- Konu Sahibi kahorihama
-
hımmm demek siz hemencecik bebişinizi yatağına alacaksınızz. aslında bizim yatak odamızda müsaitt yani bir iki düzenlemeyler rahat rahat yerleştiririz gibi ama daha önce dediğim gibi ben ilk etapta beşik mantığı güderek portbebeyi kullanalım diyorumm, hoş baktık çok konforlu gelmediii park yatağı alacağız artık yanımızaa. hadi bakalım hayırlısııı.
Bu arada vakit geçmek bilmooorr yawwww, içim içime sığmıyorrr, bi yandanda vakti kermaeti dolsunda daha bi tam doğsun derken bir yandan ahhh bi kavuşsak artık demekten kendimi alamıyorummmmm. Allah herkesii yavrucuğuna sağsağlim kavuşmayı nasipp etsinnnnn :Saruboceq:
merhaba canım bizimde yatagımız geldı bayb max sadece uzerının cibinlıgı tam durmuyo okadar bende memnun kaldım
Teşekkür ediyorum canım, inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz bebişlerimizi :) Ona bişey aldığımızda nasıl mutlu oluyorum, yatağı aldığımdan beri girip odasına beşiğine bakıyorum içinde bebişimi hayal ediyorumYatağımızın resmini de koyayım bari:):)
kızlar internetten mi sipariş verdiniz bu yatakları benimde pratikev.comda beğendiğim güzel park yataklar var.siz ne kadara aldınız bilgilendiriseniz :)))
Canım ben netten sipariş verdim.Önce hepsiburadan alacaktım orda istediğim park yatak stokta bitti.Ve orada 199tl idi.Sonra bebefixe baktım ordada aynısını buldum.Oradada fiyat 199tl.Veee en son hızlıal.coma baktım orda garanti k.kartına 12 taksit 177tl normal 187tl.En uygun orası geldi ve ordan aldım.Yalnız canım.Önce bi mağazada beğen sonra siperiş et.Mesela benim aldığım park yatak ölçüsü 70*110du.Biz bi kurduk 80*120 civarı oldu.Başta gözüme büyük geldi yer sorunumda vardı ama oldu çok şükür.Ben çok memnunum.İnşallah bebişlerimizde hayırlısı ile yatar zemuszemus
Canım ben netten sipariş verdim.Önce hepsiburadan alacaktım orda istediğim park yatak stokta bitti.Ve orada 199tl idi.Sonra bebefixe baktım ordada aynısını buldum.Oradada fiyat 199tl.Veee en son hızlıal.coma baktım orda garanti k.kartına 12 taksit 177tl normal 187tl.En uygun orası geldi ve ordan aldım.Yalnız canım.Önce bi mağazada beğen sonra siperiş et.Mesela benim aldığım park yatak ölçüsü 70*110du.Biz bi kurduk 80*120 civarı oldu.Başta gözüme büyük geldi yer sorunumda vardı ama oldu çok şükür.Ben çok memnunum.İnşallah bebişlerimizde hayırlısı ile yatar zemuszemus
teşk canm demek bu yatak modilinin ölçüsü 80 e 120 .iç yatağını sonra sipariş edeyim o zmn.netten düşünüyorum bende çünkü çarşıda mağazalarda çeşit yok fiyat daha yüksek.
aaa cnm bizde aynısının pembesini ablama aldık 70 110 diye
bir açtılar gelince 80 115
şok olduk çünkü ablamın yeri yoktu
ama mecburen kullanıyo şimdi değiştirmek istemedi..
Canım çok güzelmiş bizim park yatağında eşya koyma gözleri benziyor.Bizde yatak odasına yatağımızın yanına aldık.Odamız azıcık sıkıştı ama yatağımız çok güzel.İnşallah bebişler içinde mışıl mışıl uyuyacak.Anneleride onları besleyecek sevecek büyütecekzemuszemushihoyyythihoyyythihoyyyt
:ecrin_bebek:
canlarım şimdi baktım o modele dioki dıştan 70.110 muş açıldıktan sonra iç 80 e 115 tir dio yani hata yokkk
kızlar ben bunu beğendimm ölçüleri yazmıodu sitede ama inş bunu alıcam baby2 gonun
Çok güzelmiş canım.Alttan açılan fermuarlı penceresi varmışmı?biz onada dikkat ettik büyüynce açarız ordan çıkar kendi tepeden çıkmaya çalışmaaz diye.
evet canım fermuarlı kapısı var dio :) benim yeğenime biz park yatak almıştık 3 bucuk yaşına kadar yattı şimdi pek istemıyor yatmak.oda yapıcak kardeşim zaten,yalnız şu var çok güvenli bir şey bu park yataklar.
İnşallah canım bebişlerimiz huzurlu bi şekilde yataklarında yatarlarzemuszemus
uyku seti alan varmı şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?