- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
maz factormü mac faktor 2000 mii?
ne mazzzıııı laaaamax factor ben kısaca mac yazmısım yaneee maz da nerden cıktı max factor 2000 kalorı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyfelin dili olsada konuşsaa böğkkkkkkkkkkkkkkkkkk
MAŞALLAHHHHH bebğim yaaaa zaten sen kocısın ıyıdır kıs halaaaa ay donumu kutlyonuzmuuu cicişlerrrrrrrrrrrr
anaaaa uyukumu bolenııı fururuummm anlından bacummm onu yapamam uykum cok kıymetlııı haaaaa dımek bebek fıkrı olmıcakkkkk ben orda hata yapıyom dımekkkkkkkk
cimcimeyi tanırsın ozman fıstık garuuu maşallah keşke gelse buraa
yalnız varya topık guzellerle dolduuu haaaaa
gunesım su myhos garusu pek bı guseldırrr haaaaa cılvelı hatunnnn
sende pek bı guselsınnn zatı hep dıyommmmm bı koket var işte kara bocukkkk
len kac yıllık max factorun adınıda degstrdınz yaa helalll
zatııı en uzun sureee o olduuuu dımıı nanna kırkın cıkmadan gıttın gene senın gunahlarrrr abowwwwwwwwwwwwwww:18::18::18:
sen yeni halimi görsen dibin düşerr saçlarıma hafif ışıltı verdirdim bide açtırdım hatta yoğun ışıltı olcak yışbaşına çatlaa senden güzel olcammmhem güzel hem alımlı hem sexüü dibin düşsün emiii
Günah defterim doldu lennn allahım afetsin kocamı seviom mazeret gösteririm artık
40 gün çok yaa ölme eşeğim ölmeeeeeeeeeee....10 gün zor dayanırım len bennn iyi 20 günü geçirdim yine 40 olayında ...
kutlarız vallah sevgililiğimizden beri evlenince başka türlü kutlar olduk tabii
kızım sen odunsun ya oduunn fantazi bu adı üstünde normal standartlarda olursa adı fantazi olmiii
kesinikle bebek için yapmıcan öle zevk için zevkk konuşturma beni topikin ömrü kısalır
ne hatunlar vardı beee hepsi gelsin balkon macerası cimcimenindi galba dimi
sen kırkında dayanamamıstınn kokett dımı oyle hatrlıyrm bennn heheheheGünah defterim doldu lennn allahım afetsin kocamı seviom mazeret gösteririm artık
40 gün çok yaa ölme eşeğim ölmeeeeeeeeeee....10 gün zor dayanırım len bennn iyi 20 günü geçirdim yine 40 olayında ...
sen kırkında dayanamamıstınn kokett dımı oyle hatrlıyrm bennn hehehehe
nan fanatazı kım ben kım uleynnnnnnn gece gece gıdemm benn en hec 12 de uymus olmam lasımmmmmmmmmmmmmm
heh balkon cımcımımenındıııııııııııııı
ruhsuz karııı en güzel saatler gece 12 den sonra yaşanır tavukmusun sen
3 senedir konuşuyos daha bişey öğretemedik sana millet diplomayı aldı master yapıyoo
hayatımda hiç senin gibi hem manken gibi olan hem sarışın hemde bukadar ruhsuz bir karı görmedim
zati libido tavan yapmış ahh ahh oturur ağlarım vallah
kız bebek fikrini atçaz kafamızdan diye yapmadığımız şey kalmadı gece yarıları uykusundan uyandırdım adamı çok güzel oluyo öleee deneyin valla
kısım ben şarap gıbı garuyummmmm suluman bıle olsa hergun vırmem o benım peşimden kossun sen mereak etme benım tadım bı kere alan bıramaz cıcımmmmm
ruhsuz karııı en güzel saatler gece 12 den sonra yaşanır tavukmusun sen
3 senedir konuşuyos daha bişey öğretemedik sana millet diplomayı aldı master yapıyoo
hayatımda hiç senin gibi hem manken gibi olan hem sarışın hemde bukadar ruhsuz bir karı görmedim
hepsı bı arada olmıyı işteeee bacımm goruyonnnnnnnnnnn ya balım benım uykum acayıp kıymetlı napıyımmmm yaaaaa olmıyı olmıyııı haftada 3 e cıkardım parısı
hec tanımazmıııı mahserın 2 atlısı onlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh sen ozmanlar portakalda c vıtamınıydın kokettttt bu garular ortalıgı yıkarken