• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümlerim ve önerılerım

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
eSCADA MAGNETIZIM GUZEL BI K0KU YOĞUN ŞEKER COK KALICI 1 ŞİŞENIN YARISINDAYIM BIRDAHA ALIRMIYIM EWET ALIRIM

PACCO RABANE BLACK XS ŞEKERLI BIR KOKU BEN ÇOK BEGENDIM İNSANI BİRAZ BAYIYO AMA KALICI BI PARFUM TAWSIYE EDERIM ŞİŞEM BITINCE UZUN SÜRE ALMAM

GIVENCHY BE TÜRKİYE OLMAYAN BI PARFUM BANA BEBEK PUDRASINI ANIMSATIYO 3 ŞİŞE KULLANDIM DAHA ALIRMIYIM ALMAM ÇOK SIKILDIM ÇÜNKÜ AMA DENEMEYE DEGER BI KOKU

BURBERRY WEEKEND BELKI 10 ŞİŞE KULLANDIM HALEN KULLANIYORUM ALIRMIYIM BIRDAHA BELKI 1 SENE ARAWERIP GENE ALIRIM BENIM YAKLASIK BI 5 YILDIR KULLANDIGIM BI PARFUM

CHANEL CAHANCE 1 ŞİŞE DAHA BITMEDI AMA BEN BEGENMEDIM OLDUGU GIBI ÇİÇEK KOKUYO ÖVULDUGU KADAR GUZEL DEĞİL COCO MATMAZEL DAHA GUZEL

WİSH PURE WİSH TÜRKİYEDE OLMAYAN BIR KOKU NORMAL WISHIN GUNDUZ VERSIYONU AMA COOOK GUZEL BI PARFUM ILK ALDIGIM ZAMAN BEGENMEDIM AMA SONRADAN ÇOK SEWDIM PARFUMUMU BITTIGI ZAMAN GENE ALIRIM

CK EUPHORİA İLK ALDIGIMDA BUNUDA HIC SEVMEDIM BIR KAÇ KULLANIMDAN SONRA GENE COK SEVDIGIM BIR PARFUM BITTIGI ZAMAN GENE ALIRIM GERCEKTEN COK GUZEL YOĞUN VE AĞIR BI PARFUM ZATEN BU İKİNCİ ŞİŞEM

DİOR HYPNOTİC POİSON BU KOKU BENIM EN SEVDIGIM PARFUM ÜSTÜNE PARFUM TANIMAM BELKI KULLANDIGIM 20 ŞİŞE OLMUŞTUR 3 AYDA BİR YENISINI ALIYORUM BU KOKU GERCEKTEN MÜTHİŞŞ

HUGO BOSS İNTENSE 2 ŞİŞEM GUNLUK KULLANIM İÇİN İDEAL KOKUSU COK GUZEL AMA BOSS PARFUMLERI BANA GÖRE PEK KALICI DEĞİL BITINCE GENE ALMAM

NARCİSO RODRİGUEZ FOR HER SÜPER Bİ PARFUM BITINCE GENE ALIRIM GENE ALIRIM BU 3 ŞİŞEM O BITER BEN ALIRIM ÇOK GUZEL BI KOKU

PARİS HİLTON CAN CAN BU PARFUMUDE COK SEWIYORUM COOK KALICI VE MUKEMMEL BIR KOKU BUDA 3 ŞİŞEM TAVSIYE EDERIM

bu PARFUMLER SU AN KULLANDIGIM KOKULAR EVDE OLANLAR BUNLARIN DISINDA SORMAK ISTEDIGINZ PARFUM VARSA YARDIMCI OLURUM CUNKU PARFUM KONUSUNDA KENDIME COK GUVENIRIM COK PARFUM KULLNNDIM BUNLARIN DISINDA EN AZ KULLANDIGIM 50 PARFUM DAHA WARDIR

eSCADA MAGNETIZIM GUZEL BI K0KU YOĞUN ŞEKER COK KALICI 1 ŞİŞENIN YARISINDAYIM BIRDAHA ALIRMIYIM EWET ALIRIM

PACCO RABANE BLACK XS ŞEKERLI BIR KOKU BEN ÇOK BEGENDIM İNSANI BİRAZ BAYIYO AMA KALICI BI PARFUM TAWSIYE EDERIM ŞİŞEM BITINCE UZUN SÜRE ALMAM

