- 3 Mayıs 2015
- 13.338
- 48.788
- 598
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Üzücü bir olay yaşamasınız. Umarım zararınız karşılanır.
Ama adam serbert derken adamın hapis mi yatmasını istiyorsunuz ?
Ben kaza yapar yapmaz hemen polisi aradım. Beni ambulansla hastaneye götürdüler. Esim aracin yaninda bekledi. İki aracında kipirtatilmasina izin vermedi. Hemen tutanak tutuldu.
Benim hiç birşeyim yoktu . Ama ambulansa çevreden haber vermişler sanırım. Beni zorla hastaneye götürdüler. Ben gidemem bana çarpan kamyon kaçar dedim. Beni dinlemediler tabi.O sırada eşim geldi.
Neyse ifadelerimize, çarpışma yeri , çarpışmadan sonra savrulma yeri, şeritler araçtaki hasar yerleri. Ölçüm yapıp ifadelerin doğruluğunu kontrol ediyorlar.
Mesela tir farklı ifade vermiş.
Ben de bana sag arka kapidan çarptı. Önüne savruldum. Bir de yandan çarptı. Orta refüje çarpıp yan kaldırıma savruldum dedim. Benim ifadelerim daha örtüşüyor. Çünkü sag arka kapida darp var yandan darp var.
Benim ifademi hastahanede aldılar. Ben hastaneden çıkana ve şikayetçi değilim diyene kadar da adamı bırakmadılar.
Kaza raporunda bana %100 suçsuz buldular. Arabam Pert olmuştu. Değerini verdiler. Kaskom yoktu sigorta ödedi. Biraz değer kaybı yaşadım
Ama amcamın oğlu Igdir Kagızman sehirler arasi yolda tarktörünün römorkuna ışıklandirma veya bir uyarı levhası asmadıgı için karanlıkta farkedilmeyen araca arkadan çarpmış. Traktör şoförü korkudan kaçmaya çalışırken 300-400 Metre amca oglunun aracini sürüklemis ve olay yerinde bırakıp kaçmişu. Bu Soföre amcamın oğlu 31 yaşında hayatını kaybettigi halde ceza verilmedi.
Başınız sağolsun
Adam hapis yatsın değil derdim
Derdim bir şeylerin insanların yanına kar kalması.
Duran araca çarpmadı
Bende zaten gidiyordum, benden daha hızlı gidiyormuş küt diye bindirdi.
Önümden bir daha çarptı
Bana göre bu cana kast etmektir. iki kez çarptı ve bilerek çarptı çünkü.
Hadi ilki frene basamadı arkadan vurdu diyelim
Peki ikincisi? beni yolun kenarına itekleyip kaçabilmek için hızlanıp bir daha çarptı.
Ben o kazada ölebilirdim? Yaralanabilirdim? Allah korusun boynum ağrıdı ama boynum kırılabilir sakat kalabilirdim.
Cana kastetmek değil mi bu?
En azından para cezası olsaydı, hadi onu da geçtim bir kez mahkemeye çıkıp sonra dava düşseydi.
Ama hiçbir şey olmadan böyle Eyvallah diyip gitmek
İnsana koyuyor açıkcası.
Benim zararım nolacak? Ben arabayı 1 yıl önce almıştık hiç çizik yoktu şimdi sağlı sollu vuruk halde.
Satarken edeceğim zararı karşılasaydı en azından.
Ben bu kazadan sonra araba kullanırken tedirgin oldum ve 2 kaza daha yaptım 1 ay içerisinde
Bunlar hep ilk kazanın etkileri
Çünkü artık önüme değil arkama bakıyorum arkadan biri bana sert bir şekilde tekrar çarpacak dşye