Parise gidemeyenler,gidipte dönemeyenler klübü

odes bacımmm odessssss eeeee ılgı hurmet nasılll tatlımmm

aaaa yukarda allah var o konuda hiç sıkıntım yok burcuşum 4 ay yemek yapamadım kocam yaptı herşeyi aldı getirdi pişirdi yedirdi

zaten çok iyidir kocacım hiçbişey eksilmedi daha da güzelleşti şükür allahıma paris konusu hariç tabii ona da katlanıyoruz işte tospam uğruna

yalnız varya topık guzellerle dolduuu haaaaa

gunesım su myhos garusu pek bı guseldırrr haaaaa cılvelı hatunnnn

sende pek bı guselsınnn zatı hep dıyommmmm bı koket var işte kara bocukkkk
hehe maşallahh yalnız koket kocaYA DEIL SANA ATLICAK PANTER GIBI SIMDI HAHAHAAHAH:)):)

kısım o mahıdevrannnn laaaaaaaaaaaaaaa
hade nannn ben kırk yılda bır bıle olsa gıderdım havete amaa padısah unutamazdı benı yawrummmmmmmmmmm

40 yılda bir gideni gözdeler koğuşuna almazlar ancak temziletirler mahidevranım benimmm...

ben valideyi bilen sollardım ulennn her sene çocukta yapardım yeterki istesin o sülüman boncuk boncuk baksa bana ahhh

MAŞALLAHHHHH bebğim yaaaa zaten sen kocısın ıyıdır kıs halaaaa ay donumu kutlyonuzmuuu cicişlerrrrrrrrrrrr

40 yılda bir gideni gözdeler koğuşuna almazlar ancak temziletirler Mahidevranım benimmm...

Ben valideyi bilen sollardım ulennn Her sene çocukta yapardım yeterki istesin o sülüman boncuk boncuk baksa bana ahhh

haha boncuk boncuk haaaa

valla en güzel en coşkulu parislerdi beee... doğurmaya 3 hafta kala bıraktım ne günlerdi beee

zati libido tavan yapmış ahh ahh oturur ağlarım vallah

kısss mayhosssssssss bebek yaparken nasıldı parıssssssssss çılgın garuuuuuuuuuuuuuu

kız bebek fikrini atçaz kafamızdan diye yapmadığımız şey kalmadı gece yarıları uykusundan uyandırdım adamı çok güzel oluyo öleee deneyin valla

40 yılda bir gideni gözdeler koğuşuna almazlar ancak temziletirler mahidevranım benimmm...

ben valideyi bilen sollardım ulennn her sene çocukta yapardım yeterki istesin o sülüman boncuk boncuk baksa bana ahhh

kısım ben şarap gıbı garuyummmmm suluman bıle olsa hergun vırmem o benım peşimden kossun sen mereak etme benım tadım bı kere alan bıramaz cıcımmmmm

anaaaa uyukumu bolenııı fururuummm anlından bacummm onu yapamam uykum cok kıymetlııı haaaaa dımek bebek fıkrı olmıcakkkkk ben orda hata yapıyom dımekkkkkkkk

maz factormü mac faktor 2000 mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…