azıcık da yardımcı olabildiysem sevindim, bu arada italya yı da dusunebilrisiniz bence hem italyada sehirler daha yakın roma floransa venedik milano yapabilirsiniz tek seferde en fazla birkac saat araları, hatta birkac gun portofino yada cinqueterre kıyılarında gecirebilirsiniz ki inan bana mukemmel kıyı şeridi, her zaman bulunmayacak bir güzellik. ayrıca hava da sıcak olur fransaya gore. bu arada turla mı gitmeyi dusunuyorsunuz yada bireysel mi[/QUOTE
Eveet diğer topikte de senin yorumunun altına yazdıgım gibi İtalya yı düşünmeye iyiden iyiye başladım bende, hem hava da daha iyi olur sıcaklık bakımından demişsin. İşte Paris'te de Eyfel kulesi, Disneyland filan da çook ilgimi çekiyordu aslında ama.. Sonuçta bunlardan birisi olucak inş ve bireysel istiyorum daha çok ve yine senin dediğin gibi araba kiralama olursa çok aklıma yattı. Tur'la fiyat uygun vs oluyor belki ama ne biliim ole kostur kostur baskasının programına uymak istemiyorum ve yada devamlı otal degiştirmek filan hiiç.. Dediğim gibi İtalya yada Paris olursa araba kiralamak çok mantıklı ve güzel olur gibi geldi bana. Yanlız İtalya'da özellikle otel önerisine de çok ihtiyacım var. Paris de olur ama onu yine erkek arkadasım halleder de İtalya da ikimizde Fransız olucagımız için lazım:)))