• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak alanlanlar alacaklar paylaşımda bulunalım

kızlaar iki tane oyun parkı yatağı bbuldum ilki ince ikincisi aynı yaylı yataklar gibi.sanırım çökmede yapmaz

Eklentiler

• $dr.mattress oyun parkı yatağı.jpg
    $dr.mattress oyun parkı yatağı.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $metalia.jpg
    $metalia.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba bende bu yatagı almayı düşünüyorum hatta sıpariş verdık bıle gelmesını beklıyoruz i,nş memnun kalırız

Son düzenleme:
Biz de baby2 go kullanıyoruz, memnunuz. Yalnız ilk aylarda kızım uyurken sallanmak istiyordu. O özelliğini pek kullanamadık. Hem çok gıcırtı oluyordu, hem de aparatı çabuk gevşedi, düşüyor. Ama çok da ihtiyaç duymadık.
Alt açma hiç kullanılmadı. Bir de kızım üstteki tenteyi indirmiş geçenlerde onu da kaldırdım. Ceplerine ilk zamanlar ihtiyaçlarımızı koyuyorduk ama ulaşmaya başlayınca 1,2 oyuncak koydum, olmasa da olurdu. Mantığını çözdükten sonra açma kapatma pratik. Her gittiğin yere götürüyorsun, çok kullanışlı.
Park yatakta önemli olan geniş olması. Arkadaşlar 60cm almışlardı, 7.aydan sonra kullanmadılar. Büyüyünce kendi çıkabileceği fermuarlı pencere de önemliymiş, çünkü tırmanarak çıkmaya kalkabilirmiş. Bizim öyle bi durum yok şimdilik ama kafasını çok sarkıtmaya başladı gerekirse orayı açık bırakacağım.

Biz de baby2 go kullanıyoruz, memnunuz. Yalnız ilk aylarda kızım uyurken sallanmak istiyordu. O özelliğini pek kullanamadık. Hem çok gıcırtı oluyordu, hem de aparatı çabuk gevşedi, düşüyor. Ama çok da ihtiyaç duymadık.
Alt açma hiç kullanılmadı. Bir de kızım üstteki tenteyi indirmiş geçenlerde onu da kaldırdım. Ceplerine ilk zamanlar ihtiyaçlarımızı koyuyorduk ama ulaşmaya başlayınca 1,2 oyuncak koydum, olmasa da olurdu. Mantığını çözdükten sonra açma kapatma pratik. Her gittiğin yere götürüyorsun, çok kullanışlı.
Park yatakta önemli olan geniş olması. Arkadaşlar 60cm almışlardı, 7.aydan sonra kullanmadılar. Büyüyünce kendi çıkabileceği fermuarlı pencere de önemliymiş, çünkü tırmanarak çıkmaya kalkabilirmiş. Bizim öyle bi durum yok şimdilik ama kafasını çok sarkıtmaya başladı gerekirse orayı açık bırakacağım.

Canım biz baby maxinkini alacaz ama benziyorlar sanırım.Bide ölçüsü 110*70 yeter umarım.Bende onda sallamayı pek düşünmüyorum sabit kalsın.Ayrıca sallanan küçük ana kucaklarından almayı düşünüyorum.Odadan odaya taşımak için.Canım çok tatlı şu bebişler büyümüşte kafasını sarkıtıyormuşkaydirigubbakcemile3Ayy çok tatlı.Evet fermuarlı pencereyi açmak çok mantıklı.Ama ordanda çıkar gider yaramazlık yaparkaydirigubbakcemile3Şu bebiş bi gelsin de yaramazlık yapsınkaydirigubbakcemile3

Canım biz baby maxinkini alacaz ama benziyorlar sanırım.Bide ölçüsü 110*70 yeter umarım.Bende onda sallamayı pek düşünmüyorum sabit kalsın.Ayrıca sallanan küçük ana kucaklarından almayı düşünüyorum.Odadan odaya taşımak için.Canım çok tatlı şu bebişler büyümüşte kafasını sarkıtıyormuşkaydirigubbakcemile3Ayy çok tatlı.Evet fermuarlı pencereyi açmak çok mantıklı.Ama ordanda çıkar gider yaramazlık yaparkaydirigubbakcemile3Şu bebiş bi gelsin de yaramazlık yapsınkaydirigubbakcemile3
İşte geniş olması önemli, onun dışında pek bir farkları yok sanırım. Hayırlısı olsun, bebişinin içinde mışıl mışıl uyuduğu günleri gör inşaallah.
Yaramazlığı her şekilde yapıyo, yapcak bi şi yok:)
Sallanma işine gelince bazı bebekler bu konuda ısrarcı oluyor, çok şükür benimki 5.aydan sonra sallanmadan uyumaya alıştı.

