Parise gidemeyenler,gidipte dönemeyenler klübü

oyyyy yerım tosbayııı ısten nıye cıktın bacımmm
evet bebıs dusunuyorummm ama acaba dogru tarıhlerımı uyguluyorum ondan emın degılım tıyo verırsın artık fıstıkkk

valla sorunlar vardı ondan çıktım canım çok sıkıldım sinir stres

benimki biliyosun hemen olmadı 9. ayda hamile kaldım o yüzden önce sabırlı olman lazım

ovulasyon testi al bikaç ay kullan canım taahmini yumurtlama tarihlerini bulman için sana faydası olcak

ben geç yumurtluyormuşum mesela 14. gün değil de 18-22. günler arası o yüzden çalışmalar hep boşa gitmiş :KK37::KK37:

bir de adet bittikten sonra gün aşırı ilişki hiç boş bırakmaman lazım dolap hep dolu olacak bol bol paris yaniiii:KK23::KK23::KK23::KK23:

valla sorunlar vardı ondan çıktım canım çok sıkıldım sinir stres

benimki biliyosun hemen olmadı 9. ayda hamile kaldım o yüzden önce sabırlı olman lazım

ovulasyon testi al bikaç ay kullan canım taahmini yumurtlama tarihlerini bulman için sana faydası olcak

ben geç yumurtluyormuşum mesela 14. gün değil de 18-22. günler arası o yüzden çalışmalar hep boşa gitmiş :KK37::KK37:

bir de adet bittikten sonra gün aşırı ilişki hiç boş bırakmaman lazım dolap hep dolu olacak bol bol paris yaniiii:KK23::KK23::KK23::KK23:

OYYYY bbegmı sen bayagdır hamıs olmaya calısıyorsun yanııııı
bende sole bılıyordum adetten sonrakı haftaa iste 12-13-14 gun falan dıyeeee

abowwww adet bıtımce hep mi yapacammm laaa skılıyom yaaaaaaaaa

anam topiğğğğ açmışşşş pohahahha:KK52::KK52::KK52:

leynnnnnnnnnnnnnnnnnn ben parise gidiyorum ama dönemiyorum pohahhaha doktor hanım yaz bi reçeteeeeeeeeeeeeeee....

Dönemiyrummmmmmmmmmmmmmm dönemiyrummm anlamıyrum $frozen2xc0qt0.gif

azgunnn otesı hahahaha kokete bak parısı gornce nasılsa kosturuverıyor odadaaa

OYYYY bbegmı sen bayagdır hamıs olmaya calısıyorsun yanııııı
bende sole bılıyordum adetten sonrakı haftaa iste 12-13-14 gun falan dıyeeee

abowwww adet bıtımce hep mi yapacammm laaa skılıyom yaaaaaaaaa

evet canım 9 ay uğraştık bu tospaaa için ama çok güzel bişey içimde kıpırdadıkça uğraştığıma deymiş diyorum

şimdi 5. aya girdik eser yok ama paristen biliyomusun adam köşe bucak kaçıyor benden bebeğe bişey olcak diye korkuyomuşş haspam:KK36::KK36: böylesi de kötü bee:KK47::KK47:

sen adet bittikten sonra başla 12-14-16 yı boşver öteki adete kadar gün aşırı istemediğin zaman da şu felsefeyi uyguliycan "gözlerimi kaparım vazifemi yaparım(tabi bu felsefe yalnızca bebek için geçerli)"

böyle bacım aksi halde tutturamıyosun kaçıyor gidiyor yımırtacık sen kolları sıva
:KK52::KK52::KK52::KK52:

evet canım 9 ay uğraştık bu tospaaa için ama çok güzel bişey içimde kıpırdadıkça uğraştığıma deymiş diyorum

şimdi 5. aya girdik eser yok ama paristen biliyomusun adam köşe bucak kaçıyor benden bebeğe bişey olcak diye korkuyomuşş haspam:KK36::KK36: böylesi de kötü bee:KK47::KK47:

sen adet bittikten sonra başla 12-14-16 yı boşver öteki adete kadar gün aşırı istemediğin zaman da şu felsefeyi uyguliycan "gözlerimi kaparım vazifemi yaparım(tabi bu felsefe yalnızca bebek için geçerli)"

böyle bacım aksi halde tutturamıyosun kaçıyor gidiyor yımırtacık sen kolları sıva
:KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyyy bebegımmmmm yaaaa tımam tımammm yapacagımmmmm gozumu kapatıp o ılacı ıcecegımmm laaa bakkk benım yaptıgım gunlerın hepiciği çöpe giderse olan zavllı kukuma olurr
bu arada erkekmı bebiş

inanmıyoım damladımmı yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eee beni kapsamıyor ben gidiyomda dönemiom siz takılın burdaaa nuahahhhhah:KK52::KK52:

damaldın tabeeee bacımmm gel topikimiz şenlendır parıs anılarınlaaaaaaaaaaa zaten topik gidemeynler ve gidipte donemeyenler klubu

Son düzenleme:
ayyyy bebegımmmmm yaaaa tımam tımammm yapacagımmmmm gozumu kapatıp o ılacı ıcecegımmm laaa bakkk benım yaptıgım gunlerın hepiciği çöpe giderse olan zavllı kukuma olurr
bu arada erkekmı bebiş

hiçte bişeycik olmaz meraklanma

bugün 4 te öğrenicez göstermiyo poposunu dönüp uyuyo kaçtır

konunu gebelik bölümüne taşıcaklar şimdi hee :KK1::KK1:

sen beni parise gidemeyenler listesine ekle bacımm bana 5 ay daha paris yok, sonra lohusalık filan falan aboww:KK53::KK53:

sen bebekten önce hergün çalış birdenbire kesilsin eşekten düşmüş karpuz gibiyim koca nuh diyor peygamber demiyor atlı gibi koşturcak gene peşimden görür o
:KK19:

hiçte bişeycik olmaz meraklanma

bugün 4 te öğrenicez göstermiyo poposunu dönüp uyuyo kaçtır

konunu gebelik bölümüne taşıcaklar şimdi hee :KK1::KK1:

sen beni parise gidemeyenler listesine ekle bacımm bana 5 ay daha paris yok, sonra lohusalık filan falan aboww:KK53::KK53:

sen bebekten önce hergün çalış birdenbire kesilsin eşekten düşmüş karpuz gibiyim koca nuh diyor peygamber demiyor atlı gibi koşturcak gene peşimden görür o
:KK19:

ananannaahamıslıkten berı hıc yapmadınız mı kıssssssssss ama bazı erkelerde o psikoljı oluyormusss
peki hamışlık nasıı gıdıyorrrr bacımm bulantı kusma kılo falan

burası bana göre değil ama sızın hatrınıza geldım anacumm:KK52:yoksa parıse gtmemek gıbı bahaneelrım yok bılıyonuss
gece 3 5 fark etmes yaz kış
ellı kerede sıze söyledım kocalarınızın gönlunu hoş edın dıyee:KK53:

gel dostum benim $celebrating-smileys.gif bendensinnnnn:13:

yazık bunlar işte napsınlar parise gidemeyince burda moral topluyolar uahahhahahah:KK53::KK53:

X