Doğuma Hazırlık Park beşik mi büyüyen beşik mi? Hangi bebek arabası, hangi bez ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Park beşik mi? büyüyen sallanır beşik mi?

• Park beşik

OY: 364 65,6%
  • Büyüyen sallanır beşik

OY: 191 34,4%

• Ankete Katılan
    555
Kızlar ben aldim.
Park yatak donenceli hem rengi kibar hem kendi hosuma gitti. Tahta hiç istemiyordum zaten düşme, carpma, sıkışma olmadan bunu kullanacagim. Anne yani almayacağım gerek yok 6 ay için odama park yatagi koyacağım.
Arabayi da vjp travel sistem aldim.
Bastan puseti sonra daha sonra büyük olanı kullanacağım
Ayaklari önler küçük arkalar daha büyük. Dolgu lastikler Sürdüm en rahati bu geldi cift yönlü kullanilabilir. .
Umarim secimler dogrudur. Herkese hayırlı olsun iyi günlerde kullanalım.

Merhaba benim bebegim 7 aylik ilkten park besik aldik dogdugunda ara kati var onu kullanirim dedim fakat sallarken gicir gicir ses yapti mecburen portatif bir besik daha aldim ama biraz daha buyuyunce parka gecicem

Merhaba benim bebegim 7 aylik ilkten park besik aldik dogdugunda ara kati var onu kullanirim dedim fakat sallarken gicir gicir ses yapti mecburen portatif bir besik daha aldim ama biraz daha buyuyunce parka gecicem
Benim park besik tumden sallaniyor. Iki sallanma ayagi var sabit durmuyor onlari kapatinca da sabit duruyor. Neresi gicirdadi ki?
Tahta besikler gbi içten oynayanda mi var

Bez olarak da ilk sleepy le basladik 4 aylikken lastikleri sıkmaya basladi buyutsem dahi bezi sıktı. sonra primaya gectim memnunum eger mama vermek zorunda kalirsan ki insallah olmaz cnm hipp kullandim

Benim park besik tumden sallaniyor. Iki sallanma ayagi var sabit durmuyor onlari kapatinca da sabit duruyor. Neresi gicirdadi ki?
Tahta besikler gbi içten oynayanda mi var
Benimkinin de cikilip takilan ayaklari var cnm bebekler icin takilip cikan ara kat oluyo o sallarken cok gicirdadi.daha minik oldugu icin de derin yatakta yatirmak istemedim ufak bi besik aldim her odaya cekip gidiyom valla

Benimkinin de cikilip takilan ayaklari var cnm bebekler icin takilip cikan ara kat oluyo o sallarken cok gicirdadi.daha minik oldugu icin de derin yatakta yatirmak istemedim ufak bi besik aldim her odaya cekip gidiyom valla
Suan bosken salladim gicirdamadi insallah gicirdamaz. Bende en başta onunla kullanacagim.
Ben cekip gidemem kapilarimin hepsi tam acilmiyor o yüzden parki yatak odasina koyacağım.
Pilli donenceli degil kurmali aldim iyi mi yaptim bilmiyorum. Pilli cok kolay bozulur demislerdi

Ara kat gicirdiyor dedigim gibi cnm diger turlu bende daha park besige gecmedim baska besik aldim portatif minik bisey onu kullaniyorum tutup kalkmaya baslayinca parka gecicem

Merhaba başlığı yeni gördüm ben de 11 ay önce anne oldum bu soruyu çok düşünmüştüm zamanında sonra bebeğime 3 kademeli ahşap beşik aldım hem hafif hem de büyüdükçe kademesi ayarlanabilir. Daha önce yazılmış ama bende söyleyim çok seyahat eden biriyseniz park yatağınız olması mantıklı. Ama evinizde normal beşik ya da montessori denilen yataklardan bence olmalı. Park yatak almadığım için hiç pişman olmadım çok da lazım olmadı zaten. Park yataklar çok alçak oluyor gördüklerim üzere. Geceleri sürekli uyanan bebekler için kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Ben bebeğimin yatağını hep rahat kullanabileceğim bi yükseklikte kullandım çok da iyi yaptığımı düşünüyorum. Dönmeye başladıkça kenar korumalığını ayarladım. Beşiğin bir kenarı tamamen çıkartılabilir olduğu için ayrıyeten anne yanı yatağı almama gerek olmadı. Uyku eğitimi verdiğim sıralarda da rahat kullandım. 2 yaşından sonra da montessori almayı düşünüyorum. Benim bugüne kadarki tecrübelerim bu kadar siz de evinizin durumuna göre ve yaşam şeklinize göre bi model alırsınız şimdiden kolay gelsin inşallah memnun olursunuz yatak seçiminizden.

