• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Park Yatak Arıyorum

Elax2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
298
24
28
40
Chicco, kraft, baby2go farketmez. Erkek bebek için. 200 lira civarı az kullanılmış bir ürün arıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
Oğlunuz icin kıyafet düşünürseniz koca ni canta yeni dogan kıyafetlerimiz mevcut dilersen uygun fiyata verebilirim

İsterseniz 85 tl ye bırakabilirim cünkü cocuklarımın kıslıga ihtiyacı var onlara bişeyler slcam ikimizinde işi görülsün ama inanın cok karlı olursunuz birsürü yeni dogumdan 1 ysına kadar kıyafet corsp bere tulum mevcut coguda markalı

Chicco, kraft, baby2go farketmez. Erkek bebek için. 200 lira civarı az kullanılmış bir ürün arıyorum.
Kargo sana ait olur 200 e sayarım chicco lublary xl lacivert. Oğlumuz için aldk. Titreşimli ışıklı kumandalı müzikli. Alt değiştirme konsolu ve bez ıslak mendil vs koymak için cepleri mevcut. Oğlum daha dört aylk pek kullanamadk.

Bende de kraft park yatak var yatagi.ile birlikte kendinden donenceside mevcut istanbul maltepe istanbul 200 tl

Eklentiler

• Screenshot_20160911-180755.webp
    Screenshot_20160911-180755.webp
    8 KB · Görüntüleme: 25
Kargo sana ait olur 200 e sayarım chicco lublary xl lacivert. Oğlumuz için aldk. Titreşimli ışıklı kumandalı müzikli. Alt değiştirme konsolu ve bez ıslak mendil vs koymak için cepleri mevcut. Oğlum daha dört aylk pek kullanamadk.
Hangi şehirdesiniz?

Malesef bana bisey kalmiyor normal park yatak fiyatina daha kaliteli duzgun bir urun yatagi ile veriyorum.

Back
X