- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi 1sadekahve
Merhaba benim bebegim 7 aylik ilkten park besik aldik dogdugunda ara kati var onu kullanirim dedim fakat sallarken gicir gicir ses yapti mecburen portatif bir besik daha aldim ama biraz daha buyuyunce parka gecicemKızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar öncelikle..
Biliyorsunuz bebişlerden önce eve yatakları , arabaları eşyaları geliyor. Ben ve benim gibi ilk doğum anneleri çoğumuzböyleyiz şuan.
Neden diyecek olursanız.
Hangi beşiği alacağız hangi arabayı hepsi üniversite sınavindan zor tercihler gibi.
Ben park beşik düşünüyorum aslinda hem tahta kisimlara agzini vurmasın bebeğim hem biraz büyüyünce acarım ayak ucunu biner iner diyorum ama modeller şu süslü bebek odasi hayalini tamamlamiyor. Onu toplayip kaldiririm ihtiyacım olursa cikaririm diyorum bir yandan. Kullanip atmak bana musrif geliyor çünkü kucuk boyutta olabilen bir seyi saklayabilirim sadece fazla yerim yok. Hem yatak odama koymak için 70×120 ise o kadar misal daha rahat sigar ama buyuyen sallanir besik besik + sifonyer ile daha büyüyor odama sigmaz.
Park besiklerin duruşu kötü ama olsun diyorum ben daha cok fiyat performansciyim. Birde dolap kesin gerekiyor tabi park besik alınca digerinde cekmeceleri kullanirsiniz diyorlar. Bakıyorum park besiklerin fiyatlari daha pahali buyuyen besillerden hatta bircok buyuyende uyku seti ve korumalik hediye park besiklerde o da yok. Donence olsun istiyorum bebekler cok seviyor bence.
Kısaca hangi beşik sizce kafam görüldüğü üzere çorba ??
Bebek arabasina gelelim. Merdiven çıkmak gerek ve kendim de bebegimi kolayca cikarmam lazim disari cok agir olmamalı baston mu travel sistem mi , baska mı ? Artıları eksileri?
Tasıma icin kanguru ve slingleri nasil buluyorsunuz ? Bende asansor yok baya bir kat çıkmak zorundayım bebekle. Slinglere hic girmeden bebek arabasi yeter mi?
Ana kucagi almaya gerek var mi?
Hangi bez guzel yeni dogana kac paket bez alinir ortalama sonra kilo oluyor bebis olmuyor. Bugün 500 taneli yenidogan gordum misal bana aşırı cok geldi ama degil mi yoksa.
Özet gecsen diyenlere
Kizlar kisaca tecrubeli tecrubesiz anneler konuyla ilgilenenler bana dusuncelerinizi, 1sadekahve bunu almazsan olmaz dediklerinizi, bence bu dediklerinizi, bunu sakın alma dediklerinizi yazın.
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkürler şimdiden
@Kazen Bey konumu bildirim atar mısınız rica etsem
2. Edit:
Kizlar yorumlarıniz icin , hayirli dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ederim. Aminn
Hepsini tek tek okuyorum ve alım günü de dahil okuyacağım faydali bilgiler icin tekrar teşekkkürler Tek tek donemediklerime buradan tesekkurlerimi iletmek istedim.
Benim park besik tumden sallaniyor. Iki sallanma ayagi var sabit durmuyor onlari kapatinca da sabit duruyor. Neresi gicirdadi ki?Merhaba benim bebegim 7 aylik ilkten park besik aldik dogdugunda ara kati var onu kullanirim dedim fakat sallarken gicir gicir ses yapti mecburen portatif bir besik daha aldim ama biraz daha buyuyunce parka gecicem
Bez olarak da ilk sleepy le basladik 4 aylikken lastikleri sıkmaya basladi buyutsem dahi bezi sıktı. sonra primaya gectim memnunum eger mama vermek zorunda kalirsan ki insallah olmaz cnm hipp kullandimKızlar herkese hayirli sağlıklı sihhatli bebisler ve dogumlar öncelikle..
