• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümlerim ve önerılerım

kızlar şu zamanlarda cook kullanılan bir kokudan bahsedıcem sizlere CANDY CHANEL CANDY diye geçiyor arkdaslar kesınlıkle chanelın boyle bır kokusu yok bir kere chanelın tarzına aykırı bır koku bıldıgınız gıbı chanel her zaman agrır çiçek veya baharat tarzı kokular üretir benımde candy parfumum var bana yeğenım tarafından hediye geldı o ise bu parfumu normal bı kozmetıkcıden 40 tl ye almış sakın kanıp daha fazla para vermeyın kokuya gelince gercekten cok guzel bana göre en fazla 22 yaşına kadar kullanıla bılır bır parfum çünkü kokusu bence aynı jelibon eğer maddı acıdan bır parfume cok fazla para ayıramıyorsanız ve ççok kalıcı olsun şeker kokularıda sewıyorum dıyorsanız CANDY TAM SİZE GÖRE

önce cok teşşekkur edıyorum :17: poison nu ya cok begenırler ya hiç begenmezler bu parfumun ortası yok yagnı kımden yorum alsam ya cok guzel derler yada cok kötu kimseden duymadım idare eder dedıklerını ama ben dene derım ayrıca esmere yakışır sarısına yakısır gıbı seylere ben kulak asmıyorum kendıme yakıstrdıgım butun parfumlerı kullanıyorum EĞER KOKUYU BEGENIRSEN EMINIM KI SANADA COK YAKIŞIR

gunluk kullanimda agir kokulari pek tercih etmiyorum
ama ozel gunlerde kullanabilecegim bi parfum
okulumun hemen yaninda alisveris merkezi var okuldan cikar cikmaz
parfumeriye gidip bu kokuya bakicam.:66:
bende esmermis beyaz tenliymis onlara takilmam hatta parfumde boyle
bi ayrimin oldugunu bile bugun ogrendim:78:

sana bi sorum var canim nina nina ricci hakkinda ne dusunuyosun?

Son düzenleme:

gunluk kullanimda agir kokulari pek tercih etmiyorum
ama ozel gunlerde kullanabilecegim bi parfum
okulumun hemen yaninda alisveris merkezi var okuldan cikar cikmaz
parfumeriye gidip bu kokuya bakicam.:66:
bende esmermis beyaz tenliymis onlara takilmam hatta parfumde boyle
bi ayrimin oldugunu bile bugun ogrendim:78:

sana bi sorum var canim nina nina ricci hakkinda ne dusunuyosun?
rici rici hafif bir parfum meyve agırlıkta kalıcılık olarak cok iyi diyemem ama koku olarak idare eder ben tam olarak kullanmadım arkdasımda wardı bırac sefer denedım yagnı 3 wea 4 kere sıktım ama güzel bı parfum tek kötu yanı kalıcılık suresı az ve hafıf bır parfum

rici rici hafif bir parfum meyve agırlıkta kalıcılık olarak cok iyi diyemem ama koku olarak idare eder ben tam olarak kullanmadım arkdasımda wardı bırac sefer denedım yagnı 3 wea 4 kere sıktım ama güzel bı parfum tek kötu yanı kalıcılık suresı az ve hafıf bır parfum

evet bende bu kalicisizligindan sikayetciyim:50:

peki cnm erkek parfumleri hakkinda bi bilgin varmi?
cogu erkek parfumleri birbirine cok benziyo
ama ben biraz degisik bisey ariyorum
hediye edicemde:31:

:) parfümlerımın bir kısmını amerıkadan ve gittiğim bagzı ülkelerden aldım bir kısmınıda burada tekin acar sevil ykm o tip yerlerden alıyorum en kısa zamanda parfumlerimin orjinal resımlerınıde ekleyecegım[/QUOT vallahi bayıldım parfümlerinize ama baya bir palıdır bu parfümler sanırım bir servet ödüyorsunuzdur bu kokulara ne güzellll

evet bende bu kalicisizligindan sikayetciyim:50:

peki cnm erkek parfumleri hakkinda bi bilgin varmi?
cogu erkek parfumleri birbirine cok benziyo
ama ben biraz degisik bisey ariyorum
hediye edicemde:31:
erkek parfumu olarak sıze PACCO RABANNE 1 MILLON önerırım gercekten cok guzel bı parfum yada GIVENCHY Pİ önerırım ıkısıde eşimin parfumü ikiside cok guzel

:) parfümlerımın bir kısmını amerıkadan ve gittiğim bagzı ülkelerden aldım bir kısmınıda burada tekin acar sevil ykm o tip yerlerden alıyorum en kısa zamanda parfumlerimin orjinal resımlerınıde ekleyecegım[/QUOT vallahi bayıldım parfümlerinize ama baya bir palıdır bu parfümler sanırım bir servet ödüyorsunuzdur bu kokulara ne güzellll

malesef parfum işi biraz pahhalı bir hobi ama insan almadan duramıyor ben özellıkle yenı cıkan parfumlere cok meraklıyım daha alacagım parfumler var ama en kısa zamanda alıp burada yorumlarını yapıcam

Back