- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
- Konu Sahibi MaysaveBulut
Merhaba arkadaşlar,
Mutlu yıllar
Ayın 26’sında kendi sokağımıza park ettiğimiz aracımıza biri vurup kaçmış baya büyük hasar arka tampondan ön tampona kadar komple sol taraf pert
Çarpan arabanın boyası kalmış, mavi bir araç
Görünce şok geçirdik, hemen polisleri aradık geldiler bizde hata var mı ona baktılar
dediler ki; bunu yapan normal bir kafada değildir, uyuşturucu falan kullanan biridir.
ne bir not ne bir bir şey bulamadık arabanın üstünde
Aracımız hatasız kazasız, boya yoktu bu arada kendim binmiyordum kaza yaparım diye
3 gün etraftaki kameralar için millete yalvardık polisler saatlerce kamera izledi, karakola gidip şikayetçi olduk
6 günün sonunda Bugün bulmuşlar bir kadın çarpmış 38 yaşında
Anlaşmak için kocası aradı ve kadını getirmemiş sürekli savunuyor, panik atağı varmış benim haberim yoktu vs diye
adam 70 yaşında bu arada ben yaşlıyım vs diyor çok rahat ve umursamazlar
servise götürdük aracı en az 70 bin tl hasar dediler, adam mahalle arası kaportacım var orada yaptıralım diyor
Ve değer kaybını vs ödeyemem değer kaybı neymiş ilk defa duyuyorum diyor
araç kazasız boyasızdı şimdi satarken en az 100 bin düşecek bunu ödemek zorunda değiller mi ?
Beni delirten nokta ise biz 1 haftadır kıvranırken bunlar rahat rahat takılmışlar ya o kamera olmasaydı ve polisler bulamasaydı ne olacaktı hiç bir şey olmamış gibi yaşayacaklardı nasıl bir vicdan pes!
Yaralanma can kaybı olsada aynı şekilde kaçar bu kafalar
Dava açmak istiyorum sizce?
Değer kaybını sigorta ödüyor mu?
Eşim gidip evlerine apartmanın önünde rezil edeceğim diyor çok sinirli
Mutlu yıllar
Ayın 26’sında kendi sokağımıza park ettiğimiz aracımıza biri vurup kaçmış baya büyük hasar arka tampondan ön tampona kadar komple sol taraf pert
Çarpan arabanın boyası kalmış, mavi bir araç
Görünce şok geçirdik, hemen polisleri aradık geldiler bizde hata var mı ona baktılar
dediler ki; bunu yapan normal bir kafada değildir, uyuşturucu falan kullanan biridir.
ne bir not ne bir bir şey bulamadık arabanın üstünde
Aracımız hatasız kazasız, boya yoktu bu arada kendim binmiyordum kaza yaparım diye
3 gün etraftaki kameralar için millete yalvardık polisler saatlerce kamera izledi, karakola gidip şikayetçi olduk
6 günün sonunda Bugün bulmuşlar bir kadın çarpmış 38 yaşında
Anlaşmak için kocası aradı ve kadını getirmemiş sürekli savunuyor, panik atağı varmış benim haberim yoktu vs diye
adam 70 yaşında bu arada ben yaşlıyım vs diyor çok rahat ve umursamazlar
servise götürdük aracı en az 70 bin tl hasar dediler, adam mahalle arası kaportacım var orada yaptıralım diyor
Ve değer kaybını vs ödeyemem değer kaybı neymiş ilk defa duyuyorum diyor
araç kazasız boyasızdı şimdi satarken en az 100 bin düşecek bunu ödemek zorunda değiller mi ?
Beni delirten nokta ise biz 1 haftadır kıvranırken bunlar rahat rahat takılmışlar ya o kamera olmasaydı ve polisler bulamasaydı ne olacaktı hiç bir şey olmamış gibi yaşayacaklardı nasıl bir vicdan pes!
Yaralanma can kaybı olsada aynı şekilde kaçar bu kafalar
Dava açmak istiyorum sizce?
Değer kaybını sigorta ödüyor mu?
Eşim gidip evlerine apartmanın önünde rezil edeceğim diyor çok sinirli
Son düzenleme: