Paris Hilton...

rocco_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
87
0
86
Bursa
Paris Hiltonun parfümü varmış yeni öğrendim ixoradan numune göndermişlerdi bu kokuda vardı çok beğendim çiçek meyve tarzı ralph loren ralp e benzettim biraz ama orjinalini deneme şansım olmadı bu kokuyu bilen kullanan var mı kalıcılığı iyi mi sizce? :dance:

Canım paris hilton'un bir kaç tane parfümü var.Bildiklerim Just me,Paris Hilton,Can Can ve fairy dust.hatta Paris Hilton'un içinde feromon varmışzemuszemus

benim beğendiğim paris hilton-paris hilton çok güzel bir koku ya yumuşacık dp de falan varmıdır acaba orjinal parfümler çok pahalı oluyor.

olabilir canım D&P ye bakmak lazım tabi

strawberry de de indirimde şuan 50 ml 57 tl aklında bulunsunopuyorumnanaktan

internetten alışveriş yapmaya korkuyorum strawbery güvenilir bir site mi cnm hiç aldın mı ordan?

canım bugün 2.siparişim geldi,3 siparişim de yolda.ben herhangi bi sorun yaşamadım,yaşayan da duymadım yani tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5 hatta şu paris hilton'u da sipariş edicem ama önümüzdeki ay,bu ay 4 oldu yeter:kedi:

bende bugün aldım paris hilton aslında ben sexy grafitti kullanıodum ama artık değiştrmek istedim bi tane ondan bi tanede paris hilton aldım

bencede yeter cicimm bana benziosun gibime geldi:teytey:

strawberrydeki parfumler orjınalmı yaa kızlar,şişe içindeki borulara bi bakarmısınız ince ve şeffaf renklimi eğer kalın ve buz kırığı rengindeyse orjinal değildir akannehir

ben paris hiltonun parfumunu kullanıyorum can can ı harıka bır kokusu war çok kalıcı ama açığı yok sadece orjinalı war ben geçen ay 110 tl ye almıştım ama harıka bır kokusu war tawsıye ederım

ya babama koklattım ixoradan gelen numune paris hiltonu şeftali gibi kokuyor dedi beğenmedi ama ben çok beğenmiştim

Canım paris hilton'un bir kaç tane parfümü var.Bildiklerim Just me,Paris Hilton,Can Can ve fairy dust.hatta Paris Hilton'un içinde feromon varmışzemuszemus

paris hilton da feromon mu varmış :1shok:
sevgilimin neden ısrarla bu parfümü kullanmamı istediğini şimdi anladım :roflol:
tavsiye ederim 1 senedir vazgeçilmez parfümlerimden biridir opuyorumnanaktan

paris hilton da feromon mu varmış :1shok:
sevgilimin neden ısrarla bu parfümü kullanmamı istediğini şimdi anladım :roflol:
tavsiye ederim 1 senedir vazgeçilmez parfümlerimden biridir opuyorumnanaktan

canım peki kalıcı mı ne kadar kalıyor mesela?

cnm bende de just me war bunun kokusu şekerli gibi ben şekerli kokulara bayılırım bunuda çok sewdim tavsiye ederim ama açığını hiç görmedim denk gelmedim bana yurt dışından gelmişti .

cnm bakmak isterim ama gittim sordum bursada hiç bir yerde paris hilton bulamadım ya bende açık aldın paris hilton paris hilton vardı bargello da onu aldım çok şekerli kokuları sevmiyorum daha çok meyve ve çiçek koukları hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…