Merhaba başlığı yeni gördüm ben de 11 ay önce anne oldum bu soruyu çok düşünmüştüm zamanında sonra bebeğime 3 kademeli ahşap beşik aldım hem hafif hem de büyüdükçe kademesi ayarlanabilir. Daha önce yazılmış ama bende söyleyim çok seyahat eden biriyseniz park yatağınız olması mantıklı. Ama evinizde normal beşik ya da montessori denilen yataklardan bence olmalı. Park yatak almadığım için hiç pişman olmadım çok da lazım olmadı zaten. Park yataklar çok alçak oluyor gördüklerim üzere. Geceleri sürekli uyanan bebekler için kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. Ben bebeğimin yatağını hep rahat kullanabileceğim bi yükseklikte kullandım çok da iyi yaptığımı düşünüyorum. Dönmeye başladıkça kenar korumalığını ayarladım. Beşiğin bir kenarı tamamen çıkartılabilir olduğu için ayrıyeten anne yanı yatağı almama gerek olmadı. Uyku eğitimi verdiğim sıralarda da rahat kullandım. 2 yaşından sonra da montessori almayı düşünüyorum. Benim bugüne kadarki tecrübelerim bu kadar siz de evinizin durumuna göre ve yaşam şeklinize göre bi model alırsınız şimdiden kolay gelsin inşallah memnun olursunuz yatak seçiminizden.

Merhaba konuyu yeni gördüm. Benimde 5 yasinda bir yavrum var.
Benim tercihim kiraci olmamizin da sebebiyle park yatak oldu. O donem de tayinciydik nereye cikar ev durumu nasil olur diye park yatak almistim ama icinde cok az yatti çünkü sabahlara kadar emiyordu bende yanima alip yari uyur yari uyanık emziriyordum beraber yattik hep sonra park yatakta kendi yatti rahatta etti. Ayri bir oda ayri bir dolap yapmadim hic. Simdi bulundugumuz yerde 3.senemiz olacak kendi odasi vs vardi montessori yatak almistim ama esimin isinden dolayi 2 sneedir ayriyiz yani oglum odasini da kullanamıyor.
Evinizin durumu maddi olanaklariniz dogrultusunda isinize yarayacak seyleri alin.
Simdi insanlar gösteriş budalasi olmuş anlam veremiyorum.
Aldıklarınızı saglikla huzurla yuvanizda icinize sine sine kullanin insallah

Selam, hayirli olsun:) gule gule uyusun kuzucuk hangi markaninkini ve nerden aldigini sorabilir miyim? Ben de cok kararsizim ama park yatak agir basiyor ve kararimi da degistirmeden almak istiyorum..

70x130 anne yanı kademeli beşik almaya karar verdim. Hem anne yanı,hem ölçüleri Büyük olduğu için dhaa uzun süre kullanır, hem de büyüdükçe aşağıya indirebiliyorsun kadameli. Hemde o park yataktaki Basri görüntüsü yok doğal ahşaptan yapılıyor. Üstüne cibinlik kenar korumalıklarıyla çok şokta duruyor

Selam, hayirli olsun:) gule gule uyusun kuzucuk hangi markaninkini ve nerden aldigini sorabilir miyim? Ben de cok kararsizim ama park yatak agir basiyor ve kararimi da degistirmeden almak istiyorum..
Teşekkür ederim amin insallah. Sunny babynin aldım dukkandan aldim internetten daha uygun ama icinde parca eksik olur, bir sey olur, garanti baslatimi ek parca tenini icin falan beni yüzyuze nuhataplga itti

Beşiği almışsınız hayırlı olsun :) paylaşımı görenlere ve almayanlara yorum yapayım kesinlikle park yatak. Kızım şu an 20 aylık öğlen uykusundan sonra kendi çıkabiliyor fermuarını yarım bırakıyorum. Beşiğin en güzel yanı da memlekete gidince nereye yatacak derdim yok hem yabancılık da çekmiyor. Şu görseldeki model yeni çıkmış hem anne yanı özelliği var güzel de düşünülmüş.
Bebek arabasında tek pişmanlığım portbebe kısmı ile katlanmıyor onun dışında sağlam ve güzel de. E bebek mustang travel sistem almıştım tecrübesizlik de oluyor alırken şimdiki tecrübem olsa daha farklı pratik olanı alırdım

Eklentiler

• Screenshot_20201014-084023.png
    305,1 KB · Görüntüleme: 63
Teşekkür ederim. Bu yandan açık olunca büyüyünce kapanip ayak ucundan acilmiyorsa tehlikeli olabilirmis yuvarlabip dusme acisindan.
Bende vip travel sistem aldim amakucakli diye ama tabii cok alengerli. Kotu mu yaptim bilmiyorum. Port bebe kismiyla katlaniyor diye hatirladim ama eminde degilim cok mu zor ki

Açılıyodur mutlaka çünkü bu arakat şekli ile.
Bebek arabası için de eşim yapıyor her defasında ama araba bagajında ikisi de yer kaplıyor bu da sıkıntı. Yeniden alsam asla bu şekil tercih etmezdim. Ama sürüş vs çok rahat travel sistemlerde

Ben bunlardan baktim anne yani olanlarda o ozellik yoktu. Yoksa bu sekilde olani tercih edecektim. Ama yandan acilanda o ozellik olmuyor dendi. Sanmiyorum o yüzden olacagini.
Travel sistem alanin birde baston almasi gerekiyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…