Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci Elpark yatak,ana kucağı ve portatif beşik arıyorum...
bende portatif beşik var ama kılıfları falan çok eskidi 30tlye vericem istersen kendin diktirebilirsin kılıflarını
kendi arzuna göre diktirebilirsin istersen
bende portatif beşik var ama kılıfları falan çok eskidi 30tlye vericem istersen kendin diktirebilirsin kılıflarını Eki Görüntüle 903657
kendi arzuna göre diktirebilirsin istersen[/QUOTE
bunu kaçıncı aya kadar kullanabildin???
Canim bende izmirdeyim dusunursen elden teslim edebiliriz..ozeldem mail adresini yaz fotolarini mail atayim..kraft 821 diye aratabilirsin googledan..bendeki haki yesil turuncu olani..
Canim bende izmirdeyim dusunursen elden teslim edebiliriz..ozeldem mail adresini yaz fotolarini mail atayim..kraft 821 diye aratabilirsin googledan..bendeki haki yesil turuncu olani..[/QU
internetten inceledim biraz fiyat olarak ne düşünüyorsunuz
150 tl dusunuyorum..herseyi tamdir..oyuncaklari alt acma yeri titresim ve gece lambasi olan aksami kilifi...istersen bendeki fotolarini atarim mailine...
merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim??? Başka hangi markaları önerirsiniz? https://www.facebook.com/KiddyTR www.kiddy.com.tr