Parfüm tavsiyesi istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fdnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fdnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
24
0
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar
bir süredir siteyi takip ediyorum gerçekten faydalı olduğunu söyliyebilirim

sizlerden bir isteğim olacak. bir süredir eşim benden uzak gibi__yani bilmiyorum bana öyle geliyor.
bana tavsiye edebileceğiniz sexi (gece parfümü) bir parfüm varmıdır acaba, pahalı olması önemli deil.
birde önereceğiniz bir site varmı internet üzerinden almayı düşünüyorum.

şimdiden hepinize teşekürler...

212 sexy canım özellikle bugday tenliysen(beyaza yakın) çok yakışır ve herkesinde sorduğu bir parfümdür.

canım bak şimdiiii,:)
bulgarı blv mavı şişe veya chanel coco matbazel parfümlerinden beğendiğini sür, sonra eşin yemek yerken arkadan sarılıp boynunu öp ve kokunu hıssetsın senın sıcaklığınla ve sevgınle beraber:) sonrada..... gerısı gelır bak bakalım noluyorr maçmı yaparsınız sohbetmı bılemem yahu:)

sevgilimin sürdüğüm anda fark ettiği ve mest olduğu,etkilendiğini her halinden anladığım koku coco chanel matmazel ama farklı şişelerde ve renklerde olanı var benimki sarı renkli sıvı.daha çok pembe renkli olanı var piyasada sanırım

canım senın soylediklerin bunlarmı?

misspera ve mizu sitelerini öneririm canım. bu aralar bikaç parfüm aldım. 2 günde yolluyorlar kapına.hem indirimleri bol hem de hızlılar.çok memnun kaldım ben.

Çok var ama zaman olmadığı için aklıma gelen ilk üçünü yazayım.(Bu arada nasıl kadınların birbirinden farklı koku zevkı oluyorsa erkekler için de geçerli.Mesala hypnotic poisonı sevmeyen hatta nefret eten kadınlar olduğu gibi erkekler de var.Tabii aynı kokuyu seven kadınlar ve erkekler var)

Eklentiler

• $o.n.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
şu sıralar beğenerek kullandığım, herkeste olmayan bir parfüm olsun istiyorsan sana valentino rock'n rose önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…