Surec daraldikca panik olmaya basladim ondan cevap yazilmayimca korktumBilgim yok takipteyim bana da ilerde bilgi lazım olacak. Yeni yazmıssın verirler cevap merak etme.
Ilk etapta park yatak alacagiz zaten. Ancak icine hangi yataktan alacagimiza kadar veremedikPark yatak zaten 5 yasına kadar kullanılabilen yataklar. Ayrıca büyüyen yataklar çok dar oluyor, görümcem aldı oğluna. Şimdi yer yatağında yatıyor çocuk. 1,5 yasında ve sağa sola dönerken yataktan düşüyor çünkü normal bir tek kişilik yatağın yarısı kadar genişliği. Park yatak alın 4-5 yasına kadar yatar cocuk. Sonra normal tek kişilik yatak alırsınız
Internetten alacagz park yatagiCanim park yatagin icine ust kademeye fiye aldigin ince yatak alt kademeye indigi zamanda oluyor ayri ayri almiyorsn. Park besigi aldigin magazadan icine yatak ta alabilirsin yada aynu olculerde internetten siparis edebilirsin ayrica yatagi . Panik olacak bisey yok .hayirli dogumlar insallah .
Bende park yatak kullandim alt kademeye gecince boyum kisa oldugu ocin battaniye katlayip uzerine yatagi koydum bu sekilde bile cok alcakta kaldj kizimi ayagmda sallayip yerine koyacagim zaman asii egilmem gerekuyordu zordu anlayacagin . Park yataj kendi uyuyan cocuk icin iyi bide toplayip kaldirdiginda cok kibar yer kaplamiyo evde bj koseye skstriyosun .Internetten alacagz park yatagiama bi dukkanlara gidip yatak arastirmasi yapmak gerekecek muhtemelen. Kullananlardan anlasigim kadariyla alt kademeye gecince alcak oldugu icin biraz daha kalin yatak aliniyormus sanirim
Yani yatağı bi sene sonra değiştirme diyorum canım :))Ilk etapta park yatak alacagiz zaten. Ancak icine hangi yataktan alacagimiza kadar veremedik
Evet iste biz de ince yatak aldigimizda sikinti yasar miyiz bilemedik bu sebepten. Bizim anneler bska şehirlerde oldugu icin park yatagi onlara gittigimizde de yanimizda gotururuz diye dusunerek tercih ettik. Baya avantaji var bence.Bende park yatak kullandim alt kademeye gecince boyum kisa oldugu ocin battaniye katlayip uzerine yatagi koydum bu sekilde bile cok alcakta kaldj kizimi ayagmda sallayip yerine koyacagim zaman asii egilmem gerekuyordu zordu anlayacagin . Park yataj kendi uyuyan cocuk icin iyi bide toplayip kaldirdiginda cok kibar yer kaplamiyo evde bj koseye skstriyosun .
Eger kullanisli olursa sonuna kadar kullaniriz insallah :)Yani yatağı bi sene sonra değiştirme diyorum canım :))
İnşallah :)) bende bi tane anne yanı bi tane park yatak düşünüyorum ama ne alacağım hala karar veremedimEger kullanisli olursa sonuna kadar kullaniriz insallah :)
Ben altta da üsttede aynı ince yatağı kullanıyorum
Alt kademeye gecince yataktan alip yataga koymasi ince yatak olursa ebeveynin boy kısalığına bagli olarak zor oluyormus. Bir de esimin bel fitigi var onun bebegi kaldirip koymasi nasil olur bilemiyoruz. Bir de ince yatak bir sure sonra cokme yapiyormus cocugun omurga sagligi acisindan daha kalin olanla degistirenler olmus bu sebepten. Yani aslinda kural degil alt kademeye gecince kalin yatak almak. Ama degistirme ihtiyaci hissetmislerIki kademesinde de ayni ince yatagi kullaniyoruz.. tekrar yatak almadik.. kim dedi size alt kata kalin yatak alincak diye..ilk defq duyuyorum böyle birseyi..
O zaman cokme vs olmadi sizde de? Ya da boyunuz da uzun demek :)Aynen bendr ilk kez duydum hatta yanlsmi.okudum diyr 2 kez okudum dedigim gbi bizde altta da ustte kullandgmz ince yatagi kullandik yani .
Arkadasim chippolino merida aldi yeni basladi kullanmaya ama bir sikayeti olmadi simdilikİn
İnşallah :)) bende bi tane anne yanı bi tane park yatak düşünüyorum ama ne alacağım hala karar veremedim
Yok hic yenidrn yatak almayi filan dusunmedik yada duymadim yani . Tam tersi boyum kisa bir oncede yazdim da karisiyor tabi bikac kisi yazdigimiz icin ben bi ara alt kademeye gecince kendimce bi battaniye katlayip koyup onun uzerine yatagi koymustum bu sekjlde bi coZumlr hallolmustuO zaman cokme vs olmadi sizde de? Ya da boyunuz da uzun demek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?