• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak alanlanlar alacaklar paylaşımda bulunalım

merhaba..
epeydir park yatak araştırıyorum..burada bir de "hışırdama" ile ilgili çok şikayet duydum.. chicco'nun hışırdamadığını okudum yine bu forumda.. acaba kraft nasıldır.. kraftın da 259tl olan bi modeli var mesela..
yıkanabilmesi önemsenecek ise stork diye bi markanın var.. ama acaba hışırdıyormudur...hem fiyatı da çok uygun..145filan..
bir de yatağın eni.. benm kapıları ölçtüm en fazla 75cm olursa geçeceğe benziyor.. birisi 60x120 olanlarda 7aydan sonra yatamıyor küçük geliyor diyen var yine burada:) ahhh... araştırdıkça batağa daldım :S

bız kraftın kını aldık henuz bebeğım doğmadı ama denedım hısırdama yok sadece dar olnlarda cocuk uyanıyormus benımkıde genıs kapıdan gecmıyor aman uyanmasında......bıde dun gordum carsıda park yatak ama cok mınık besık gıbı sankı 1 yasa kadar yatabılır odasında uyumazsa olmazsa ondanda alırız zaten yatak odam mınık o ıyı gelır

merhaba..
epeydir park yatak araştırıyorum..burada bir de "hışırdama" ile ilgili çok şikayet duydum.. chicco'nun hışırdamadığını okudum yine bu forumda.. acaba kraft nasıldır.. kraftın da 259tl olan bi modeli var mesela..
yıkanabilmesi önemsenecek ise stork diye bi markanın var.. ama acaba hışırdıyormudur...hem fiyatı da çok uygun..145filan..
bir de yatağın eni.. benm kapıları ölçtüm en fazla 75cm olursa geçeceğe benziyor.. birisi 60x120 olanlarda 7aydan sonra yatamıyor küçük geliyor diyen var yine burada:) ahhh... araştırdıkça batağa daldım :S

Canım biz babymax aldık ama daha kullanmak nasip olmaddı.Babymax ve baby2 go kratın ürünü diye geçiyor.Pek hışırdayacak gibi durmuyor.Canım ayrıca beşiğin geniş olmasını herkes iyi diyorrr.çocuk yatarken deli yatabiliyormuş dönmek istiyormuş.gamyoncuiremsu

Mrb.kızlar hepinize hayırlı doğumlar.Ben 2009 haziran annesiyim oğluma chicco nun park yatağını almıştım o zaman 340 tl verdim yani en iyisi buna rağmen çocuk dönerken kenarlara sürtünüyo ve ses çıkıyor.Bebekleriniz büyüdükçe anlayacaksınız çok dönerek yatıyolar durdukları yerde durmuyolar.Yani benimkinin kumaşı çok iyi olmasına rağmen ses yapıyor.Ama yinede memnunum.

Mrb.kızlar hepinize hayırlı doğumlar.Ben 2009 haziran annesiyim oğluma chicco nun park yatağını almıştım o zaman 340 tl verdim yani en iyisi buna rağmen çocuk dönerken kenarlara sürtünüyo ve ses çıkıyor.Bebekleriniz büyüdükçe anlayacaksınız çok dönerek yatıyolar durdukları yerde durmuyolar.Yani benimkinin kumaşı çok iyi olmasına rağmen ses yapıyor.Ama yinede memnunum.

ben de en kalitelisi chicco diye ona karar kılmak üzreyim, ama onun da yandan fermuarı mı yok heralde.. hani oyun parkı olunca yandan girebilsin diye...
bi arkadaşım kraftın 821 kodlusundan memnunmuş, ama daha bebeği 3aylık:) bi de kraft PRC malı.. chicco italya:) storkun yıkanabileni de cazip geliodu, biri demiş ki pratik değilmiş yıkaması, elinizde kalırmış filan.. onu eledim neyse:)
chicconun genişliği 70x100 mü.. kraft daha geniş galiba..
bide ist.anadolu yakasında bunu öle 300küsürlere alabilecek yer varmola yoksa illa saraçhane veya havuzluhana mı gitmek lazım...?

artı benim kapılar 75cmden fazlasını geçirmez halde.. chicco nasıl dış ölçü olarak, geçirmek için kapatmak pratik olur mu herseferinde? bebek içinde diilken tabi:)

kraftı kullanan arkadaşım kumaşının da çıkarılıp yıkanabildiğini söyledi..komplesi değildir belki ama gene de sık kirlenen yerler sanırım....