Biliyorsunuz bebişlerden önce eve yatakları , arabaları eşyaları geliyor. Ben ve benim gibi ilk doğum anneleri çoğumuzböyleyiz şuan.
Neden diyecek olursanız.
Hangi beşiği alacağız hangi arabayı hepsi üniversite sınavindan zor tercihler gibi.
Ben park beşik düşünüyorum aslinda hem tahta kisimlara agzini vurmasın bebeğim hem biraz büyüyünce acarım ayak ucunu biner iner diyorum ama modeller şu süslü bebek odasi hayalini tamamlamiyor. Onu toplayip kaldiririm ihtiyacım olursa cikaririm diyorum bir yandan. Kullanip atmak bana musrif geliyor çünkü kucuk boyutta olabilen bir seyi saklayabilirim sadece fazla yerim yok. Hem yatak odama koymak için 70×120 ise o kadar misal daha rahat sigar ama buyuyen sallanir besik besik + sifonyer ile daha büyüyor odama sigmaz.
Park besiklerin duruşu kötü ama olsun diyorum ben daha cok fiyat performansciyim. Birde dolap kesin gerekiyor tabi park besik alınca digerinde cekmeceleri kullanirsiniz diyorlar. Bakıyorum park besiklerin fiyatlari daha pahali buyuyen besillerden hatta bircok buyuyende uyku seti ve korumalik hediye park besiklerde o da yok. Donence olsun istiyorum bebekler cok seviyor bence.
Kısaca hangi beşik sizce kafam görüldüğü üzere çorba ??
Bebek arabasina gelelim. Merdiven çıkmak gerek ve kendim de bebegimi kolayca cikarmam lazim disari cok agir olmamalı baston mu travel sistem mi , baska mı ? Artıları eksileri?
Tasıma icin kanguru ve slingleri nasil buluyorsunuz ? Bende asansor yok baya bir kat çıkmak zorundayım bebekle. Slinglere hic girmeden bebek arabasi yeter mi?
Ana kucagi almaya gerek var mi?
Hangi bez guzel yeni dogana kac paket bez alinir ortalama sonra kilo oluyor bebis olmuyor. Bugün 500 taneli yenidogan gordum misal bana aşırı cok geldi ama degil mi yoksa.
Özet gecsen diyenlere
Kizlar kisaca tecrubeli tecrubesiz anneler konuyla ilgilenenler bana dusuncelerinizi, 1sadekahve bunu almazsan olmaz dediklerinizi, bence bu dediklerinizi, bunu sakın alma dediklerinizi yazın.
Bilgilenelim paylaşalım
Teşekkürler şimdiden
@Kazen Bey konumu bildirim atar mısınız rica etsem
2. Edit:
Kizlar yorumlarıniz icin , hayirli dilek ve dualariniz icin cok tesekkur ederim. Aminn
Hepsini tek tek okuyorum ve alım günü de dahil okuyacağım faydali bilgiler icin tekrar teşekkkürler Tek tek donemediklerime buradan tesekkurlerimi iletmek istedim.
Benimkinin de cikilip takilan ayaklari var cnm bebekler icin takilip cikan ara kat oluyo o sallarken cok gicirdadi.daha minik oldugu icin de derin yatakta yatirmak istemedim ufak bi besik aldim her odaya cekip gidiyom vallaBenim park besik tumden sallaniyor. Iki sallanma ayagi var sabit durmuyor onlari kapatinca da sabit duruyor. Neresi gicirdadi ki?
Tahta besikler gbi içten oynayanda mi var
Suan bosken salladim gicirdamadi insallah gicirdamaz. Bende en başta onunla kullanacagim.Benimkinin de cikilip takilan ayaklari var cnm bebekler icin takilip cikan ara kat oluyo o sallarken cok gicirdadi.daha minik oldugu icin de derin yatakta yatirmak istemedim ufak bi besik aldim her odaya cekip gidiyom valla
Ara kat gicirdiyor dedigim gibi cnm diger turlu bende daha park besige gecmedim baska besik aldim portatif minik bisey onu kullaniyorum tutup kalkmaya baslayinca parka gecicemSuan bosken salladim gicirdamadi insallah gicirdamaz. Bende en başta onunla kullanacagim.
