• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak alanlanlar alacaklar paylaşımda bulunalım

hımmm demek siz hemencecik bebişinizi yatağına alacaksınızz. aslında bizim yatak odamızda müsaitt yani bir iki düzenlemeyler rahat rahat yerleştiririz gibi ama daha önce dediğim gibi ben ilk etapta beşik mantığı güderek portbebeyi kullanalım diyorumm, hoş baktık çok konforlu gelmediii park yatağı alacağız artık yanımızaa. hadi bakalım hayırlısııı.
Bu arada vakit geçmek bilmooorr yawwww, içim içime sığmıyorrr, bi yandanda vakti kermaeti dolsunda daha bi tam doğsun derken bir yandan ahhh bi kavuşsak artık demekten kendimi alamıyorummmmm. Allah herkesii yavrucuğuna sağsağlim kavuşmayı nasipp etsinnnnn :Saruboceq:

Canım ben çok beğendim park yatağızemuszemus.Herşeyi çok güzel kumaşı duruşuzemuszemus.Yatağımızı dolabımıza doğru çektik ve çok şükür ki sürgülü dolabımız sürgülü kapılı açma kapama problemide olmacak.Ama park yatağın açılmış ölçüsü 10cm fazla en ve boy, olsun dedik bebişimizin nasibimiş.Daha bebişin:emir_bebek: gelmesine var ama gelsin istiyorum artıkkaydirigubbakcemile4

merhaba canım bizimde yatagımız geldı bayb max sadece uzerının cibinlıgı tam durmuyo okadar bende memnun kaldım

Canım bizim cibinliği çok hoş durdu.Zaten sırf cibinliği için aldık diyebilirm.Hem hiç kokusu yok yatağın.

Bizim park yatağın cibinlikli hali

Eklentiler

• $babymax.jpg
    $babymax.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 51
Teşekkür ediyorum canım, inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz bebişlerimizi :) Ona bişey aldığımızda nasıl mutlu oluyorum, yatağı aldığımdan beri girip odasına beşiğine bakıyorum içinde bebişimi hayal ediyorum:D Yatağımızın resmini de koyayım bari:):)

Canım çok güzelmiş bizim park yatağında eşya koyma gözleri benziyor.Bizde yatak odasına yatağımızın yanına aldık.Odamız azıcık sıkıştı ama yatağımız çok güzel.İnşallah bebişler içinde mışıl mışıl uyuyacak:emir_bebek:.Anneleride onları besleyecek sevecek büyütecekzemuszemushihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar internetten mi sipariş verdiniz bu yatakları benimde pratikev.comda beğendiğim güzel park yataklar var.siz ne kadara aldınız bilgilendiriseniz :)))

kızlar internetten mi sipariş verdiniz bu yatakları benimde pratikev.comda beğendiğim güzel park yataklar var.siz ne kadara aldınız bilgilendiriseniz :)))

Canım ben netten sipariş verdim.Önce hepsiburadan alacaktım orda istediğim park yatak stokta bitti.Ve orada 199tl idi.Sonra bebefixe baktım ordada aynısını buldum.Oradada fiyat 199tl.Veee en son hızlıal.coma baktım orda garanti k.kartına 12 taksit 177tl normal 187tl.En uygun orası geldi ve ordan aldım.Yalnız canım.Önce bi mağazada beğen sonra siperiş et.Mesela benim aldığım park yatak ölçüsü 70*110du.Biz bi kurduk 80*120 civarı oldu.Başta gözüme büyük geldi yer sorunumda vardı ama oldu çok şükür.Ben çok memnunum.İnşallah bebişlerimizde hayırlısı ile yatar zemuszemus

Canım ben netten sipariş verdim.Önce hepsiburadan alacaktım orda istediğim park yatak stokta bitti.Ve orada 199tl idi.Sonra bebefixe baktım ordada aynısını buldum.Oradada fiyat 199tl.Veee en son hızlıal.coma baktım orda garanti k.kartına 12 taksit 177tl normal 187tl.En uygun orası geldi ve ordan aldım.Yalnız canım.Önce bi mağazada beğen sonra siperiş et.Mesela benim aldığım park yatak ölçüsü 70*110du.Biz bi kurduk 80*120 civarı oldu.Başta gözüme büyük geldi yer sorunumda vardı ama oldu çok şükür.Ben çok memnunum.İnşallah bebişlerimizde hayırlısı ile yatar zemuszemus

teşk canm demek bu yatak modilinin ölçüsü 80 e 120 .iç yatağını sonra sipariş edeyim o zmn.netten düşünüyorum bende çünkü çarşıda mağazalarda çeşit yok fiyat daha yüksek.