GIVENCHY BE TÜRKİYE OLMAYAN BI PARFUM BANA BEBEK PUDRASINI ANIMSATIYO 3 ŞİŞE KULLANDIM DAHA ALIRMIYIM ALMAM ÇOK SIKILDIM ÇÜNKÜ AMA DENEMEYE DEGER BI KOKU

BURBERRY WEEKEND BELKI 10 ŞİŞE KULLANDIM HALEN KULLANIYORUM ALIRMIYIM BIRDAHA BELKI 1 SENE ARAWERIP GENE ALIRIM BENIM YAKLASIK BI 5 YILDIR KULLANDIGIM BI PARFUM

CHANEL CAHANCE 1 ŞİŞE DAHA BITMEDI AMA BEN BEGENMEDIM OLDUGU GIBI ÇİÇEK KOKUYO ÖVULDUGU KADAR GUZEL DEĞİL COCO MATMAZEL DAHA GUZEL

WİSH PURE WİSH TÜRKİYEDE OLMAYAN BIR KOKU NORMAL WISHIN GUNDUZ VERSIYONU AMA COOOK GUZEL BI PARFUM ILK ALDIGIM ZAMAN BEGENMEDIM AMA SONRADAN ÇOK SEWDIM PARFUMUMU BITTIGI ZAMAN GENE ALIRIM

CK EUPHORİA İLK ALDIGIMDA BUNUDA HIC SEVMEDIM BIR KAÇ KULLANIMDAN SONRA GENE COK SEVDIGIM BIR PARFUM BITTIGI ZAMAN GENE ALIRIM GERCEKTEN COK GUZEL YOĞUN VE AĞIR BI PARFUM ZATEN BU İKİNCİ ŞİŞEM

DİOR HYPNOTİC POİSON BU KOKU BENIM EN SEVDIGIM PARFUM ÜSTÜNE PARFUM TANIMAM BELKI KULLANDIGIM 20 ŞİŞE OLMUŞTUR 3 AYDA BİR YENISINI ALIYORUM BU KOKU GERCEKTEN MÜTHİŞŞ

HUGO BOSS İNTENSE 2 ŞİŞEM GUNLUK KULLANIM İÇİN İDEAL KOKUSU COK GUZEL AMA BOSS PARFUMLERI BANA GÖRE PEK KALICI DEĞİL BITINCE GENE ALMAM

NARCİSO RODRİGUEZ FOR HER SÜPER Bİ PARFUM BITINCE GENE ALIRIM GENE ALIRIM BU 3 ŞİŞEM O BITER BEN ALIRIM ÇOK GUZEL BI KOKU

PARİS HİLTON CAN CAN BU PARFUMUDE COK SEWIYORUM COOK KALICI VE MUKEMMEL BIR KOKU BUDA 3 ŞİŞEM TAVSIYE EDERIM

cnm çok güzel açıklamışsın ellerine sağlık.. hipnotic nasıl bi koku yaa çok merak ediyorum onu bi deneyemedim..

hypnotic poison çok güzel bi koku etfanızla beraber sizde sürekli kendinizi koklamak istiorsunuz.

kocasinatapiyo eline sağlık ; benim listemdede olan parfümlerden var kokusunu merak ettiklerim güzel açıklamışsın.

sağolun arkdaslar HYPNOTİC POİSON bence dehşet bı koku bu zamana kadar sayısız parfum kullandım ama bunun kadar güzel bı parfum daha görmedım yagnı soyle dıyım dünyada BIR TANE PARFUM SEÇME SANSIM OLSA HYPNOTIC DERIM AYRIYETEEN PARIS HILTON CAN CAN VE NARCISO RODRIGUEZI DE ONERIRIM NARCISO KIMILERINE GÖRE AGIR BI PARFUM AMA BANA GÖRE COK HAFIF BI PARFUM GENEDE DENEMENIZI TAWSIYE EDERIM

kızlar ayrıyetten parfum takas topiğine gele bılırsınız içlerınden bagzılarını takas edıyorum sızlerınde kullanmadıgı yada sıkıldıgı parfumler warsa takas yapabılırsınız