Son düzenleme:
ben de park yatak kullanıyorum jenny size tvsiyem fermuarı olsun kesinlikle bizim var kızım yürmeye başladıktan sonra açtım uyandıktan sonra ağlamak yerine yanımıza glip kalktım diyor:)

ben de park yatak kullanıyorum jenny size tvsiyem fermuarı olsun kesinlikle bizim var kızım yürmeye başladıktan sonra açtım uyandıktan sonra ağlamak yerine yanımıza glip kalktım diyor:)

Ayyy canım ne tatlı.Bizde fermuarlı aldık özellikle tepeden çıkmaya çalışmasın fermuarlı kısmından çıkar diye.Sanırım iyi yapmışız.:dance::dance::dance:

ben de en kalitelisi chicco diye ona karar kılmak üzreyim, ama onun da yandan fermuarı mı yok heralde.. hani oyun parkı olunca yandan girebilsin diye...
bi arkadaşım kraftın 821 kodlusundan memnunmuş, ama daha bebeği 3aylık:) bi de kraft PRC malı.. chicco italya:) storkun yıkanabileni de cazip geliodu, biri demiş ki pratik değilmiş yıkaması, elinizde kalırmış filan.. onu eledim neyse:)
chicconun genişliği 70x100 mü.. kraft daha geniş galiba..
bide ist.anadolu yakasında bunu öle 300küsürlere alabilecek yer varmola yoksa illa saraçhane veya havuzluhana mı gitmek lazım...?

artı benim kapılar 75cmden fazlasını geçirmez halde.. chicco nasıl dış ölçü olarak, geçirmek için kapatmak pratik olur mu herseferinde? bebek içinde diilken tabi:)

kraftı kullanan arkadaşım kumaşının da çıkarılıp yıkanabildiğini söyledi..komplesi değildir belki ama gene de sık kirlenen yerler sanırım....

Canım boyu 70*100 cm ben kapılardan geçirebiliyorum sorun olmuyor.Yandan fermuarı yok dediğin gibi.Ben hiç yıkamadım daha silebilirsin öyle çok yıkama ihtiyacı hissetmedim.Fiyat olarakta ben bi alışveriş merkezindeki bebek mağazasından aldım.340 yazmışım yanlış olmuş 320 tl ye aldım.İstoç var orda daha sonra 300 e görmüştüm fiyatlar değişebiliyo yani ama 300 den aşağı hiçbiyerde yoktu.

biz de sonunda kraft 821'e karar kıldık ve aldık dün çok şükür saraçhaneden.. yalnız yanılmamak lazım.. 2010 serisinin kumaşı daha kaliteli imiş.. biyerden ucuz diye -eski yeni bilmediğimizden- 2009 olanı alıyorduk neredeyse.. başka biyerdeki kraftçı "o fiyata yeniyi veremez" filan dedi..ispatladı da hatta.. biz de bu adamdan aldık.. peşin 270TLye veriyordu.. 255e bıraktı sonunda:) henüz kurmadık ama inş. hayrlı, doğru bir seçim olmuştur..

Kızlar benim bebiş doğdu ve artık kuzum içinde yatıyor.Dün gece ilk defa salladık ve hiç hışırtı yapmadı yani hiç ses yoktu.Ayrıca bebişi şimdi içine uzunlamasına değilde kısa kenarına yatırıyoruz.Ben sezeryanlıyım alması içine bebişi koyması kolay oluyor.Park yatağımzdan memnunuz yani.

bende çok memnunum..henüz salllama aparatarını kullanmadık ama bence çok güvenli.

Back