- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
bende inmem de işte kocam saolsun adam bebiş uğruna herşeyden vazgeçti koşturucam onu peşimden intikamım acı olacak
ahahahhha evet sendekı azım topık kapatırır bılıyossssss doguncaa goster amaaa vırme bacummmmmmmmmm
öyle yapıcam bacımm ödeşicez
kokeeet hamskne ne parıslere gıderıd hahhahaah
odes bacımmm odessssss eeeee ılgı hurmet nasılll tatlımmm
valla en güzel en coşkulu parislerdi beee... doğurmaya 3 hafta kala bıraktım ne günlerdi beee
hehe maşallahh yalnız koket kocaYA DEIL SANA ATLICAK PANTER GIBI SIMDI HAHAHAAHAH:)):)yalnız varya topık guzellerle dolduuu haaaaa
gunesım su myhos garusu pek bı guseldırrr haaaaa cılvelı hatunnnn
sende pek bı guselsınnn zatı hep dıyommmmm bı koket var işte kara bocukkkk
kısım o mahıdevrannnn laaaaaaaaaaaaaaa
hade nannn ben kırk yılda bır bıle olsa gıderdım havete amaa padısah unutamazdı benı yawrummmmmmmmmmm
aaaa yukarda allah var o konuda hiç sıkıntım yok burcuşum 4 ay yemek yapamadım kocam yaptı herşeyi aldı getirdi pişirdi yedirdi
zaten çok iyidir kocacım hiçbişey eksilmedi daha da güzelleşti şükür allahımaparis konusu hariç tabii ona da katlanıyoruz işte tospam uğruna
kıs o kocayı eve aldımıkı parıse gıtsın en son kuslerdııııııııııııııı:2::2::2::2:
40 yılda bir gideni gözdeler koğuşuna almazlar ancak temziletirlerMahidevranım benimmm...
Ben valideyi bilen sollardım ulennnHer sene çocukta yapardım yeterki istesin o sülüman boncuk boncuk baksa bana ahhh
valla en güzel en coşkulu parislerdi beee... doğurmaya 3 hafta kala bıraktım ne günlerdi beee
kısss mayhosssssssss bebek yaparken nasıldı parıssssssssss çılgın garuuuuuuuuuuuuuu
40 yılda bir gideni gözdeler koğuşuna almazlar ancak temziletirlermahidevranım benimmm...
ben valideyi bilen sollardım ulennnher sene çocukta yapardım yeterki istesin o sülüman boncuk boncuk baksa bana ahhh
zati libido tavan yapmış ahh ahh oturur ağlarım vallah
kız bebek fikrini atçaz kafamızdan diye yapmadığımız şey kalmadı gece yarıları uykusundan uyandırdım adamı çok güzel oluyo öleee deneyin valla
57 ile hamile kaldım 57.8 filan çıkıyorum şimdii 4 ayı bitirdik
ahhh kaç topik kapandı bizim fantazilerden dimi burcuşum şimdi süt iç yat
lenn almıştır bee barışmıştır...
anam bu arada alakasız olcak ama gecen rimel almaya dıye evden cıktımm akşama ancak dondum eve
rimel,pudra parfum likit keratin kupe aldım
yalnız rimel kampanyadaydı mac factor 2000 kalorii muhtesem bişey tavsıye edıyorummmmmmmm
cimcimeyi tanırsın ozman fıstık garuuu maşallah keşke gelse buraa
kıssss dogurunca ortlaıgı tozu dumana katarsınnnn
su koket garusu hamısken bıle eyfelden ınmıyordu