Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Park yatak alanlanlar alacaklar paylaşımda bulunalım

kahorihama

Kızım ve oğlum:)
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.337
4
316
40
İstanbul
Meraba kızlar.Doğum yaklaşmaya başladı artık.Hazırlıklarda hızlanmaya başladı.Park yatak alanlar ve alacak olanlar buradan paylaşımda bulunursak birbirimizi bilgilendirmiş oluruz diye düşündüm.

Park yatak almak istiyorum ama kararsızım açıkçası.Hangi ürünü almak konusunda.Bir tane beğendim ama sizin fikirlerinizide almak isityorum.

Eklentiler

• $babymax.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 104
Resmini koyduğum park yatğın markası baby max

canım bu yatak ile baby 2 go arasında kaldım bende bu yatagı yakından gördüm inceledim bengendim geniş ve kullanışlı baby2 goda öyle sırf renk acısından ben bunu almadım renk renk iki cocuk içinde uygun olur diye baby2go aldım kullanmadık daha ama görünüş genişlik açısından cok güzel

baby max zaten kraftın ürünü.ben de düşünüyorum onlardan almayı ama tam karar vermedim

kızlar ben 2009 haziran annesiyim
ben baby 2 go aldım kızıma.
memnunuz şimdilik.
ama şunu bilin
park yataklarda bir süre sonra gıcırdama oluyor
yalnız bunun markayla alakası yok.
çoğu kişiden bu şikayeti duydum.
çok gıcırdıyo
onun dışında bi sorunu yok
içi çok geniş ve kullanışlı...

Canım bende kararsız kaldım.Netten almayı düşünüyoruz.Kumaşı nasıl?Aslında baby2 go yada bakıyorum.Bu yatağın ölçüsü 110*70.Bebişi 3-4 yaşına kadar idare eder umarım.

baby max zaten kraftın ürünü.ben de düşünüyorum onlardan almayı ama tam karar vermedim

Canım bende duydum babymax ve jennyde sanırım kraftınmış.

Canım sanırım yağ sürerek halledebiliriz gıcırdamasını dimi?Bende çoğu kişiden duydum kullanması iyiymiş.Bebişin kafası çarptı acıdı problemleri olmuyormuş.İki ay sonra kullanacağız inşallahzemuszemus

Kızlar park yatağın içine alacağım yatağın ölçüleri ne olmalı?Park yatağın ölçüsü ile aynı mı olacak?

kumaşı iyi biraz hışır hışır ama silinebilir bence iyi baby 2 goda 70 110 gayet geniş

Kızlar ben de 2009 hazıran annesıyım,
bız pıerre cardın yatak kullanıyoruz, 70*120, ama bebek bÜyÜyÜnce ortası az ÇÖkÜyo yatakların,
bı de alta ındırınce eĞılme sorunu olacak, ben keŞke normal alsaymıŞım dıyorum bazen,
bı de normal kalın yatak alıp koyucam ıÇıne Öyle denıcem,tekrar paylaŞırım o zaman,
ıÇ yataĞı da, aynı yatak ÖlÇÜsÜnde alıyoruz, 70*120 yase, 70*120 Şeklınde, umarım yardımcı olabılmıŞımdır

Canım sanırım yağ sürerek halledebiliriz gıcırdamasını dimi?Bende çoğu kişiden duydum kullanması iyiymiş.Bebişin kafası çarptı acıdı problemleri olmuyormuş.İki ay sonra kullanacağız inşallahzemuszemus[/QUOTE]

canım maalesef yağ süremiyoruz.
benimde aklıma geldi ama.
demirler iç tarafda kalıyo yağ sürülmez yani...
kullanımı çok iyi ben çok memnunum.
evet kafası çarptı acıdı problemleri olmuyor

kızlar 2009 haziran annesiyim.kraftın park yatağı var bende.
çok memnunum iyiki almışım.
ilk zamanlar üstte yatıyordu şimdi alltt katta yatıyor..
arkadaşların dediği gibi bir tek sorun gıcırdaması..onada yapacak bişey yok hepsinde oluyor..
istediğim yere taşıyıp götürebiliyorum.ufak bi çantası var.valiz gibi oluyor..
kesinlikle tavsiye ederimmm..tecrübeli bir anne olarak...

kumaşı iyi biraz hışır hışır ama silinebilir bence iyi baby 2 goda 70 110 gayet geniş

teşekkür ederim canım.Biz yatak odasına koyacağız elimde metre ölçüp duruyorum.

ben yatak almayacam annem içine yün yatak yapacak

canım bende başta yorgan koymayı düşündüm sonra uğraşmayayım dedim.Yün yorgan terletmiyormuş hem canım.

Teşekkür ederim canım yardımcı oldun.Ölçüde de tereddütüm vardı.70*110 içyatak göremedim nette.Demekki ince yataklar ççökme yapabilir.O zaman kalın olanlarından almak lazım.

canım maalesef yağ süremiyoruz.
benimde aklıma geldi ama.
demirler iç tarafda kalıyo yağ sürülmez yani...
kullanımı çok iyi ben çok memnunum.
evet kafası çarptı acıdı problemleri olmuyor
[/QUOTE]

Belki gıcırtı ninni gibi gelir bebişlere

Canım inşallah bende alacağım.Genelde kullananlar çok memnun.

biz kraftın bu ürününü aldık, oldukça şık ve sağlam görünüyor ama tabi henüz kullanmadığımız için bişey diyemeyeceğim :)

Eklentiler

• $kraft.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 77
Perk yataklar çok hışırdıyor bende aldım ama salıncakta uyutup gece yatağına alıyorum, siz park yatakta uyutmayı düşünüyorsanız hışırtı sesine uyanabilir.

benim kızıma ninni gibi geliyo artık.
o sesi duymayınca bakıyor.
sesi duyduğunda sallandığını anlıyo susuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…