sağolun arkdaslar HYPNOTİC POİSON bence dehşet bı koku bu zamana kadar sayısız parfum kullandım ama bunun kadar güzel bı parfum daha görmedım yagnı soyle dıyım dünyada BIR TANE PARFUM SEÇME SANSIM OLSA HYPNOTIC DERIM AYRIYETEEN PARIS HILTON CAN CAN VE NARCISO RODRIGUEZI DE ONERIRIM NARCISO KIMILERINE GÖRE AGIR BI PARFUM AMA BANA GÖRE COK HAFIF BI PARFUM GENEDE DENEMENIZI TAWSIYE EDERIM

nasıl bi koku tatlımı baharatlımı, renginden tatlımsı koku olduğunu düşünüyorum ama ?? bu kırmızı rengi için soruyorum.. hangi koku tarzında hangi kokuya en yakın buluyosun.. mesela black xs tarzımı gucci rush tarzımı magnetizm tarzımı hangi kokuya daha yakın benziyo

hiç birine benzemıyo kendıne has bı kokusu war baharat kokusu ama tatlı bır baharat kokusu yagnı ınsanı baymıyo ama cok hos tarıf edemıyorum tam olarak denemenı tawsıye ederım agır bır koku ama

eline sağlık valla cok guzel olmus cok guzel acıklamıssın. ben cd addict i cok merak ediyorum eger kullandıysan beğendin mi diye sorucaktım. bi ara sevilde denemiştim ama butun parfumler birbirine karıstığı için hatırlamıyorum kokusunu :)) tavsiye ediceğin bi parfüm mü

addict klasıklesmıs bı koku fakat o parfumu ya begenırsın ya begenmezsın ben addict 2 kullandım gercekten cok guzel pembe olan şişe o çok guzel bı koku ama koyu lacıwert şişe olan addict hıc bnm tarzım degıl cook agır bı koku we cok bayıyo insanı ben onu daha cok oda parfumune benzetıyorum sana tawsıyem dıer addict ları denemen 2 super acık mavı olan süper ıkısını deneye bılırsın

Son düzenleme:
evet kızlar bu gun koleksıyonuma PACO RABANNE LADY MİLLİON eklendi yenı üyemız ilk başta cook sevdım hatta eşim 1 MİLLİON kullandıgı ıcın uyum içerisinde oluruz dedım yaklasık 1 haftadır aklımdaydı bu gun alırım yarın alırım bu gune kısmat oldu sonradan kokuyu sevdim ama bayılmadım ilereliyen günlerde net düşüncem bellı olur şu an lık hoş bır koku ama mukemmel degıl gende denemekte yarar war bitince alırmıyım hiç bellı olmaz bir kaç gun sonra net kararımı bellı ederım

bu parfüm işi gerçekten zevk işi, mesela ben de hypnotic poison'u çok rahatsız edici buluyorum ama chanel chance a bitiyorum. chance dışında sürekli kullandığım da başka parfüm olmadı, o tarz kokular biliyorsan tavsiyelerine açığım :)

bu parfüm işi gerçekten zevk işi, mesela ben de hypnotic poison'u çok rahatsız edici buluyorum ama chanel chance a bitiyorum. chance dışında sürekli kullandığım da başka parfüm olmadı, o tarz kokular biliyorsan tavsiyelerine açığım :)

evet gercekten zewk işi anladıgım kadarı ile çiçek kokuları sewıyorsun sana o zaman gucci flora
viktor rolf floverbomb önerırım ıkısınıde bır dene istersen ıkısıde çiçek kokularfı ve gertcekten cok guzeller

arkadasim cok guzel aciklamissin cok faydali bi topic olmus hakkaten
su hypnotic poisonu bende deneyeyim

önce cok teşşekkur edıyorum :17: poison nu ya cok begenırler ya hiç begenmezler bu parfumun ortası yok yagnı kımden yorum alsam ya cok guzel derler yada cok kötu kimseden duymadım idare eder dedıklerını ama ben dene derım ayrıca esmere yakışır sarısına yakısır gıbı seylere ben kulak asmıyorum kendıme yakıstrdıgım butun parfumlerı kullanıyorum EĞER KOKUYU BEGENIRSEN EMINIM KI SANADA COK YAKIŞIR

Back