aaa cnm bizde aynısının pembesini ablama aldık 70 110 diye
bir açtılar gelince 80 115
şok olduk çünkü ablamın yeri yoktu
ama mecburen kullanıyo şimdi değiştirmek istemedi..

teşk canm demek bu yatak modilinin ölçüsü 80 e 120 .iç yatağını sonra sipariş edeyim o zmn.netten düşünüyorum bende çünkü çarşıda mağazalarda çeşit yok fiyat daha yüksek.

Canım aslında iç yatağının ölçüsü tam 70*110.Şimdi tekrar ölçtüm 120 demiştim ya 115miş.:utangac:.5cm fazla demişim neyse artıkeyvahedigeldismile

Ben herşeyi netten aldım canım daha iyi oluyor.Eminönünede gittim saraçhane var bana yakın unkapanında bisikletçiler çarşısı.Yinne en uygun net geldi.Çünkü git gel taksiye ver taşı derken.ayrıca dışarıda fiyatlar yüksek gerçekten.ben iç yatağını hepsiburadan metalia marka yataktan almayı düşünüyorum sertmiş ve kalınmış.Park yatağın alt katına geçince böyle bşeye lazım olacak.Çökmemesi için.

Eklentiler

• $metalia.jpg
    $metalia.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 39
aaa cnm bizde aynısının pembesini ablama aldık 70 110 diye
bir açtılar gelince 80 115
şok olduk çünkü ablamın yeri yoktu
ama mecburen kullanıyo şimdi değiştirmek istemedi..

Bende şok oldum canım büyük görünce.Bu arada 5cm niyese fazla ölçmüşüm:kedi:

Ben çok beğendim kumaşını falan.Biraz ytağımızı itiverdik sığdı yatak ama çok güsel oldu.ayy böyle diye diye nazar değdireceğim:nazar::nazar::nazar:

Canım çok güzelmiş bizim park yatağında eşya koyma gözleri benziyor.Bizde yatak odasına yatağımızın yanına aldık.Odamız azıcık sıkıştı ama yatağımız çok güzel.İnşallah bebişler içinde mışıl mışıl uyuyacak:emir_bebek:.Anneleride onları besleyecek sevecek büyütecekzemuszemushihoyyythihoyyythihoyyyt

İnşallah canım :):)

canlarım şimdi baktım o modele dioki dıştan 70.110 muş açıldıktan sonra iç 80 e 115 tir dio yani hata yokkk

:ecrin_bebek:

Eklentiler

• $11607_buyuk.jpg
    $11607_buyuk.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 62
canlarım şimdi baktım o modele dioki dıştan 70.110 muş açıldıktan sonra iç 80 e 115 tir dio yani hata yokkk

Ayy canım benim inan ki hiç görmedim.O kadar da araştırdım ama kafamçokkarıştı Neyse biz aldık.ebatından şimdilik memnunuz da.zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Çok güzelmiş canım.Alttan açılan fermuarlı penceresi varmışmı?biz onada dikkat ettik büyüynce açarız ordan çıkar kendi tepeden çıkmaya çalışmaaz diye.

evet canım fermuarlı kapısı var dio :) benim yeğenime biz park yatak almıştık 3 bucuk yaşına kadar yattı şimdi pek istemıyor yatmak.oda yapıcak kardeşim zaten,yalnız şu var çok güvenli bir şey bu park yataklar.

evet canım fermuarlı kapısı var dio :) benim yeğenime biz park yatak almıştık 3 bucuk yaşına kadar yattı şimdi pek istemıyor yatmak.oda yapıcak kardeşim zaten,yalnız şu var çok güvenli bir şey bu park yataklar.

İnşallah canım bebişlerimiz huzurlu bi şekilde yataklarında yatarlarzemuszemus

Back