Paris'te balayı ile ilgili detaylı yardım ve en ufacık fikiri paylaşmanıza muhtacım:)

Ecisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
378
62
118
Kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var. Eylül ayında Paris'te balayı sizce nasıl fikir? Ve nerelere gidilir, nerede ne yenilir? Vs gibii..

Arkadaşlar kimse yorum yapmamış. Giden kimse yokmu, deneyimlerinize ihtiyacım var..

cnm balayına değil ama gezmaye gitmiştik. tabii paris mükemmel bir şehir ama eylül ayında hava nasıl olur aceba tam kestiremitorum biz temmuzda gitmiştik ve tatilin yarısında yağmurluydu. gezilecek gorulecek çok yer var muzeler var en başla leuvre ki 1 gununuzu alabilir, eyfel, seine da tekne turu yapabilirsiniz, montparnasse, sacre coueur diğer aklıma gelen yerler. varsay sarayına gidebilirsiniz biraz parisin dısında biz araba ile gitmiştik ama sanırım trenler vardı oraya giden. disneyland olabilir ama o da 1 gununuzu alır ve o da parisin dısında. oteller olarak eyfelin cevresndekiler iyidir ve bir cogu oda kahvaltı seklindedir. booking.com dan halledebilirsiniz ben oradan yuzlerce otel rezervasyono yaptım ve hiç bir sorun olmadı en fazla alternatifi veriyor.
yemek için valla ozel biryer bilmiyorum ama champs elyyses bulvarı civarları st germen bölgesi fln olabilir. pastane urunler harika belirtmem gerek:)) cafefernando.com adlı bloga bakabilirsin detaylı paris yazıları var ama balayı için hosuna gider mi okudukların bilmem.
acıkcası bizde balayı için yurtdısı dusunmustuk cnm ama ben balayında dinlenmek istiyorum ayagımı uzata uzata o yuzden vazgectik ve antalya civarında hersey dahil otele gitmeyi planlıyoruz. tabii sana kalmıs ama biraz yorulmayı goze alıyorsanız gidin derim:))) paris mutlaka gorulmeli ama benim tercihim balayında olmazdı acıkcası.
bu arada paristen 1,5 saatte brüksel 3 saatte amsterdama geçebilirsiniz trenle o da bir alternatif eger uzun gidecekseniz.
bilmem yardımcı oldum mu ama elimden gelen bu sannırım su anda:)))

Oldun tabiii canım, çok tşk ederim deneyimlerini paylaştığın için. Zaten bizde daha tam karar vermiş değiliz ama bende, erkek arkadaşımda hareketli tipler oldugumuzdan ayaklarımızı uzatarak geçirmek fikri bize biraz uzak kalıyor, disneyland vs daha cazip :) Benim erkek arkadaşımda daha önce Paris'e birkaç defa yanlız gitmişti iş için ama bu farklı olabilir diye düşünerek ve oda begendiği yerleri bana göstermek ve gezdirmek istediği için orayı hesaba katmaya başladık ve tabii sizin görüşleriniz çok daha detaylı ve yardımcı oldugu için o ben biliyorum filan diyor ama yine de ben sizle üzerine değerlendirmeyi tercih ediyorum. :) Birde aklıma takılan şey dediğim gibi hava durumu nasıl olucak acaba eylül'de?! Yazdığın yerler ve yorumların için çook tşkler.. :))

azıcık da yardımcı olabildiysem sevindim, bu arada italya yı da dusunebilrisiniz bence hem italyada sehirler daha yakın roma floransa venedik milano yapabilirsiniz tek seferde en fazla birkac saat araları, hatta birkac gun portofino yada cinqueterre kıyılarında gecirebilirsiniz ki inan bana mukemmel kıyı şeridi, her zaman bulunmayacak bir güzellik. ayrıca hava da sıcak olur fransaya gore. bu arada turla mı gitmeyi dusunuyorsunuz yada bireysel mi

Ayrıca canım yaa bişi daha sormak istiyorum, bütçe olarak İtalya ne olur acaba bu şekilde 4 gece 5 gün gibi filan?

ben de eylülde balayı için araştırmalara başladım :) maldivlere baktım çok güzel ama çok pahalı

ben de eylülde balayı için araştırmalara başladım :) maldivlere baktım çok güzel ama çok pahalı

Selam canım, evet bende ilk en ilk Maldivleri çoooooook istiyordum hatta öleki hala kaldırıcam gerçi artık ama odamın duvarında resmi asılı ve uzerinde balayı yazıyor:) Yanlız onunla ilgili yaptıgım epey arastırma soucunda orada gidenlerin cektigi sahsi videoları filanda izleyince, birde pahalı gerçekten fikrim değişti. Biraz sıkıcı olucak gibime de gelmeye basladı ve gereksiz pahalı buldum. Sanada bu bloktaki fikirleri takip etmeni tavsiye ederim. İşine yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…