Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ıkısıde değil can can al benım ıcın dunya üzerindekı en güzel parfümkızlar sizce paris hilton-paris hilton mu daha güzel kokuyor yoksa paris hilton-heiress mi? ikisi hakkında da bi bilgim yok ama strawberryden sipariş vercem hangisini alıyım sizce?
bence ıkısıde değil can can al benım ıcın dunya üzerindekı en güzel parfüm
ben paris hiltonun parfumunu kullanıyorum can can ı harıka bır kokusu war çok kalıcı ama açığı yok sadece orjinalı war ben geçen ay 110 tl ye almıştım ama harıka bır kokusu war tawsıye ederım
Kıslar bu paris hilton un parfümleri hangi magazada vardır acaba, kokularını merak ediyorum..Bugün sevil parfümeriye gittim ama maalesef yoktu..
bugun D&P den aldım orijinali gibi kokuyor. cok harika hafif yaz parfümü , daha once DKNY yi uzun sure kullandım ,bugun de davidoff echo almaya gittim aslında ama cok başarılı değildi . bir de daha ağır çekici bir parfum arıyorum onerileriniz var mı ?
slm kızlar .ya paris hiltonun 7-8 tane parfümü var siz hangilerinden bahsediyosunuz ki
kafam karıştı.ben can can in kokusunu merak ediyorum
ayrıca bargellda da d&pde de var paris hilton parfümü