Parfüm tavsiye eder misiniz?

Hahaha bende yeğenimde ayni seyi yasiyorm kiz esmer tenli bende asiri beyaz tenli biriym. Kullanmaktan sıkıldım kokulari ona veriyorm yegenimde harika kokuyor. Aaa parfümün cok hos ne kullaniyorsn diyorm halaacim senin verdigin parfüm varya iste o diyo tabi ben şok ‍ esmer ve yagli ten de kokular daha güzel ve kalici oluyo anladigm kadarıyla. Cristobal kesinlikle denemelisin cok dkkat cekici birazz agir kış parfümüdür...

Bende cok beyaz tenliyim burda bir arkadas bana soylemisti olimpia ve coco mademoisella ikisini de aldim. Olimpea cok kalici. Coco mademoisella da cok guzel. Chanel chance ve lakoste klasik te cok guzel kokular kesinlikle

Orjinal olarak memories gold oneririm huncalife kataloglarinda satiliyor. Cok hoş ve kalici bir kokusu var. Benim evde mutlaka bulundururum. Fiyati da kalitesine gore cok uygun.

Armany Code ve Black Opium kış kokum
Armany She ve Lacoste Classic yaz kokum.
Armany Code kalp ben en çok onu seviyorum. Resmen aşk yaşıyorum.

Orjinal mi kullaniyorsunuz acik versiyonumu
Lisede ve üniversitede açık kullanıyodum. Çalışmaya başlayalı orjinal alıyorum. Bir de en son Black Opium'u orjinal ama tester satan bi tanıdıktan aldım. Bildiğin orjinal. Bundan sonra orjinal tester alırım
Açıkta da bargellodan şaşmazdım. Bi çok koku birebire yakın.

Ha bi de Diesel Loverdose Tattoo effffsane bi kokudur benim için. Ama orjinali olacak açıkta yapamamışlar alakası yok.

Orjinal tester nerden kimden aliyorsnz bizde alabilrmiyizz ??

Orjinal tester nerden kimden aliyorsnz bizde alabilrmiyizz ??
Bi arkadaşımın İzmir'deki bi tanıdığıydı. Yalnızca tanıdıklarına temin ediyodu, ben de arkadaşımın kontenjanından yararlandım:) ama instagramda bu tarz sayfalar var sanırım. Takipçisi çok olan sayfalar paylaşıp duruyo, aynı benim aldığım gibi beyaz tester kutusu görünüyodu hikayelerinde dikkatimi çekmişti. Bi araştırın isterseniz. Fikir olsun diye söylüyorum ben 90 tlye almıştım Black Opium'u.

Sizinle zevkimiz uyusuyor. Olympea ve coco modamoisella yi cok begenerek kullaniyorum. Size tesekkur ederim.bunlarin disinda hangi kokulari tavsiye edersiniz?

Hot couture
Samsara
Poeme
Gino
Monparis
Guilty
Jpg classic
Baby doll
Addict
Pure poison
Naomi
Hugo femme
Deep red
Fantasy

Hangisini alayimmmmm cok kararsizimmm

O instagramdakiler orjinal degil esime aldik denemek icin herzaman kullandigi parfum hemen anladik imitasyon resmen acik parfumler bile daha kaliteli bu tester diye sattiklari imitasyon parfumlerden orjinal siselere imistayon parfumleri doldurup tester diye satiyolar sikayet de ettim hatta ben bide bazi blogerler falan tavsiye ediyo unluler de aliyo para mi veriyolar reklam icin anlamadim.. tek bildigim orjinal degiller hic kalici degildi ustelik esime aldigimiz sayfa da baya bilindik bi sayfa yani surekli unlulerin de ordan aldigi bi sayfa sozde.. ben inanmiyorum orjinalliklerine

Aaa üzüldüm şimdi. Dediğim gibi ben arkadaşımın yakınından almıştım, orjinal ve çok memnun kaldım. Sayfalara güvenmemek gerekiyor demekki.

Aaa üzüldüm şimdi. Dediğim gibi ben arkadaşımın yakınından almıştım, orjinal ve çok memnun kaldım. Sayfalara güvenmemek gerekiyor demekki.
Tanidik guvenilir yerden temin etmek daha mantikli ama insta daki gibi sayfalara itibar etmeyin derim ben denedim ve pisman oldum kesinlikle orjinal degil hatta yorum yazdim orjinal degil diye yorumlarimi silmislerdi engellediler beni parami kurtardiktan sonra herkese soyledim yazdim inanmayin diye kotu yorumlara izin vermiyorlar silip engelliyorlar aninda :) burdan da anlasilabilir sahte urun sattiklari neden silip engelliyorlar orjinal olduklarina dair kesin belgeleri yok ellerinde sise orjinal evet seri numaralarini resmini cekip paylasiyolar ama icindeki sivi orjinal degil maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…