- 2 Ekim 2021
- 113
- 52
- 28
- 26
- Konu Sahibi midyesever
Bebişe beşik alacağız park beşik almaya karar verdik fakat hangi markayı alsam bilmiyorum araştırdıkça kafam karışıyor kullanıp memnun kaldığınız bi marka varsa yazar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne yanı mı istiyorsun canımBebişe beşik alacağız park beşik almaya karar verdik fakat hangi markayı alsam bilmiyorum araştırdıkça kafam karışıyor kullanıp memnun kaldığınız bi marka varsa yazar mısınız
Anne yanı da olabilirAnne yanı mı istiyorsun canım
Anne yanı istiyorsan yoyko veya elele madre var onlara bakabilirsin ben daha ufak bir model arıyordum yerim çok yok diye anne yanı özelliği de aramıyordum joie aldım henüz kullanmadık ama kaliteli güzel bir modelAnne yanı da olabilir
Oeki sallarken gıcırdama yapıyor muYoyko.Anne yanı da oluyor.Çoğu park yatakta bu özellik yok.İnanılmaz memnunum.
Ellenin yorumlarında çok fazla gıcırdama yaptığı yazıyordu o yüzden güvenemedimAnne yanı istiyorsan yoyko veya elele madre var onlara bakabilirsin ben daha ufak bir model arıyordum yerim çok yok diye anne yanı özelliği de aramıyordum joie aldım henüz kullanmadık ama kaliteli güzel bir model
Nuna sena kullanmistim ben cok memnundum, cok saglam bir yatakti. Hala satiliyor mu bilmiyorumBebişe beşik alacağız park beşik almaya karar verdik fakat hangi markayı alsam bilmiyorum araştırdıkça kafam karışıyor kullanıp memnun kaldığınız bi marka varsa yazar mısınız
Hangi marka aldınız pekiBirde park yatak aliyorsaniz diger korkuluklu, ahsap besiklerden sakın almayin. Onlar cok kullanissiz. Bebek buyudukce korkuluklari oyun amaciyla kullaniyor, atıl ve ağırlar. Ben sadece park yatak aldim cok memnunum
Sallarken gıcırdama yapıyor mu peki tek korkum o çünküBen kanz marka aldim. Sallanabilen tekerlekli ve 2 kademeli olanlardan alin. Bebek kucukken ust kademede yatirmak daha kolay oluyor, büyüdükçe alt kademeye koymak gerekiyor. dönenceli modeli tercih etmedm, alt acma aparti olan modeli aldim. Alt acma kismi kesinlikle cok ise yariyor tavsiye ederim.
Ben kanz marka aldim. Sallanabilen tekerlekli ve 2 kademeli olanlardan alin. Bebek kucukken ust kademede yatirmak daha kolay oluyor, büyüdükçe alt kademeye koymak gerekiyor. dönenceli modeli tercih etmedm, alt acma aparti olan modeli aldim. Alt acma kismi kesinlikle cok ise yariyor tavsiye ederim.
Yazdıklarınıza katılıyorum. Sırf görseli güzel diye anne yanı ahşap beşik aldım. Bebeğim şuan 5 aylık ahşap beşik küçük gelmeye başladı elini kolunu çarpıyor sürekli.kendi odası var odasında büyüyen beşik var fakat odam küçük olduğu için büyüyen beşiği odama kuramadım. Bebek küçük olduğu için odasında yatıramıyorum.Birde park yatak aliyorsaniz diger korkuluklu, ahsap besiklerden sakın almayin. Onlar cok kullanissiz. Bebek buyudukce korkuluklari oyun amaciyla kullaniyor, atıl ve ağırlar. Ben sadece park yatak aldim cok memnunum
Hayır.Ama bizi sallama aparatını çok kullanmadık ama kullandığımız asla ses gelmedi.Oeki sallarken gıcırdama yapıyor mu
Hangi marka aldınız peki
Kanz marka aldim. Gicirdama yapmiyorSallarken gıcırdama yapıyor mu peki tek korkum o çünkü