İşte geniş olması önemli, onun dışında pek bir farkları yok sanırım. Hayırlısı olsun, bebişinin içinde mışıl mışıl uyuduğu günleri gör inşaallah.
Yaramazlığı her şekilde yapıyo, yapcak bi şi yok:)
Sallanma işine gelince bazı bebekler bu konuda ısrarcı oluyor, çok şükür benimki 5.aydan sonra sallanmadan uyumaya alıştı.

İnşallah canım.Bakalım bizimkisi nasıl olacak.Hayırlısı artık.

Meraba kızlar.Babmaxin resimdeki park yatağını aldık.Ama ölçüleri 70*110 yerine 80*120 çıktı.Benimde yatak odam küçük.Anlayacağınız yatak büyük oldu biraz.Ama park yatağın kumaşı çok kaliteli ve güzel.Keşke birazcık küçük olsa idibilmiyorumkismile

Bizde kuzucuğumuza chicco Lullaby LX aldıkkk. Şimdilkk merakla ve özlemle yatacığı kendisini beklemekte. Hoş doğar doğmaz buma yatamayacak elbette, onun içinde portbebeye güveniyoruz sanırım 40 gün onunla idare edeceğizzz, hayırlısı bakalımmm. Umarımmm şiddetle herkeze de tavsiye eetiğim park yataktan kullandıkça memnun kalırızzzzz hihoyyyt

Umarım canım güle güle kullanırsınız.Ben park yatağı çok beğendim herşeyi çok güzel birazcık büyük işte.

ama şu alt açma yerleride olannn ve ağırlığından hareket ettirilmesi çok zor olan karyolalar kadar büyük olamaz herhaldeee. sizde güle güle kullanın cicinizi teşekkürlerrr

ama şu alt açma yerleride olannn ve ağırlığından hareket ettirilmesi çok zor olan karyolalar kadar büyük olamaz herhaldeee. sizde güle güle kullanın cicinizi teşekkürlerrr

Canım yatak odamıza yerleştirdik.Çok güzel oldu.Öyle hiç kokusuda yok.Bebişim inşallah serile serile yatacak.Şimdi büyükte gelmiyor gözüme.zemuszemus

kızlar biz de bugün EXOR'un yatağını aldık çok güzel mor ve pembe renkler var üzeride tavsiye ediyorum çok güzel görünüyor:)

Canım yatak odamıza yerleştirdik.Çok güzel oldu.Öyle hiç kokusuda yok.Bebişim inşallah serile serile yatacak.Şimdi büyükte gelmiyor gözüme.zemuszemus

hımmm demek siz hemencecik bebişinizi yatağına alacaksınızz. aslında bizim yatak odamızda müsaitt yani bir iki düzenlemeyler rahat rahat yerleştiririz gibi ama daha önce dediğim gibi ben ilk etapta beşik mantığı güderek portbebeyi kullanalım diyorumm, hoş baktık çok konforlu gelmediii park yatağı alacağız artık yanımızaa. hadi bakalım hayırlısııı.
Bu arada vakit geçmek bilmooorr yawwww, içim içime sığmıyorrr, bi yandanda vakti kermaeti dolsunda daha bi tam doğsun derken bir yandan ahhh bi kavuşsak artık demekten kendimi alamıyorummmmm. Allah herkesii yavrucuğuna sağsağlim kavuşmayı nasipp etsinnnnn :Saruboceq:

Bebişini güle güle büyüt canım zemuszemus

Teşekkür ediyorum canım, inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz bebişlerimizi :) Ona bişey aldığımızda nasıl mutlu oluyorum, yatağı aldığımdan beri girip odasına beşiğine bakıyorum içinde bebişimi hayal ediyorum:D Yatağımızın resmini de koyayım bari:):)

Eklentiler

• $purple1.jpg
    $purple1.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 62
Back