Parise gidemeyenler,gidipte dönemeyenler klübü

Her ikinizinde durumu aynı mı ? İkinizde mi parise gitmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz ? Bencede gitmeyin yahu , ne yapacaksınız gidip .. Bir iki kere aşkınızı tazelersiniz , sonrada sıkılırsınız .. Boşverin kalın burda
:KK35:

heee aynıı kıssss kaçak kaçakk nereye kadarrrrrrrrrrrrrr

hahahaha kızmm o cocuk emzırmeye gıtmstr arada bırde parıs cıkarr bugnnn pehh pehh pehh

burası bana göre değil ama sızın hatrınıza geldım anacumm:KK52:yoksa parıse gtmemek gıbı bahaneelrım yok bılıyonuss
gece 3 5 fark etmes yaz kış
ellı kerede sıze söyledım kocalarınızın gönlunu hoş edın dıyee:KK53:

burası bana göre değil ama sızın hatrınıza geldım anacumm:KK52:yoksa parıse gtmemek gıbı bahaneelrım yok bılıyonuss
gece 3 5 fark etmes yaz kış
ellı kerede sıze söyledım kocalarınızın gönlunu hoş edın dıyee:KK53:

kısım baslıgı duzgun oku
gıemeyenler ve gıdıpte donemeyenlerrr sen donemeyenlerdensın anacımmmmmmmmmmmmmm:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

burcuşşş alemsin ya başlığa gül gül öldüm nassın annem çok oldu görüşmeyeli?

Son düzenleme:
anemmmm myhoşummmm nerdesınnnnnnnnnn bacımmmm gelmıyorsunnn

ayyy sen hamişmisin kuzummmmmmmmmmmmmmm ALLAH sag salım kucagına almayı nasıp etsınn banada tıyoarı ver bu arada

özledim seni aradım buldum geldim işte evet hamişim tospayı büyütüyorum işten ayrıldım evde yatıştayım

sende bebek mi düşünüyosun canım?

özledim seni aradım buldum geldim işte evet hamişim tospayı büyütüyorum işten ayrıldım evde yatıştayım

sende bebek mi düşünüyosun canım?

oyyyy yerım tosbayııı ısten nıye cıktın bacımmm
evet bebıs dusunuyorummm ama acaba dogru tarıhlerımı uyguluyorum ondan emın degılım tıyo verırsın artık fıstıkkk

X