- 3 Ağustos 2010
- 11.970
- 6
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
azgunnn otesı hahahaha kokete bak parısı gornce nasılsa kosturuverıyor odadaaa
çatlak garularrr parissiz kalın emiiiiiiiiiiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azgunnn otesı hahahaha kokete bak parısı gornce nasılsa kosturuverıyor odadaaa
ananannaahamıslıkten berı hıc yapmadınız mı kıssssssssss ama bazı erkelerde o psikoljı oluyormusss
peki hamışlık nasıı gıdıyorrrr bacımm bulantı kusma kılo falan
damaldın tabeeee bacımmm gel topikimiz şenlendır parıs anılarınlaaaaaaaaaaa zaten topik gidemeynler ve gidipte donemeyenler klubu
gıdemıyos napak daha dogrusu gıtmek ıstemıyosssss kodumuz bozuk bızımmmmmmmmmmm dnmızda parıssss yokkkkkkkkk
yapmadık bacım kaçıyor adam köşe bucak korkuyomuş herzaman zımba gibi olan adam kedi gibi oldu ayol kanka takılıyoruz resmen
hamişlik 16. haftanın başına kadar kötüydü çok bulantım mide yanmam bi de tansiyon düşüklüğü vardı 16. haftaya girdik hepsi bitti
şimdi şükür çok iyiyim...yalnızca 1 kiloya yakın aldım şimdiye dek o konuda gayet iyi gidiyorum hamile kalmadan önce nasıl yiyorsam aynen öyle yemeye devam ediyorum
aşırı iştah olmadı bi de yürüyorum hamile ayrobiği yapıyorum böyle giderse en fazla 10 kiloyla bitirmeyi hedefliyoruz doktorcukla bakalım
burcu ve gun asırı parisee gıtmekkk:):)
hadi lenn beceriksizlerrr.....oyy burcucum burcucumm paristen geldim yorgunummmm
Kocişi memnun etmek farzzz uleynn günahkarlar yıkılın garşımdannnn Hürrem kadar olamadınızzz ancak haseki mihrimah gibi odaya tıkıln hadiinnnnnnnnnnnnn..
Osmnalıda bilee var uleynnn harem çılgınlığııı ben kesin gözde olurdum bucuda odacı yada sümül ağanın yaptığı işi yapardı pohahahha nekdar değerliim gör uleynn
esmda gidemiyor söyleyinde gelsin çatlak garuuu yoksa gitmeyemi başladı
heeheh gelirim bakarım bakm arada sizin anılarınızı merak ediom gidemediniz günlere çeltik koyun şuraaaaa
iyi balakım bacım MAŞŞALLAHHHH dıyelım osamannnn kaç kılosunnn su annn
ahhhh ahhh su kknın dılı olsada senınnnn fantazılaeı anlatsa dımııııı
57 ile hamile kaldım 57.8 filan çıkıyorum şimdii 4 ayı bitirdik
ahhh kaç topik kapandı bizim fantazilerden dimi burcuşum şimdi süt iç yat
hahahhah evet yaaaaaa erken emeklı oldun sennnn bacımmmmm
anam bu arada alakasız olcak ama gecen rimel almaya dıye evden cıktımm akşama ancak dondum eve
rimel,pudra parfum likit keratin kupe aldım
yalnız rimel kampanyadaydı mac factor 2000 kalorii muhtesem bişey tavsıye edıyorummmmmmmm
bileydimm..bileydiim diye bi şarkı vardı onu kendime armağan ediyorum:18::18:
guelgule kullan burcummm
kıssss dogurunca ortlaıgı tozu dumana katarsınnnn
su koket garusu hamısken bıle eyfelden ınmıyordu