- 19 Haziran 2016
- 30
- 9
- 25
- Konu Sahibi Elif_esmeray
Tatli bir kokumu?Dior miss cherry
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatli bir kokumu?Dior miss cherry
Ewet meyveli tatlı kokulardan hoslaniyorsan bu parfumden vazgecemezsinTatli bir kokumu?
canım este lauder modern muse çiceksi misk karısımı bir koku güzel ödül almıs bir koku ama tatlı deil ne tarz kokuları seviyorsun ve esmer misin daha once kullanıp begendklerin nelerdir ?? ona göre önerilerde bulunabilrmmKizlarr onerileriniz?
canım este lauder modern muse çiceksi misk karısımı bir koku güzel ödül almıs bir koku ama tatlı deil ne tarz kokuları seviyorsun ve esmer misin daha once kullanıp begendklerin nelerdir ?? ona göre önerilerde bulunabilrmm
dkny be delicious ve golden delicious denedin miSelam canim, bugun modern muse gidip kokladim ama begenmedim yani benim tarzim degil. Esmer tenliyim ve ben boyle biraz farkli hafif fresh/meyvemsi kokulari seviyorum ve birazcikta sekerli cok az ama. Hani boyle sampuan gibi kokan parfumler varya onlari seviyorim. Simdi sadece ozel gunler icin Lancome - La nuit Tresor kullaniyorum simdi iste gunluk her mevsim kullanabilecegim guzel ferah bir parfum ariyorum ve insanlarin yaninda gectigimde onlarin koklayabilecgi Ama asla agir olmamali. Simdi aklimda Lacoste touch of pink var, sence guzelmi?
dkny be delicious ve golden delicious denedin mi
şampuan gibi diyince aklıma bu geldi. ben kokusunu çok benzetiyorum şampuana.Evet bugun golden delicous denedim ama begenmedim yani boyle ciceksi ve siradan bana gore
canm o zaman kesinlıkle shiseido zen hugo boss femme ve daha uygun bir marka olan ama cok hos bir koku olan carminella dene derimSelam canim, bugun modern muse gidip kokladim ama begenmedim yani benim tarzim degil. Esmer tenliyim ve ben boyle biraz farkli hafif fresh/meyvemsi kokulari seviyorum ve birazcikta sekerli cok az ama. Hani boyle sampuan gibi kokan parfumler varya onlari seviyorim. Simdi sadece ozel gunler icin Lancome - La nuit Tresor kullaniyorum simdi iste gunluk her mevsim kullanabilecegim guzel ferah bir parfum ariyorum ve insanlarin yaninda gectigimde onlarin koklayabilecgi Ama asla agir olmamali. Simdi aklimda Lacoste touch of pink var, sence guzelmi?
Shiseido Zen nasil bir koku tarif edermisin canim :)canm o zaman kesinlıkle shiseido zen hugo boss femme ve daha uygun bir marka olan ama cok hos bir koku olan carminella dene derim
modern muse nasil koku?
Selam canim, bugun modern muse gidip kokladim ama begenmedim yani benim tarzim degil. Esmer tenliyim ve ben boyle biraz farkli hafif fresh/meyvemsi kokulari seviyorum ve birazcikta sekerli cok az ama. Hani boyle sampuan gibi kokan parfumler varya onlari seviyorim. Simdi sadece ozel gunler icin Lancome - La nuit Tresor kullaniyorum simdi iste gunluk her mevsim kullanabilecegim guzel ferah bir parfum ariyorum ve insanlarin yaninda gectigimde onlarin koklayabilecgi Ama asla agir olmamali. Simdi aklimda Lacoste touch of pink var, sence guzelmi?
canm o zaman pour femme olanı tercih et cok kalıcı ve cok hoş bir koku ...Arkadaslar ben simdi iki parfum arasinda kaldim secemiyorum..
Hangisi sizce daha guzel?
1. Lacoste touch of pink
2. Lacoste pour femme
pour femme kesinlikle.Arkadaslar ben simdi iki parfum arasinda kaldim secemiyorum..
Hangisi sizce daha guzel?
1. Lacoste touch of pink
2. Lacoste pour femme