- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
parfümleri nerden alıyorsun bende onu merak ettim???:26:
önce cok teşşekkur edıyorumpoison nu ya cok begenırler ya hiç begenmezler bu parfumun ortası yok yagnı kımden yorum alsam ya cok guzel derler yada cok kötu kimseden duymadım idare eder dedıklerını ama ben dene derım ayrıca esmere yakışır sarısına yakısır gıbı seylere ben kulak asmıyorum kendıme yakıstrdıgım butun parfumlerı kullanıyorum EĞER KOKUYU BEGENIRSEN EMINIM KI SANADA COK YAKIŞIR
rici rici hafif bir parfum meyve agırlıkta kalıcılık olarak cok iyi diyemem ama koku olarak idare eder ben tam olarak kullanmadım arkdasımda wardı bırac sefer denedım yagnı 3 wea 4 kere sıktım ama güzel bı parfum tek kötu yanı kalıcılık suresı az ve hafıf bır parfum
gunluk kullanimda agir kokulari pek tercih etmiyorum
ama ozel gunlerde kullanabilecegim bi parfum
okulumun hemen yaninda alisveris merkezi var okuldan cikar cikmaz
parfumeriye gidip bu kokuya bakicam.
bende esmermis beyaz tenliymis onlara takilmam hatta parfumde boyle
bi ayrimin oldugunu bile bugun ogrendim:78:
sana bi sorum var canim nina nina ricci hakkinda ne dusunuyosun?
rici rici hafif bir parfum meyve agırlıkta kalıcılık olarak cok iyi diyemem ama koku olarak idare eder ben tam olarak kullanmadım arkdasımda wardı bırac sefer denedım yagnı 3 wea 4 kere sıktım ama güzel bı parfum tek kötu yanı kalıcılık suresı az ve hafıf bır parfum
:) parfümlerımın bir kısmını amerıkadan ve gittiğim bagzı ülkelerden aldım bir kısmınıda burada tekin acar sevil ykm o tip yerlerden alıyorum en kısa zamanda parfumlerimin orjinal resımlerınıde ekleyecegım[/QUOT vallahi bayıldım parfümlerinize ama baya bir palıdır bu parfümler sanırım bir servet ödüyorsunuzdur bu kokulara ne güzellll
hiç birine benzemıyo kendıne has bı kokusu war baharat kokusu ama tatlı bır baharat kokusu yagnı ınsanı baymıyo ama cok hos tarıf edemıyorum tam olarak denemenı tawsıye ederım agır bır koku ama
erkek parfumu olarak sıze PACCO RABANNE 1 MILLON önerırım gercekten cok guzel bı parfum yada GIVENCHY Pİ önerırım ıkısıde eşimin parfumü ikiside cok guzelevet bende bu kalicisizligindan sikayetciyim
peki cnm erkek parfumleri hakkinda bi bilgin varmi?
cogu erkek parfumleri birbirine cok benziyo
ama ben biraz degisik bisey ariyorum
hediye edicemde
:) parfümlerımın bir kısmını amerıkadan ve gittiğim bagzı ülkelerden aldım bir kısmınıda burada tekin acar sevil ykm o tip yerlerden alıyorum en kısa zamanda parfumlerimin orjinal resımlerınıde ekleyecegım[/QUOT vallahi bayıldım parfümlerinize ama baya bir palıdır bu parfümler sanırım bir servet ödüyorsunuzdur bu kokulara ne güzellll
malesef parfum işi biraz pahhalı bir hobi ama insan almadan duramıyor ben özellıkle yenı cıkan parfumlere cok meraklıyım daha alacagım parfumler var ama en kısa zamanda alıp burada yorumlarını yapıcam
xs heryerde var nasıl trde yok anlayamadım ????
aqualina nın çikolata kokusu var hem fıyat olarakta uygun 90 tl felan olması gerekıyor ben en son sevılde gördum aynı kokunun body lotion nu felanda var hepsı cikolata çikolataya cnm bana çikolata kokusu öner yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?