- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
-
- Konu Sahibi 1sadekahve
Evet onlarda sallaniyor sizinki de guzelmisAnne yanı değil onlar sallanır mı bilmiyorum, kullanmadım hiç mantıken güzel ama benim çocuklarım ikisi de kolik olduğu için sallanması çok önemliydi.
Bebelo Nazar Sallanır Portatif Sepet Beşik Fiyatı
Bebelo Nazar Sallanır Portatif Sepet Beşik en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Buna benziyordu benim beşiğim. Katlamadan direk bu şekil bagaja koyuyorduk biz, bagaj biraz büyük bizim ve bu beşikler aşırı hafif. Bilmiyorum ben çok memnun kalmıştım.
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin en önemlisi o ❤
Sallananlari sabitleyebilirsin park besik icin kesin misal bazi besiklerde de bu ozellik olabilir. Ama sabiti sallanir yapamazsin oyle dusunKızlar bebeğini saklamadan uyutaniniz yok mu. Yani beşik illa sallanır besiklerden olmak zorunda mı bazı yorumlardan yola cikaraj soruyorum bunu
Sallananlari sabitleyebilirsin park besik icin kesin misal bazi besiklerde de bu ozellik olabilir. Ama sabiti sallanir yapamazsin oyle dusunsen hamile kalmadan soru bombardimani yapiyorsun hamile olsan neler yapacaksin acaba
Yaaani şurada kocam şöyle yaptı kaynanam böyle etti dayım diyor ki
Kaynım asıldı
Görümcem kiskaniyo diye konu açmaktan daha verimli konular açıyorum kız hakkımı ver lütfen .
Bak asıl sen bombayı gör kahkaha atacaksınarkadaslarim liseye giderken gelinlik bakardi ben sadece evlenmeden 4 ay once baktım. Düşün benim bakış açımı suan dedigine
Cok düşünüyorsun ama olsun bu da senin tarzin. Allah nasip etsin insallah.
Hamilelik icin çalışıyor musunuz yoksa suan istemiyor musun
Bak asıl sen bombayı gör kahkaha atacaksınçünkü hayır istemiyorum korunuyorum üstelik bide
Oda oda gezdirmeyi düşünmüyorum cunku kapilardan gecmez benim . Ben yemek yaparken besiginde takilsin istiyorum çünkü aşırı aşırı bagimli olmasin isterim zaten. Eger duramiyorsa da uyurken yaparim. Salonda puset ya da anakucgina koyarim arada bazen koltuk üstüne belki babynest alip. 70×120 almak istiyorum. Daha uzun sure kullanmak icin.İlk çocuğuma park beşik aldım 70*110 olanlardan. Memnundum. İkinciye de gittim büyüyen beşik aldım. Onu kırdım attım yerine park beşik aldım gene. Bebek için en güzeli en güvenlisi buymuş. Mobilya sert olduğu için bebek iki gun sonra beşiğin enine doğru yatmaya başlayınca sıkışıyor beşikte. Park olan esnek olduğu için daha rahat dönüyor bunun içinde. Eğer odasından çıkarmam derseniz eni 70cm olanlardan alın. Oda oda gezdirecekseniz eni 60 olanlar katlamadan kapıdan sığıyor. Ayrıca park beşiği katlayıp yanınızda götürebiliyorsunuz her yere. Yer yadırgayabiliyo bu minik insanlar. O konuda da sıkıntı çekmemiş olursunuz
E bi de üstüne virüs var tabi. Oglm doğalı 5 ay 16 gn oldu ve sadece eşimn köyü ve annemler ablamlr dışında hic bir yere gitmedm o da ara ara yani sürekli bile değil düşün..evet zatn bebek olunca pek bi yere gidemiyorsun kendi evin rahat geliyor
Eni 60 olanlar kapıdan geçiyor. Ama 70x120 harika olur. Park beşik alın pişman olmazsınız. Babynest gereksiz.Oda oda gezdirmeyi düşünmüyorum cunku kapilardan gecmez benim . Ben yemek yaparken besiginde takilsin istiyorum çünkü aşırı aşırı bagimli olmasin isterim zaten. Eger duramiyorsa da uyurken yaparim. Salonda puset ya da anakucgina koyarim arada bazen koltuk üstüne belki babynest alip. 70×120 almak istiyorum. Daha uzun sure kullanmak icin.
Çocuğum yok, bakmadım fiyatlara ama yakın gelecekte çocuğum olmayacak olmasına rağmen izlemiştim bu videoyuÇok güzel tanıttıkları ama çok pahalı
Ben cevap verilen uyeyi alintilayacaktim yanlis olmus ya kusura bakmayin
Amin insallah.
Ben besikte büyümüşüm takla bile atmisim afacanliktan yere kapaklanmisim
Yer minderi en guvenlisi valla. Soba yakiyor olsak sıcacik olsa gene evler yap gitsin
Büyüyen beşik bi uyku otomatik sallama aparatı al en rahatıOlsun alta yazdim ya tecrubeli tecburesiz fark etmez niyet önemli
Hiic tumblr odasi yapmayacagim bana çok avam geliyor tam tersine. Ne dekorlar yapiyorlar. Cocul odasi yahu o ne dekoru ne kadar alan o kadar mükemmel. Sonra ona dokunma buna dokunma ya da hepsi rafa. cook youtuber gördüm bebek odasi degl genc kiz odasi duzuyor resmen.
Ben bu ara baktm ya tuhaf susler araba maraba , ya koyu renkler var arada kaldim. Gittim siyah gri begenm aralarinda düşünpiercardinin de gri vardi onu begendim. Kullanis olarakta park mi yoksa sadece tatli oldugundan mi? Al dedigin seyler var mi?
Edit: suslu bebek odasi tarzi derken yani biraz olsun minnos tarzdan bahsettim aslinda. Bana tatli gelmedigi icin park besikler. Yoksa süs duskunu degilim cocuk odasinda. Daha cok verimlilik odaklayım
Ben söyleyeyım yatak sadece aksesuarları ekstraya giriyor kaba yatak 6000 TLÇocuğum yok, bakmadım fiyatlara ama yakın gelecekte çocuğum olmayacak olmasına rağmen izlemiştim bu videoyu