Parise gidemeyenler,gidipte dönemeyenler klübü

ananannaahamıslıkten berı hıc yapmadınız mı kıssssssssss ama bazı erkelerde o psikoljı oluyormusss
peki hamışlık nasıı gıdıyorrrr bacımm bulantı kusma kılo falan

yapmadık bacım kaçıyor adam köşe bucak korkuyomuş herzaman zımba gibi olan adam kedi gibi oldu ayol kanka takılıyoruz resmen

hamişlik 16. haftanın başına kadar kötüydü çok bulantım mide yanmam bi de tansiyon düşüklüğü vardı 16. haftaya girdik hepsi bitti

şimdi şükür çok iyiyim...yalnızca 1 kiloya yakın aldım şimdiye dek o konuda gayet iyi gidiyorum hamile kalmadan önce nasıl yiyorsam aynen öyle yemeye devam ediyorum

aşırı iştah olmadı bi de yürüyorum hamile ayrobiği yapıyorum böyle giderse en fazla 10 kiloyla bitirmeyi hedefliyoruz doktorcukla bakalım

damaldın tabeeee bacımmm gel topikimiz şenlendır parıs anılarınlaaaaaaaaaaa zaten topik gidemeynler ve gidipte donemeyenler klubu

esmda gidemiyor söyleyinde gelsin çatlak garuuu yoksa gitmeyemi başladı

heeheh gelirim bakarım bakm arada sizin anılarınızı merak ediom gidemediniz günlere çeltik koyun şuraaaaa

gıdemıyos napak daha dogrusu gıtmek ıstemıyosssss kodumuz bozuk bızımmmmmmmmmmm dnmızda parıssss yokkkkkkkkk

hadi lenn beceriksizlerrr.....oyy burcucum burcucumm paristen geldim yorgunummmm

Kocişi memnun etmek farzzz uleynn günahkarlar yıkılın garşımdannnn Hürrem kadar olamadınızzz ancak haseki mihrimah gibi odaya tıkıln hadiinnnnnnnnnnnnn..

Osmnalıda bilee var uleynnn harem çılgınlığııı ben kesin gözde olurdum bucuda odacı yada sümül ağanın yaptığı işi yapardı pohahahha nekdar değerliim gör uleynn

iyi balakım bacım MAŞŞALLAHHHH dıyelım osamannnn kaç kılosunnn su annn

ahhhh ahhh su kknın dılı olsada senınnnn fantazılaeı anlatsa dımııııı

kısım o mahıdevrannnn laaaaaaaaaaaaaaa
hade nannn ben kırk yılda bır bıle olsa gıderdım havete amaa padısah unutamazdı benı yawrummmmmmmmmmm

esmda gidemiyor söyleyinde gelsin çatlak garuuu yoksa gitmeyemi başladı

heeheh gelirim bakarım bakm arada sizin anılarınızı merak ediom gidemediniz günlere çeltik koyun şuraaaaa

kıs o kocayı eve aldımıkı parıse gıtsın en son kuslerdııııııııııııııı:2::2::2::2:

iyi balakım bacım MAŞŞALLAHHHH dıyelım osamannnn kaç kılosunnn su annn

ahhhh ahhh su kknın dılı olsada senınnnn fantazılaeı anlatsa dımııııı

57 ile hamile kaldım 57.8 filan çıkıyorum şimdii 4 ayı bitirdik

ahhh kaç topik kapandı bizim fantazilerden dimi burcuşum şimdi süt iç yat

anam bu arada alakasız olcak ama gecen rimel almaya dıye evden cıktımm akşama ancak dondum eve
rimel,pudra parfum likit keratin kupe aldım

yalnız rimel kampanyadaydı mac factor 2000 kalorii muhtesem bişey tavsıye edıyorummmmmmmm

guelgule kullan burcummm

yalnız varya topık guzellerle dolduuu haaaaa

gunesım su myhos garusu pek bı guseldırrr haaaaa cılvelı hatunnnn

sende pek bı guselsınnn zatı hep dıyommmmm bı koket var işte kara bocukkkk

kıssss dogurunca ortlaıgı tozu dumana katarsınnnn

su koket garusu hamısken bıle eyfelden ınmıyordu

bende inmem de işte kocam saolsun adam bebiş uğruna herşeyden vazgeçti koşturucam onu peşimden intikamım acı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…