Park yatak alanlara bi sorum vaaar

DOGA6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
579
2
park yatak alanlar içine hangi yataktan koydunuz park yatak için olan ince sünger yatak mı ortopedik yatakmı?memnunmusunuz bende park yatak aldım içine ne alsam bilemedimkaydirigubbakcemile5

hayatım ben kullanmadığım puffy yorganımı güzelce ykadım kuruttum.onu katlayıp koydum..pofur pofur da yatıyor..yatak almadım açıkçası..

canım bizim aldığımız yerde onun için yatakta satılıyormuş onu aldık. ne sünger kadar ince nede ortopedik kadar kalın. ikisinin arası bişey çok da memnunum bebecodan aldık bakarsan bulursun orda

doğacım bizim de aldığımız yerde satılıyorsu kauçukmuş süngere benziyor ama değil. doğduğundan beri yatıyor üstünde gayet rahat

benim bildiğim ince olanlar 2 katlı olan park yatakların üst katı için. hem bebek o zaman hafif olur hem de düşme tehlikesi olmaz. ama bebek hareketlendikçe alt kat kullanılır ve bunun için de kalın yatak gerekir. inceler bebek ağırlaştıkça çökme yapar. ben her ne kadar annemlere gittiğimizde kullansak da memnunuz bu hafta getiricez çünkü beşiğine sığmıyo danam benim. bu arada ben ortapedik aldım. ama 40 tl kapanan biyerde buldum valla. istikbalde 150 den aşağı yok sanırım.

Bende hepsiburada dan almıştım park yatağımı.. visco yatak almıştık içine.. Hani şu elini bastırıyorsun izi çıkıyorya onlardan.. Ne çok ince,ne de çok kalın.. Çok memnunum.

doğacım bizim de aldığımız yerde satılıyorsu kauçukmuş süngere benziyor ama değil. doğduğundan beri yatıyor üstünde gayet rahat
markası ne canım yazarmısın
hayatım ben kullanmadığım puffy yorganımı güzelce ykadım kuruttum.onu katlayıp koydum..pofur pofur da yatıyor..yatak almadım açıkçası..

açıkçası bende öyle yaptım ama içim rahat etmedi yatak alıcam

Bizde park yatak aldik yeni ve satildiyi yerde satiliyordu icine sünger gibi ince birtane onu aldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…