerde. Okuduklarıma göre bebeğin omurga sağlığı için en az 32 dansite sünger öneriyor doktorlar. Düşünürseniz bir döşemeciden sungerin sertliğini bir de kendiniz kontrol edip beşik ölçülerinize göre sünger kestirebilirsiniz. Farklı farklı kalınlıkta oluyor süngerler, 4 cm kalınlık bile yeterli gelir diye düşünüyorum.

Selam arkadaslar!
Canım ben de Ekim anneleeindemin 😇 çok araştırdık ama en sagliklisinin pamuk ya da yün olduğunu öğrendik. Ancak eğer aslım tarzı bir sorunu olursa bir kaç kılıf geçirmek gerekir. Ogrendijlerimle hazır almaktan vazgeçtik annem ben yaparım dedi. İki farklı boy yastık yapmış ,yorgan ve döşek yapmış çok harika olmuşlar. Döşeğin altına bir sünger almışlar. Böyle olunca tam bizim yatagimizla bir oluyo. İnternette de yün ya da pamuk yapanlar var bence onlara bakın

Selam arkadaslar!
Merhaba bizde baya araştırdık internetten alınanların çoğu ortadan katlı geliyormuş sonrada düzelme olmuyormuş şikayetler vs okuduk ikeadan aldım ben internet sitesinden katsız bi şekilde gönderim yapıyorlarmış

Merhaba bizde baya araştırdık internetten alınanların çoğu ortadan katlı geliyormuş sonrada düzelme olmuyormuş şikayetler vs okuduk ikeadan aldım ben internet sitesinden katsız bi şekilde gönderim yapıyorlarmış
Ikeadan aldiginiz model nedir o da ince mi yine?
Bir arkadasim da kullanmis o katli kisim cok rahatsiz etmiyor dedi ama ben emin olamadim tabi.

Back
X