- Konu Sahibi kahorihama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş canım güle güle kullanın bebişle
Merhaba bende bu yatagı almayı düşünüyorum hatta sıpariş verdık bıle gelmesını beklıyoruz i,nş memnun kalırız
yok canım ben park yataktan bahsedıyorum senın resmını koydugundan alıcaz
Biz de baby2 go kullanıyoruz, memnunuz. Yalnız ilk aylarda kızım uyurken sallanmak istiyordu. O özelliğini pek kullanamadık. Hem çok gıcırtı oluyordu, hem de aparatı çabuk gevşedi, düşüyor. Ama çok da ihtiyaç duymadık.
Alt açma hiç kullanılmadı. Bir de kızım üstteki tenteyi indirmiş geçenlerde onu da kaldırdım. Ceplerine ilk zamanlar ihtiyaçlarımızı koyuyorduk ama ulaşmaya başlayınca 1,2 oyuncak koydum, olmasa da olurdu. Mantığını çözdükten sonra açma kapatma pratik. Her gittiğin yere götürüyorsun, çok kullanışlı.
Park yatakta önemli olan geniş olması. Arkadaşlar 60cm almışlardı, 7.aydan sonra kullanmadılar. Büyüyünce kendi çıkabileceği fermuarlı pencere de önemliymiş, çünkü tırmanarak çıkmaya kalkabilirmiş. Bizim öyle bi durum yok şimdilik ama kafasını çok sarkıtmaya başladı gerekirse orayı açık bırakacağım.
İşte geniş olması önemli, onun dışında pek bir farkları yok sanırım. Hayırlısı olsun, bebişinin içinde mışıl mışıl uyuduğu günleri gör inşaallah.Canım biz baby maxinkini alacaz ama benziyorlar sanırım.Bide ölçüsü 110*70 yeter umarım.Bende onda sallamayı pek düşünmüyorum sabit kalsın.Ayrıca sallanan küçük ana kucaklarından almayı düşünüyorum.Odadan odaya taşımak için.Canım çok tatlı şu bebişler büyümüşte kafasını sarkıtıyormuşkaydirigubbakcemile3Ayy çok tatlı.Evet fermuarlı pencereyi açmak çok mantıklı.Ama ordanda çıkar gider yaramazlık yaparkaydirigubbakcemile3Şu bebiş bi gelsin de yaramazlık yapsınkaydirigubbakcemile3
İşte geniş olması önemli, onun dışında pek bir farkları yok sanırım. Hayırlısı olsun, bebişinin içinde mışıl mışıl uyuduğu günleri gör inşaallah.
Yaramazlığı her şekilde yapıyo, yapcak bi şi yok:)
Sallanma işine gelince bazı bebekler bu konuda ısrarcı oluyor, çok şükür benimki 5.aydan sonra sallanmadan uyumaya alıştı.
Umarım canım güle güle kullanırsınız.Ben park yatağı çok beğendim herşeyi çok güzel birazcık büyük işte.
ama şu alt açma yerleride olannn ve ağırlığından hareket ettirilmesi çok zor olan karyolalar kadar büyük olamaz herhaldeee. sizde güle güle kullanın cicinizi teşekkürlerrr
kızlar biz de bugün EXOR'un yatağını aldık çok güzel mor ve pembe renkler var üzeride tavsiye ediyorum çok güzel görünüyor:)
Canım yatak odamıza yerleştirdik.Çok güzel oldu.Öyle hiç kokusuda yok.Bebişim inşallah serile serile yatacak.Şimdi büyükte gelmiyor gözüme.zemuszemus
Umarım canım güle güle kullanırsınız.Ben park yatağı çok beğendim herşeyi çok güzel birazcık büyük işte.
Bebişini güle güle büyüt canım zemuszemus