- 29 Mart 2024
- 216
- -56
- 13
- 29
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
-
Aaa öyle mi bakın hiç bilgim olmadığı burdan belli randevu durumunu kontrol etme nedirÖnce randevu durumunu kontrol etmenizi öneririm. Bu ara schengen vizesi için doluluk oranı yüksek.
Hangi şehirdesiniz?Aaa öyle mi bakın hiç bilgim olmadığı burdan belli randevu durumunu kontrol etme nediryani başvuru için mi
Yani çok zor öyle miYeşil pasaport değilseniz eylül sonuna kadar Schengen alabilirseniz hayattaki tüm şansınızı harcamışsınız demektir
İstanbulHangi şehirdesiniz?
Kizlar eylulde evlilik yildonumumuz iki gunlugune parise gitmek gibi bi hayalimiz var pasaportlarımız var ama yurtdışına daha önce hiç çıkmadık .vize alabilirmiyiz acaba eylulun sonu için . Süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan var mı ?
Uçak bileti baktım gidiş dönüş ama alsam vize çıkmazsa boşa gider falan yardımcı olursanız çok sevinirim
Vfs global ile başvuru yapacaksınız o zaman. Fransa için ekstra ücret ödeyerek yardımcı olduklarını biliyorum. Googleda arama yaparken reklam ile üst sıralara çıkan sahte acenteler ile değil vfa global resmi sitesi ile çalışın.İstanbul
Bwn Eylül ayına Paris turu almıştım iptal ettirdim çünkü mayıstan beri randevular açılmıyor temmuz ayı içerisinde 10 dakika kadar iki kez açtı Fransa konsolosluğu randevuları sadece hemen kapandı geri vizeden ziyade randevu en az 1 ay önce alınmalı imkansız yetişmez. Vizesiz ülkelere bakın bence Karadağ çok güzel mesela . Phuket adası vs vizesizKizlar eylulde evlilik yildonumumuz iki gunlugune parise gitmek gibi bi hayalimiz var pasaportlarımız var ama yurtdışına daha önce hiç çıkmadık .vize alabilirmiyiz acaba eylulun sonu için . Süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan var mı ?
Uçak bileti baktım gidiş dönüş ama alsam vize çıkmazsa boşa gider falan yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?