- 16 Mayıs 2009
- 1.755
- 30
- 363
- Konu Sahibi kahorihama
-
ben aldım 80 tl'ydi, daha iyileri de vardı ama pahalılardı
80 lira da az değil canm yine baya iyi bişey almışsın.güle güle kullansın bebeğin.markası bildik bi şeyse yazarmısın ben daha karar veremedım
Amin canım inşallah :) Chicco dan aldım ama markasını bilmiyorum kabını da attım canım ya bakamadım markasına
kızlar baby2go nun 8421 nolu modelini dün sipariş ettik.kırmızı rengi çok güzel.umarım sorunsuz gelir aldıgımız siteden ilk kez alışveriş yaptık çünkü.
bende baby2 gonun park yatagını aldım canım suan kurulu kızımızı bekliyor cok kullanışlı görünüyo ama bakalım geniş ve güzel
ya evt yakından da çarşıda gördüm kırmızısını.ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin inş canım.çok geniş olması hoşuma gitti aslında.sen nerden aldın netten mi?
kızlar sipariş ettiğim beşik yani park yatağım geldi.1 bucuk gün sürdü elime geçmesi mükemmel cidden:))baby2go 8421 modeli cidden yakından daha hoş eşim gelsin kurdurcam.
ayyy kızlar ne güzel ya 2sene önce bende bu vakitler park yatak almıştım bebişimi beklemedeydim 12sinde aldım oğlumu elime inş. sizde biran önce kavuşursunuz bebişlerinize ben hala park yatakta uyutuyorum kızlar 2yaşına geldi oğlum ben çok memnunum ahşapta çok kafalarını çarpıyolar sert oluyor park yatağın tek kötü yönü gıcırdaması başka kötü yönü yok artısı bence daha çok şemsiye gibi katlanıp küçücük kalıyor yer kaplamıyor evde bebişler büyüdüğünde bi kenarda katlı durabilir ahşap öyle değil her zaman döküntü 2. bebişi beklerken :))
Bebişin içinde güle güle yatsın canım.Bizde kurduk park yatağı uyku setinide koydum.bi bebiş eksik
ben 2010 temmuz annesiyim ama aldım parkyatak şimdiden oğlumda da parkyatak kullanmıştım kraftın ama yaramaz oglum filelerini hep yırttı kardeşine yenisi gerekti..şimdiki aldığım sunnybaby 160 tl ye 6 taksitle aldım metal kısmı kalın kırmızı siyah olanından size tavsiyem bu üst kısımdaki ince şerit gibi olan yeri koyu renk tercih edin benimki siyah mesela çünkü bebekler 1 yaşına gelip tutunup kalkabildiklerinde o kısımdan tutunuyolar diş çıkarırken ısırıp salya akıtıyolar ya da ağlayınca burnunu sürüylar ve inanılmaz kirleniyo yıkdıkça metal aksamı gıcırtı yapıyo sildikçe kumaşı aşınıyo ben bu nedenle siyah olanı seçtim benden size küçük bi öneri sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?