Park beşik kullananlar yardımcı olur musunuz?

midyesever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
113
52
28
26
Bebişe beşik alacağız park beşik almaya karar verdik fakat hangi markayı alsam bilmiyorum araştırdıkça kafam karışıyor kullanıp memnun kaldığınız bi marka varsa yazar mısınız

Bebişe beşik alacağız park beşik almaya karar verdik fakat hangi markayı alsam bilmiyorum araştırdıkça kafam karışıyor kullanıp memnun kaldığınız bi marka varsa yazar mısınız
Anne yanı mı istiyorsun canım

Yoyko.Anne yanı da oluyor.Çoğu park yatakta bu özellik yok.İnanılmaz memnunum.

Anne yanı da olabilir
Anne yanı istiyorsan yoyko veya elele madre var onlara bakabilirsin ben daha ufak bir model arıyordum yerim çok yok diye anne yanı özelliği de aramıyordum joie aldım henüz kullanmadık ama kaliteli güzel bir model

Anne yanı istiyorsan yoyko veya elele madre var onlara bakabilirsin ben daha ufak bir model arıyordum yerim çok yok diye anne yanı özelliği de aramıyordum joie aldım henüz kullanmadık ama kaliteli güzel bir model
Ellenin yorumlarında çok fazla gıcırdama yaptığı yazıyordu o yüzden güvenemedim

Nuna sena kullanmistim ben cok memnundum, cok saglam bir yatakti. Hala satiliyor mu bilmiyorum

Bizimki prego. Kesinlikle memnun değilim sallarken gıcır gıcır ve o sallama aparatı bir kaç kez düştü. En son söküp attım. Üstelik dikişler de sökülür gibi oldu. İnşallah tamamen sökülmez
Yani beğendikleriniz arasında bu marka varsa direkt eleyin

Kraft singature modelini tercih ettim ben kullanmadım daha ama bayağı sağlam duruyor ve kaliteli

Joie illusion bizdeki de memnunum bizim isteklerimizi karşılıyor

ben yan tarafı inebilen normal beşiklerden almıştım anne yanı da oluyor, büyüyünce kaldırıyorsunuz bir tarafını. çekmecesi falan da var çok kullanışlı. şimdi kızım büyüdüğü için bacağını kolunu çarpıyor, montessori yatak almak istiyorum. önerilerinizi bekliyorum bu konuda :)

Ben kanz marka aldim. Sallanabilen tekerlekli ve 2 kademeli olanlardan alin. Bebek kucukken ust kademede yatirmak daha kolay oluyor, büyüdükçe alt kademeye koymak gerekiyor. dönenceli modeli tercih etmedm, alt acma aparti olan modeli aldim. Alt acma kismi kesinlikle cok ise yariyor tavsiye ederim.

Birde park yatak aliyorsaniz diger korkuluklu, ahsap besiklerden sakın almayin. Onlar cok kullanissiz. Bebek buyudukce korkuluklari oyun amaciyla kullaniyor, atıl ve ağırlar. Ben sadece park yatak aldim cok memnunum

Sallarken gıcırdama yapıyor mu peki tek korkum o çünkü

Birde park yatak aliyorsaniz diger korkuluklu, ahsap besiklerden sakın almayin. Onlar cok kullanissiz. Bebek buyudukce korkuluklari oyun amaciyla kullaniyor, atıl ve ağırlar. Ben sadece park yatak aldim cok memnunum
Yazdıklarınıza katılıyorum. Sırf görseli güzel diye anne yanı ahşap beşik aldım. Bebeğim şuan 5 aylık ahşap beşik küçük gelmeye başladı elini kolunu çarpıyor sürekli.kendi odası var odasında büyüyen beşik var fakat odam küçük olduğu için büyüyen beşiği odama kuramadım. Bebek küçük olduğu için odasında yatıramıyorum.
Dün mecbur kalıp anne yanı kanz marka park yatak aldım alt açmalı olanı. Büyüklüğü, kullanıldığı güzel.
Park yatak almayı düşünen anne adayına kesinlikle anne yanı Park yatak almanı tavsiye ederim bebeği sürekli emzirecegin için içinden alıp koyması çok rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…