Ben cekip gidemem kapilarimin hepsi tam acilmiyor o yüzden parki yatak odasina koyacağım.
Pilli donenceli degil kurmali aldim iyi mi yaptim bilmiyorum. Pilli cok kolay bozulur demislerdi
Neden surekli nokta koyuyorsunuz?
Selam, hayirli olsun:) gule gule uyusun kuzucukKızlar ben aldim.
Park yatak donenceli hem rengi kibar hem kendi hosuma gitti. Tahta hiç istemiyordum zaten düşme, carpma, sıkışma olmadan bunu kullanacagim. Anne yani almayacağım gerek yok 6 ay için odama park yatagi koyacağım.
Arabayi da vjp travel sistem aldim.
Bastan puseti sonra daha sonra büyük olanı kullanacağım
Ayaklari önler küçük arkalar daha büyük. Dolgu lastikler Sürdüm en rahati bu geldi cift yönlü kullanilabilir. .
Umarim secimler dogrudur. Herkese hayırlı olsun iyi günlerde kullanalım.
Teşekkür ederim amin insallah. Sunny babynin aldım dukkandan aldim internetten daha uygun ama icinde parca eksik olur, bir sey olur, garanti baslatimi ek parca tenini icin falan beni yüzyuze nuhataplga ittiSelam, hayirli olsun:) gule gule uyusun kuzucukhangi markaninkini ve nerden aldigini sorabilir miyim? Ben de cok kararsizim ama park yatak agir basiyor ve kararimi da degistirmeden almak istiyorum..
Cok tesekkur ederimTeşekkür ederim amin insallah. Sunny babynin aldım dukkandan aldim internetten daha uygun ama icinde parca eksik olur, bir sey olur, garanti baslatimi ek parca tenini icin falan beni yüzyuze nuhataplga itti
Teşekkür ederim. Bu yandan açık olunca büyüyünce kapanip ayak ucundan acilmiyorsa tehlikeli olabilirmis yuvarlabip dusme acisindan.Beşiği almışsınız hayırlı olsun :) paylaşımı görenlere ve almayanlara yorum yapayım kesinlikle park yatak. Kızım şu an 20 aylık öğlen uykusundan sonra kendi çıkabiliyor fermuarını yarım bırakıyorum. Beşiğin en güzel yanı da memlekete gidince nereye yatacak derdim yok hem yabancılık da çekmiyor. Şu görseldeki model yeni çıkmış hem anne yanı özelliği var güzel de düşünülmüş.
Bebek arabasında tek pişmanlığım portbebe kısmı ile katlanmıyor onun dışında sağlam ve güzel de. E bebek mustang travel sistem almıştım tecrübesizlik de oluyor alırken şimdiki tecrübem olsa daha farklı pratik olanı alırdım
Teşekkür ederim. Bu yandan açık olunca büyüyünce kapanip ayak ucundan acilmiyorsa tehlikeli olabilirmis yuvarlabip dusme acisindan.
Bende vip travel sistem aldim amakucakli diye ama tabii cok alengerli. Kotu mu yaptim bilmiyorum. Port bebe kismiyla katlaniyor diye hatirladim ama eminde degilimcok mu zor ki
Ben bunlardan baktim anne yani olanlarda o ozellik yoktu. Yoksa bu sekilde olani tercih edecektim. Ama yandan acilanda o ozellik olmuyor dendi. Sanmiyorum o yüzden olacagini.Açılıyodur mutlaka çünkü bu arakat şekli ile.
Bebek arabası için de eşim yapıyor her defasında ama araba bagajında ikisi de yer kaplıyor bu da sıkıntı. Yeniden alsam asla bu şekil tercih etmezdim. Ama sürüş vs çok rahat travel sistemlerde